Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 29.772
Καλύτερη η πρωτεύουσαΜην μπεις στον κόπο να ξανάρθεις Θεσσαλονίκη σε κέρασε η πόλη...
Κάτσε Αθήνα καλά είσαι εκεί...
Καλύτερη η πρωτεύουσαΜην μπεις στον κόπο να ξανάρθεις Θεσσαλονίκη σε κέρασε η πόλη...
Κάτσε Αθήνα καλά είσαι εκεί...
Μα είσαι ξένη ...Ναι δεν μου αρέσει εδω,σαν ξενη ένιωσα,οτι δεν ανήκω εδω
Νοτιοελλαδίτισσα αφού,και δεν συγκρίνεται με την πρωτεύουσαΜα είσαι ξένη ...
καλά ένιωσες...
Στο καλό μην μας ξανάρθεις....Νοτιοελλαδίτισσα αφού,και δεν συγκρίνεται με την πρωτεύουσα
εσυ βρηκες ευκαιρια τωρα που της την επεσε το μισο φορουμ να πεταξεις την κοτσανα σου.Στο καλό μην μας ξανάρθεις....
Η Θεσσαλονίκη δεν είναι Jurassic park...
Γιατι δεν μας λες ανοιχτα το τι συνεβη και απλα το προσπερνας το θεμα με ενα "δεν ταιριαξε η χημεια μας"Εγω και να κονομησω και να περάσω καλα ήθελα
Τι σκουζεις μωρη νυφίτσα. Εσενα δεν σε γαμαω οσο κ να παρακαλας. Πήγαινε στην Ομόνοια στα πακια σου.Aγιο είχες
Ψωμί δεν είχαμε τυρί μας ήρθε....εσυ βρηκες ευκαιρια τωρα που της την επεσε το μισο φορουμ να πεταξεις την κοτσανα σου.
Ποιος εισαι εσυ που θα της πεις τι να κανει...?
Αυτα τα νταιλικια αλλου νταβα του λιντλ.
Μα αυτο συνέβη που εγραψα,δεν εγινε κατι αλλο,ουτε βιαιοι ηταν,ουτε επιναν σαν εναν π είχα γραψει,ουτε τίποταΓιατι δεν μας λες ανοιχτα το τι συνεβη και απλα το προσπερνας το θεμα με ενα "δεν ταιριαξε η χημεια μας"
Την πεταξες την μαλακεια σου.Ψωμί δεν είχαμε τυρί μας ήρθε....
Ρε φτωχε καρμίρη...
Έμαθα ότι εσύ το γύρισες το άθλημα και άρχισες να δουλεύεις την κωλοτρυπιδα σού...
Ελπίζω η νέα σου αρχή να σου φέρει καλό εισόδημα μπας και φτιάξεις την κακομηρη ζωή σου...
Το ξέρω η αλήθεια πονάει αλλά θα το συνηθίσεις...Την πεταξες την μαλακεια σου.
Η μονη αληθεια που βλεπω εγω ειναι οτι βρηκες ευκαιρια σαν την πορδη να βγεις να κραξεις την κοπελα γιατι θα σου φαει την δουλεια και δεν θα μπορουν οι πουτανες σου να σε κερασουν καφεδακι, στοκε.Το ξέρω η αλήθεια πονάει αλλά θα το συνηθίσεις...
Δεν μας τα λες καλά Angela.Τυχαίνουν χοντρά σκηνικά σε κοπέλες αλλά αυτές απτόητες.Μάλλον θες να περάσεις καλά με την παρέα σου στην πόλη και βαρέθηκες να κάνεις άλλα ραντεβού.Μα αυτο συνέβη που εγραψα,δεν εγινε κατι αλλο,ουτε βιαιοι ηταν,ουτε επιναν σαν εναν π είχα γραψει,ουτε τίποτα
Εσένα, ΑΝ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, σε γαμαω 24/7 μωρή μπουγάτσα, όποτε μη μου ζαλίζεις τους όρχεις.Τι σκουζεις μωρη νυφίτσα. Εσενα δεν σε γαμαω οσο κ να παρακαλας. Πήγαινε στην Ομόνοια στα πακια σου.
Μωρη κουφάλα, εσυ δν μας έλεγες ντεμεκ οτι ξυπνάς απο τις 7.30 να πας δουλεια?? Αντε σαλτα γαμησου να δουλεψεις
Οχι,θα εκανα κ σημερα,ειχα ολη την καλη διαθεση,και ραντεβου κ παρεες μετά αφου τα είχα τελειωσει τα ραντεβου. Αλλά αφου δεν εχει εδω να γαμηθω δεν πειραζει,θα παω να χτυπησω κανα τριγωνο πανοραματος να στανιαρωΔεν μας τα λες καλά Angela.Τυχαίνουν χοντρά σκηνικά σε κοπέλες αλλά αυτές απτόητες.Μάλλον θες να περάσεις καλά με την παρέα σου στην πόλη και βαρέθηκες να κάνεις άλλα ραντεβού.
Βρε παπάρα εγώ έχω πουτανες vip όχι σαύρες...Η μονη αληθεια που βλεπω εγω ειναι οτι βρηκες ευκαιρια σαν την πορδη να βγεις να κραξεις την κοπελα γιατι θα σου φαει την δουλεια και δεν θα μπορουν οι πουτανες σου να σε κερασουν καφεδακι, στοκε.
ε κανε τοτε τα σημερινα ραντεβου σου και βγες μετα με τις παρεεςΟχι,θα εκανα κ σημερα,ειχα ολη την καλη διαθεση,και ραντεβου κ παρεες μετά αφου τα είχα τελειωσει τα ραντεβου. Αλλά αφου δεν εχει εδω να γαμηθω δεν πειραζει,θα παω να χτυπησω κανα τριγωνο πανοραματος να στανιαρω
Χτυπάς λάθος πόρτα τυπε, ξαναδιάβασε εδωε κανε τοτε τα σημερινα ραντεβου σου και βγες μετα με τις παρεες
και πες μου τι συμπέρασμα βγαζειςΟχι,θα εκανα κ σημερα,ειχα ολη την καλη διαθεση,και ραντεβου κ παρεες μετά αφου τα είχα τελειωσει τα ραντεβου. Αλλά αφου δεν εχει εδω να γαμηθω δεν πειραζει,θα παω να χτυπησω κανα τριγωνο πανοραματος να στανιαρω
Συναντηθήκαμε Αθήνα όταν ήσουν σε φάση να τα παρατήσεις πάλι γιατί οι Αθηναίοι σου την έσπαγαν όπως μου είχες πει. Κοίταξε τι γίνεται αν θέλεις να το ευχαριστηθείς και να βγάζεις λεφτά άλλαξε το σκεπτικό σου. Δεν γίνεται να βγάζεις χρήμα και να έχεις την απαίτηση να πρέπει ο άλλος να σε ικανοποιήσει. Ευθύς σου λέω εγώ στα ριπαπα μου άμα το ευχαριστηθείς όταν επιλέγω κοπέλα να περάσω καλά. Σαν κρέας σε βλέπω και μέχρι εκεί. Θα ευχαριστήσω την γυναίκα μου την σύντροφο μου την σχέση μου. Έχεις μπερδέψει την που με την βούρτσα. Πάνε βρες έναν που σου αρέσει και τελείωνε πριν γίνει η σουφρα σου ακόμη μεγαλύτερη και δεν σε παίρνει και κανένας άλλος.Οχι,θα εκανα κ σημερα,ειχα ολη την καλη διαθεση,και ραντεβου κ παρεες μετά αφου τα είχα τελειωσει τα ραντεβου. Αλλά αφου δεν εχει εδω να γαμηθω δεν πειραζει,θα παω να χτυπησω κανα τριγωνο πανοραματος να στανιαρω
Α εχουμε βρεθει; Δεν σε θυμαμαιΣυναντηθήκαμε Αθήνα όταν ήσουν σε φάση να τα παρατήσεις πάλι γιατί οι Αθηναίοι σου την έσπαγαν όπως μου είχες πει. Κοίταξε τι γίνεται αν θέλεις να το ευχαριστηθείς και να βγάζεις λεφτά άλλαξε το σκεπτικό σου. Δεν γίνεται να βγάζεις χρήμα και να έχεις την απαίτηση να πρέπει ο άλλος να σε ικανοποιήσει. Ευθύς σου λέω εγώ στα ριπαπα μου άμα το ευχαριστηθείς όταν επιλέγω κοπέλα να περάσω καλά. Σαν κρέας σε βλέπω και μέχρι εκεί. Θα ευχαριστήσω την γυναίκα μου την σύντροφο μου την σχέση μου. Έχεις μπερδέψει την που με την βούρτσα. Πάνε βρες έναν που σου αρέσει και τελείωνε πριν γίνει η σουφρα σου ακόμη μεγαλύτερη και δεν σε παίρνει και κανένας άλλος.