makmakhard
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2025
- Like
- 23
- Πόντοι
- 0
Παιδιά έχει πάει κάποιος?Kenise Θεσσαλονίκη - KaloSex
ΜουφαΠαιδιά έχει πάει κάποιος?Kenise Θεσσαλονίκη - KaloSex
Κρίμα , σε αυτά τα κυβικά Θεσσαλονίκη υπάρχει τίποτα?
Έχει ένα βανακι ελαφρώς μεταχειρισμενοΚρίμα , σε αυτά τα κυβικά Θεσσαλονίκη υπάρχει τίποτα?
Είχε πει θα σταματήσει φίλε έτσι κι αλλιώς σκαστη από την δουλειά ερχότανε όσο κι αν ήταν καλή δεν έβγαινε η φάση.Δε βρισκω πια το νήμα της Άννας μάλλον εγκατέλειψε προωρα το αθλημα
Μεγαλη απωλειαΔε βρισκω πια το νήμα της Άννας μάλλον εγκατέλειψε προωρα το αθλημα
Μόνο οταν έχεις άδεια εσύ πηδάςΠαιδία οποίος μπορεί να μου πρότεινε καμιά Ελληνίδα που να μην είναι μουφα , τώρα που έχω άδεια , ευχαριστώ
Μετα τον πηδανε μάλλον...Μόνο οταν έχεις άδεια εσύ πηδάς![]()
Μόνο οταν έχεις άδεια εσύ πηδάς![]()
Μην δείτε μέλος 8 χρόνια εδώ μέσα, με 9 μηνύματα και όλα ερωτήσεις, κατευθείαν να του την πέσετε μουνόπανα..Μετα τον πηδανε μάλλον...
Αυτήν την περίοδο είμαι Θεσσαλονίκη, από ότι φαίνεται τα ξέρετε καλά αυτάΜετα τον πηδανε μάλλον...
Μην δείτε μέλος 8 χρόνια εδώ μέσα, με 9 μηνύματα και όλα ερωτήσεις, κατευθείαν να του την πέσετε μουνόπανα..
Εδω ειναι η Θεσσαλονίκη, οχι Ρόδος. Το καλοκαίρι εχει μονο παχες μύγες... και λίγο μέλι αν σου δώσουν να φας...Αυτήν την περίοδο είμαι Θεσσαλονίκη, από ότι φαίνεται τα ξέρετε καλά αυτά
Τον άλλο μήνα ανεβαίνει και ο Κυριάκος για μια 1-2 μέρες, λέω εγώ τωρα.Γεια σας παιδιά. Τον άλλο μήνα θα ανέβω Θεσσαλονίκη για 1-2 μέρες. Υπάρχει κανένα καλό εσκορτάκι να δοκιμάσουμε που να αξίζει τα λεφτά του;
Δεν νομίζω να σε ψάχνουν αλλά θεωρώ απίθανο να δεις την κοπέλα από τις φωτογραφίεςΚαλησπέρα μύστες μου, θέλω να κανονίσω εδώ! Να στείλω ή θα με ψάχνουν μετά;
Εγγραφή μέλους σήμερα απλά για να αφήσεις αυτό το μήνυμα, έμπιστος φαίνεσαι φίλε μουΤην συγκεκριμένη την έχω τιμήσει ουκ ολίγες φορές και μπορώ να πω από εμπειρία ότι δεν κάνει ελεύθερο. Το ρώτησα την πρώτη φορά γιατί μου το έβγαζε για ελεύθερο και πήρα άκυρο με το καλημέρα. Δε ξέρω τι εννοεί ο Μέγας Παπατζής, αλλά αν εννοεί ότι κάνει ελεύθερο λέει παπατζιλίκια. Αν εννοεί ότι η κοπέλα είναι progressive στις ιδέες της τότε ναι, συμφωνώ εκεί κολλάει σίγουρα το "ελεύθερων ιδεών"
Εμπιστος φαινεσαι ...μηπως εχεις και εσυ μωβ μαλλια;Την συγκεκριμένη την έχω τιμήσει ουκ ολίγες φορές και μπορώ να πω από εμπειρία ότι δεν κάνει ελεύθερο. Το ρώτησα την πρώτη φορά γιατί μου το έβγαζε για ελεύθερο και πήρα άκυρο με το καλημέρα. Δε ξέρω τι εννοεί ο Μέγας Παπατζής, αλλά αν εννοεί ότι κάνει ελεύθερο λέει παπατζιλίκια. Αν εννοεί ότι η κοπέλα είναι progressive στις ιδέες της τότε ναι, συμφωνώ εκεί κολλάει σίγουρα το "ελεύθερων ιδεών".
Έχεις πρόβλημα με τους βαψομαλλιαδες ρε καραφλη οπτασία?Εμπιστος φαινεσαι ...μηπως εχεις και εσυ μωβ μαλλια;