Λοιπόν, επανήλθα δριμύτερος και πιο "άδειος", όπως υποσχέθηκα σε κάποιους συναγωνιστές για κριτική. Επίσκεψη σε Gloria, σε διαμέρισμα δικό της στην Ξηροκρήνη (συμπαθητικός χώρος). Παρ'ότι αρχικά σχεδίαζα για βράδυ, η δουλειά έγινε το απογευματάκι, επειδή η καύλα είχε φτάσει μέχρι το λαιμό και κόντευε να με πνίξει. Φτάνω, μου ανοίγει, λίγος χαιρετισμός και χωρίς πολλά πολλά ξεκινάει ο αγώνας. Πίπα ίσα ίσα ερεθιστική για να ανάψουν τα αίματα (αν και δεν είχα ανάγκη, η σημαία είχε ήδη ανέβει με τον που άνοιξε την πόρτα). Μια ιεραποστολικό, μια cowgirl και μια στα τέσσερα έχυσα (πόσο να αντέξω ο άνθρωπος) στην κωλάρα της (της έριξα ένα χύσιμο, που ούτε εγώ πίστευα). Χαλάρωμα με συζήτηση και σιγά σιγά ξανά για 2ο γύρο, αφού κατά την συζήτηση έπεφταν χουφτωματάκια (είναι πολύ χορταστική γυναίκα, χορταίνεις βυζί, κώλο κλπ). Κάγκελο λοιπόν ξανά ο πούτσος. Αλλά την 2η φορά δεν μπόρεσα να τελειώσω, με είχε στραγγίξει για τα καλά την 1η (δύσκολα καταφέρνω 2 φορές μέσα σε μια ώρα). Οπότε σταμάτησα, επειδή η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει (δεν είμαι πλέον 20 χρονών). Μασαζάκι, ντουζάκι, ντύσιμο, συζήτηση (είναι πολύ καλή στο social) και εις το επανιδείν. Κόστος 100 ευρώ
Εδώ και η αγγελία:
Είμαι η Gloria, μία όμορφη ξανθούλα με πολλές ορμές, που ξεχειλίζουν από το πάθος και την ηδονή που με διακατέχουν ως γυναίκα. Παρέχω σεξουαλικές υπηρεσίες και μασάζ στον πεντακάθαρο χώρο μου ή έρχομαι σε δικό σου χώρο ή ξενοδοχείο της επιλογής σου στη Θεσσαλονίκη. Χαμηλές τιμές, διακριτικότητα...
kanesex.com