ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 171
- Like
- 34.156
- Πόντοι
- 37.562
Αλλαξε ονομα οπως και η Βιβιαν Σμιθ που εγινε Βιβη..
Προφανως εκτος γραφειου πλεον...
Αλλαξε ονομα οπως και η Βιβιαν Σμιθ που εγινε Βιβη..
Διάβασε λίγο στο νήμα με τα μασατζιδικα κ πες εσύ αν θα εμπιστοστευοσουν κάποιονE τουλάχιστον πες ποιος είναι αυτός που μπορεί να με βοηθήσει με τη σύσταση.
Αν... ξερενόμαστε να γίνει η δουλίτσα.
ΥΓ: δεν ρίχνω τον εαυτό μου , την τσαρίνα έχω ψηλά στο θυμικό μου βάσει των όσων διαβάζω εδώ μέσα!
Καποιος λινκ της λενκα παρακαλω?Ποια είναι η Lenka?
Εχουμε λινκ της λενκας?Εμένα δε μου άρεσε καθόλου η πιπα της Λενκας. Μαρτυριο.. ποναγε η πουτσα....
![]()
μικρούλα, διακριτική και παθιασμένη, θηλυκή και κομψή - ROZA
ROZA, όμορφη, σέξυ, με πλούσιο πανέμορφο στήθος, συνοδός υψηλού επιπέδου με εξαιρετική εκπαίδευση, καλή γεύση και ευχάριστη προσωπικότητα. Θα ικανοποιήσω τα αρσενικά σας ένστικτα και θα παραδώσω τον πιο λαμπερό οργασμό. Έρχομαι στον χώρο σου ή σε ξενοδοχειο για μια γεμάτη ώρα να σε χορτάσω ηδονή...kanesex.com
Γνωρίζουμε τίποτα σύντροφοι;
Θείο και μένα μην ξεχάσεις...![]()
Ναι αλλάξανε όλες όνομα και ανεβάσανε και τις τιμές στα 200, χωρίς φυσικά να το αξίζουν. Αυτό το rebranding θα μας φάει...Αλλαξε ονομα οπως και η Βιβιαν Σμιθ που εγινε Βιβη..
Προφανως εκτος γραφειου πλεον...
Ναι αλλάξανε όλες όνομα και ανεβάσανε και τις τιμές στα 200, χωρίς φυσικά να το αξίζουν. Αυτό το rebranding θα μας φάει...
Παιδιά κανένα κορίτσι για πρωκτικό χωρίς θέμα μεγέθους ανεξάρτητη η μη; (Εκτός Άννας γιατί δύσκολα κλείνεις από όσο κατάλαβα)
Καποιος λινκ της λενκα παρακαλω?
Τεράστια βυζια αλλά ακωλη με παραμορφωμένο πρόσωπο από τις πλαστικές καλό παιδί πάντως![]()
Είμαι ανεξάρτητη κοπέλα και σε περιμένω να περάσουμε αξέχαστες στιγμές!!!
Είμαι η Irina, εντυπωσιακή, ανεξάρτητη κοπέλα και σε περιμένω για να περάσουμε μια αξέχαστη εμπειρία!!!Οι φωτογραφίες είναι αληθινές!!! Αμοιβαία καθαριότητα και εχεμύθεια είναι απαραίτητα!!!Στο χώρο μου η και κάπου αλλού.Καλεσε με στο 6971 714 159.......σε περιμένω!!!!kanesex.com
Εδώ και χρόνια έχει το καλλιτεχνικό Irina.
Συμφωνώ απόλυτα σε όλα.Τεράστια βυζια αλλά ακωλη με παραμορφωμένο πρόσωπο από τις πλαστικές καλό παιδί πάντως
Σχετικό είναι αυτό... Δε θα κάνω παράθεση ονομάτων μα κάποιος με ιστορικό ενημερώσεων, βοηθειών κτλ κτλ για μένα θεωρείται έμπιστος.Διάβασε λίγο στο νήμα με τα μασατζιδικα κ πες εσύ αν θα εμπιστοστευοσουν κάποιον