GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 110
- Like
- 14.762
- Πόντοι
- 32.165
Και εμενα....Εμένα οι φωτογραφίες μου θυμίζουνε κάτι παλιό, την έχω ξαναδεί
Και εμενα....Εμένα οι φωτογραφίες μου θυμίζουνε κάτι παλιό, την έχω ξαναδεί
Για 40€ στα στούντιο ήταν μια τίμια επιλογή όμορφη κοπέλα όχι κάτι τρελό στο σεξ αλλά για 120€ από μένα είναι οχιΑαααααα κατάλαβα ποια λέμε....μακριά απάτη η μικρή,επίσης ο αριθμός είναι από κάποια που διαχειρίζεται πολλά άτομα ταυτόχρονα, μάνατζερ εν ολίγοις.Δεν μιλάς απευθείας με την κοπέλα της αγγελίας
Σου απάντησε στο viber ?Για 40€ στα στούντιο ήταν μια τίμια επιλογή όμορφη κοπέλα όχι κάτι τρελό στο σεξ αλλά για 120€ από μένα είναι οχι
Εγώ έψαξα δεν μπόρεσα να βρω κριτικέςΚαι εμενα....
Τα τηλέφωνα της Ξένιας που τελειώνουν σε 892 και σε 224 δεν ισχύουν εδώ και πολύ καιρόΜάλλον ναι έχεις τηλέφωνο;
xafnika xathike auti i psuxiΤα τηλέφωνα της Ξένιας που τελειώνουν σε 892 και σε 224 δεν ισχύουν εδώ και πολύ καιρό
εχει κανεις το τηλ ελενης τατου?
Ναι...όταν ανανεώσει την αγγελία της σημαίνει πως γύρισε...τωρα λειπει?
αμα δεν την ανανεωσει;Ναι...όταν ανανεώσει την αγγελία της σημαίνει πως γύρισε...![]()
Θα σημαίνει ότι γύρισε κρυφά!αμα δεν την ανανεωσει;
Θα γαμήσουμε εσένα...αμα δεν την ανανεωσει;
Θα γαμήσουμε εσένα...![]()
Οι αγγελίες περιοχή Μαρτίου πρέπει να είναι της ΕβίταςΓνωρίζουμε τίποτα για
![]()
Μελίσα παιχνιδιάρα 6974974193
Μελίσα, φιλφάρα ξανθιά με 4άρι στήθος, ζωηρή, παιχνιδιάρα. Συμμετέχω σε όλες τις φαντασιώσεις σου. ΠΕΣ ΤΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ Περιοχή Μαρτίου Πάρε με στο τηλέφωνο 6974974193 το σηκώνω η ίδιαkanesex.com
Δηλαδή;Αξιζει;Οι αγγελίες περιοχή Μαρτίου πρέπει να είναι της Εβίτας
Αν δεν κάνω λάθος.... Με λίγα λόγια όχι. Ας βοηθήσουν οι γνώστεςΔηλαδή;Αξιζει;
Με Μία επίσκεψη θα δεις κ θα ενημερώσεις κ εμάς Για καλή αρχήΔηλαδή;Αξιζει;
Φίλε 10 από τα 11 μηνύματα σου είναι ερωτήσεις. Το 11ο δεν είναι ερώτηση γιατί μιλάς απευθείας στην Νικόλ. Εδώ και ρωτάμε για πληροφορίες αλλά δίνουμε και πληροφορίεςΔηλαδή;Αξιζει;