κοιτα δεν εχω προβλημα με τα λεφτα μπροστα, αλλα για ποιο λογο να ζητησεις τα λεφτα ενα δευτερο στη κυριολεξια αφου ο αλλος μπηκε στο δωματιο εκτος και αν εχεις αποφασισει απο πριν να τον φολιασεις και να παρεις τα λεφτα του μαλακα οσο το δυνατον πιο γρηγορα
Φίλε θα σου δώσω μια συμβουλή να μην ξανασχοληθεις με το άθλημα. Όχι ότι δεν μπορείς να το διαχειριστείς και ούτε ότι εγώ είμαι κανένας έμπειρος. Σε καμία περίπτωση και τα δύο. Αλλά γιατί δεν καταλαβαίνεις ότι η άλλη η κοπέλα σε βλέπει σαν μια πηγή εύκολου χρήματος και δεν την νοιάζει για εσένα, αλλά να περάσει η ώρα και να πάρει τα χρήματα της. Δεν θα κάνετε σχέση και ούτε σε μικρό χρονικό διάστημα θα γνωριστείτε και μετά θα έχετε καλές σχέσεις. Είτε δεν της αρέσει ο εκάστοτε πελάτης, είτε έχει νεύρα, είτε έχει κουραστεί, είτε θέλει να κάνει κόλπα, είτε έχει ζέστη και θέλει να πάει μια βόλτα και δεν μπορεί.
Άνοιξε ένα τιντερ ή κάποια εφαρμογή γνωριμιών ή πήγαινε σε ένα γραφείο συνοικεσίων ή βγες πολύ σε μπαράκια και σίγουρα θα βρεις αυτήν την κοπέλα που ψάχνεις, η οποία θα έχει την όρεξη και να σε σεβαστεί και σε ακούσει