Με μια πρόταση:
ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΑ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ!
Έχω ξαναγράψει για αυτήν στο παρελθόν, είχα προσπαθήσει να συναντηθώ μαζί της χωρίς επιτυχία αλλά τώρα είπα είναι η στιγμή που θα το κάνω. Τι το ήθελα; Η κοπέλα θα σου βγάλει την ψυχή για να σου κλείσει ραντεβού. Θα σου ζητήσει φωτογραφία θα σε ρωτήσει από που είσαι πόσο χρονών θα στείλεις Ε9 λογαριασμό ΔΕΚΟ και αντίγραφο ποινικού μητρώου!! Με τα πολλά πήγα εκεί που ήταν για πρόγραμμα μισής ώρας να δούμε πως θα πάει. Είναι σε ένα διαμέρισμα στην πλατεία Ναυαρίνου. Είναι ίδια όπως τις φωτογραφίες αν και όπως φαίνεται στην φωτογραφία είναι στα πρόθυρα της νευρικής ανορεξίας και το στήθος της είναι το πιο αλλήθωρο που έχω δει ποτέ στη ζωή μου η μία ρώγα κοιτάει στη δύση και η άλλη στην Ανατολή. Μου έδωσε πετσέτα στο μέγεθος πετσέτα χεριών για να κάνω ντους και η οποία ήτανε χρησιμοποιημένη, μου είπε ότι ήτανε βρεγμένη επειδή δεν πρόλαβε να στεγνώσει από το πλυντήριο αλλά μου είπε ψέματα στην πραγματικότητα ήτανε χρησιμοποιημένη από τον προηγούμενο καθώς σε κάποια σημεία ήταν εντελώς στεγνή και στο κέντρο ήτανε βρεγμένη. Στο σεξ τίποτα το ιδιαίτερο που θα έχεις να θυμάσαι και λόγω μεγέθους δικού μου και μικρόσωμο σωματότυπο δικό της τον έβαζα σχεδόν λίγο πιο πάνω απ’ το κεφάλι. Αλλά αυτό είναι το λιγότερο η κοπέλα πιστεύω ότι έχει πολλά σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και επισκέπτεται ψυχίατρο. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες αλλά είναι τσεκαρισμένο ότι βλέπει φαντάσματα και οράματα και ακούει φωνές. Μετά μου άρχισε κάτι χαζομάρες του στυλ ότι ξέρει πολεμικές τέχνες και ότι αν έρθει κάποιος και της κάνει πρόβλημα θα τον σακατέψει στο ξύλο. Φιλική συμβουλή και όποιος θέλει με ακούει αν έχετε σκοπό να την επισκεφτείτε μην την στείλετε μήνυμα από το προσωπικό σας τηλέφωνο, έχω την υποψία ότι ανεβάζει τους πάντες στα μανταλάκια. Υπάρχουν άλλες πολύ καλύτερες επιλογές εκεί έξω να επιλέξετε