ενεργεια για πιτσιλισμα!!!!ενεργεια για ατελιοτο καυτο σπερμα!!!ενεργεια για τις μεγαλιτερες καυλεσ τις ζοισ μας!!!χαχαχαχαχα!!!!καυλιαρι μου εσι!!!!ΤΣΑΧΠΙΝΙΑΡΙ GANGSTA!!!!
το bourdela.com απευθινετε μονο σε πραγματικους καυλιαριδες που πιτσιλανε και δαμαζουν ατακτα πορνιδια...!!!μονο σε γνισιους καυλιαριδες που αναζιτουν νεες περιπετιες σε αυτι
τιν αδιστακτι πολι τις καυλας!!!!
ενεργεια για πιτσιλισμα!!!!ενεργεια για ατελιοτο καυτο σπερμα!!!ενεργεια για τις μεγαλιτερες καυλεσ τις ζοισ μας!!!χαχαχαχαχα!!!!καυλιαρι μου εσι!!!!ΤΣΑΧΠΙΝΙΑΡΙ GANGSTA!!!!
καυλιαρι θεε εσυ μας οδηγεις!η ανυπερβλητη καυλοσυνη σου περνα τα ορια της οιασδποτε φαντασιωμενης καυλας μπορει να εχει καποιος αντρας σε αυτον τον πλανητη...ω!μεγα καυλεα και σημαιοφορε της ατελειωτης ηδονικης σπερματοχυσιασης των απανταχου φτωχων και απορων-αμοιρων μπουρδελιαρηδων νεουδίων!ώ! μεγαλε πνευματικε,τρισμεγιστε pitsilisti...προστατη του μεταξουργειου και της πλατειας καραισκακη ολακερης!πρεπει να ορισουμε μια ημερα τον χρονο να σε γιορταζουμε με τσιμπουσι και παρτουζες!ποια ημερομηνια θες εσυ αρχοντα της εξπερματωσης των απανταχου πουτανιδιων της φυλης-λιοσιων-αχαρνων?
και μετα σου λεει να μη γελανε και να μη βγαζουνε βιντεακια οι γιατροι στο χειρουργειο ,οταν βγαζουν μπουκαλια και δονητες που εχουν σφηνωσει στον ποπο κατι τετοιων ;)
Λιλά μουυυυυυυυυ ερωτά μουυυυυυυυ
Που χάθηκες καλή μου;;;
Καλά καλή μου χάλια το παλατάκι σου, τετοιο γούστο δεν έχει ούτε ο Εθνικός Σταρ
Δεν εισαι πουστης καλέ μου, ΦΤΩΧΟΠΟΥΣΤΑΣ ΕΙΣΑΙ