Διαγραμμένο μέλος 227076
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2022
- Κριτικές
- 25
- Like
- 3.694
- Πόντοι
- 2.596
Σκέτο φίλε...ο καφές πίνεται σκέτος...freddo macchiato για μένα...γλυκό, έτσι;
Σκέτο φίλε...ο καφές πίνεται σκέτος...freddo macchiato για μένα...γλυκό, έτσι;
Γιατί, κηδεία έχουμε;Σκέτο φίλε...ο καφές πίνεται σκέτος...
Στις κηδείες μέτριους τους κάνουν.Γιατί, κηδεία έχουμε;
Στις κηδείες μέτριους τους κάνουν.
Τι τιμες σου ειπε?Τελευταία μέρα σήμερα!!!
Μόνο για άντρες απαιτητικούς...ειμαι Ελληνίδα καυτη και ανεξάρτητη με αληθινές φωτογραφίες και επιστροφή χρημάτων αν δεις κάτι άλλο. Φουλ πρόγραμμα 6970531070kanesex.com
Γεια χαρά στην παρέα!
Τα φώτα σας συναγωνιστές. Θα έρθει Δευτέρα και Τρίτη η κυρία της παραπάνω αγγελίας στη Δράμα και Καβάλα (όπου γενικά πάσχουμε πολύ από καλό υλικό!), την οποία έψαξα και φαίνεται legit και μίλησα και μαζί της, περισσότερα θα μάθω την Δευτέρα που θα είναι εδώ για προγράμματα και σχστικα. Έχω δει ότι δουλεύει κυρίως Θεσσαλονίκη. Την έχει δοκιμάσει κάποιος; Οποιαδήποτε γνώμη θα βοηθήσει!
Τελευταία μέρα σήμερα!!!
Μόνο για άντρες απαιτητικούς...ειμαι Ελληνίδα καυτη και ανεξάρτητη με αληθινές φωτογραφίες και επιστροφή χρημάτων αν δεις κάτι άλλο. Φουλ πρόγραμμα 6970531070kanesex.com
Γεια χαρά στην παρέα!
Τα φώτα σας συναγωνιστές. Θα έρθει Δευτέρα και Τρίτη η κυρία της παραπάνω αγγελίας στη Δράμα και Καβάλα (όπου γενικά πάσχουμε πολύ από καλό υλικό!), την οποία έψαξα και φαίνεται legit και μίλησα και μαζί της, περισσότερα θα μάθω την Δευτέρα που θα είναι εδώ για προγράμματα και σχστικα. Έχω δει ότι δουλεύει κυρίως Θεσσαλονίκη. Την έχει δοκιμάσει κάποιος; Οποιαδήποτε γνώμη θα βοηθήσει!
Αυτά είχα γράψει πριν λίγο καιρό για έναν φίλο που ρωτουσε γι αυτήν.Δεν θα τα κλάψεις, αλλά ούτε θα ενθουσιαστείς από υπηρεσίες...
Πολύ ωραία παρουσία, πρόσωπο, σώμα.
Καλούτσικη πίπα τα παίρνει και στο στόμα χωρίς έχτρα λεφτά.
Για 100 ευρω 2 εκτονώσεις, για μια φορά καλά είναι.
Είναι κάπως περίεργος χαρακτήρας..
Η αδιαφορία είναι το καλύτερο πράγμαΑμάν! Έχουμε κόντρα;
την πέτυχες στο τηλέφωνο ? εώ ακόμα προσπαθώ μήνες τώρα.Αυτή η Ελένη πως είναι γενικά σαν συμπεριφορά; Επειδή μου φάνηκε αγενής στο τηλέφωνο.
Ναι και ήταν αγενέστατη...ευτυχώς, δεν χάνεις και τίποτα...την πέτυχες στο τηλέφωνο ? εώ ακόμα προσπαθώ μήνες τώρα.
στον αγώνα μου είπαν ότι ιδρώνει τη φανέλα. πρέπει να έχει καταπληκτικό βυζί. επίσης πολύ ωραίο βυζί, για τα γούστα μου, μάλλον έχει και η @Alexia9090 αλλά ούτε με αυτή έχω πάει ακόμα.Ναι και ήταν αγενέστατη...ευτυχώς, δεν χάνεις και τίποτα...
στον αγώνα μου είπαν ότι ιδρώνει τη φανέλα. πρέπει να έχει καταπληκτικό βυζί. επίσης πολύ ωραίο βυζί, για τα γούστα μου, μάλλον έχει και η @Alexia9090 αλλά ούτε με αυτή έχω πάει ακόμα.
Ιιιι ντροπής πράγματα έλα μια βόλτα να πιάσει το φυσικότητα βυζι μουστον αγώνα μου είπαν ότι ιδρώνει τη φανέλα. πρέπει να έχει καταπληκτικό βυζί. επίσης πολύ ωραίο βυζί, για τα γούστα μου, μάλλον έχει και η @Alexia9090 αλλά ούτε με αυτή έχω πάει ακόμα.
Εσύ μικρό φρόνιμαΙιιι ντροπής πράγματα έλα μια βόλτα να πιάσει το φυσικότητα βυζι μου
έχω όρεξηςΕσύ μικρό φρόνιμα
μμμ για πες μαςέχω όρεξης
εεε τώρα και εσυμμμ για πες μας
Καλά με κάλυψεςεεε τώρα και εσυ
Σε ευχαριστώ πολύ μαν! Αυτό που λες για το αν είναι περίεργη ή όχι φαντάζομαι έχει να κάνει και με το πώς είναι ο άλλος (ή το ελπίζω τουλάχιστον), ή με τη χημεία (που παίζει στις πιο άματερ/ανεξάρτητες), χωρίς να εννοώ φυσικά κάτι για σένα ε!Αυτά είχα γράψει πριν λίγο καιρό για έναν φίλο που ρωτουσε γι αυτήν.
Είναι λίγο περίεργη...
Αν σε συμπαθήσει θα περάσεις οκ, αν σε αντιπαθήσει παίζει να στο γαμήσει το ραντεβού.