pan85
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2021
- Like
- 108
- Πόντοι
- 1
Στην ώρα?φαντάζομαι αυτή λέμε,που θέλει φωτο πρώταΑυτή πού δε θέλει μικρούς αν λες είναι στα 70/80
Στην ώρα?φαντάζομαι αυτή λέμε,που θέλει φωτο πρώταΑυτή πού δε θέλει μικρούς αν λες είναι στα 70/80
Όλα ξεκίνησαν όταν άρχισε να μπλέκεται αυτή σε άλλα νήματα ..Εντάξει,πόσες και πόσες δηλώνουν φοιτήτριες για να δελεάσουν.Έχασε το παιχνίδι επειδή έβαζε κλώνους να γράφουν ψεύτικες κριτικές.Δεν πιστεύω όμως ότι είναι κακό παιδί.Εμένα μου έκανε εντύπωση το γεγονός ότι της την έπεσαν άτομα που δεν γράφουν σε αυτό το νήμα,υπέρμετρα
Έχουν δίκιο που σε υποψιάζονται τελικάΧτεσινοβραδινό περιστατικό μυστη επιστρέφοντας σπίτι του μετά το δεύτερο σερί στήσιμο σε ραντεβού με Αλεξία.
Το προφίλ της τρολαλεξιας ήταν κλωνάρι κάποιου άλλου από εδώ μέσα....Όλα ξεκίνησαν όταν άρχισε να μπλέκεται αυτή σε άλλα νήματα ..
Μηπως επόμενο βήμα να έβαζες εικόνα προφίλ έναν βάτραχο ?Χτεσινοβραδινό περιστατικό μυστη επιστρέφοντας σπίτι του μετά το δεύτερο σερί στήσιμο σε ραντεβού με Αλεξία.
Μία ώρα συνάντησης με ένα μπαλάκι είναι στα 70.Αν χρειαστείς και extraball στο ίδιο διάστημα,συν 20.Δεν έχει αναφερθεί εδώ και μήνες αύξηση.Αν την επισκέφτηκε κάποιος πρόσφατα,ας ενημερώσει αν αυξήθηκε.Το 70+20 το έχει σταθερό εδώ και πολύ καιρό πάντωςΗ Βίκυ η ξανθιά στο 100Ρίκο είναι?
Δεν θα της εκανε εμφανησιακα και τον εστησε. Θα ηταν κρυμμενη πισω απο καναν θαμνο.Χτεσινοβραδινό περιστατικό μυστη επιστρέφοντας σπίτι του μετά το δεύτερο σερί στήσιμο σε ραντεβού με Αλεξία.
Το προφίλ της τρολαλεξιας ήταν κλωνάρι κάποιου άλλου από εδώ μέσα....
Ποια εκδοχή δίνεις...?Αμφιβαλλω.
Δεν εχω ιδεα αλλα επειδη ειχε αναφερθει για κλωνο κτλπ την ρωτησα και μου ειπε οτι μονο αυτη εμπαινε απο το προφιλ της, τωρα νταξει αν μου ειπε ψεμματα οκ.Ποια εκδοχή δίνεις...?
Για να λέω κλωνάρι κατι γνωρίζω...Δεν εχω ιδεα αλλα επειδη ειχε αναφερθει για κλωνο κτλπ την ρωτησα και μου ειπε οτι μονο αυτη εμπαινε απο το προφιλ της, τωρα νταξει αν μου ειπε ψεμματα οκ.
Ε τοτε τα θελε ο κωλαρακος της!Για να λέω κλωνάρι κατι γνωρίζω...
Δεν ξέρω ποιανού αλλά για αυτό έφυγε...
Πάμε παρακάτω...
Ναι ακόμα τόσο το έχει...επίσκεψη το τελευταίο δεκαημερο..Μία ώρα συνάντησης με ένα μπαλάκι είναι στα 70.Αν χρειαστείς και extraball στο ίδιο διάστημα,συν 20.Δεν έχει αναφερθεί εδώ και μήνες αύξηση.Αν την επισκέφτηκε κάποιος πρόσφατα,ας ενημερώσει αν αυξήθηκε.Το 70+20 το έχει σταθερό εδώ και πολύ καιρό πάντως
καλησπερα σε ολους,ψαχνω αγγελια της μυρσινης και δεν τη βρισκω.Τι εγινε σταματησε απο τη φαση;
Σορρυ αλλα ειδες αυτο το τουμπανο (συμφωνα με αυτο π λες οτι ειναι ιδια με τις φωτογραφιες) και εφυγες λογω συνεννοησης που μπορουσες πολυ απλα να κανεις συνεννοηση με google translate .... ?![]()
Σε περιμένω τωρα για τρελλό κρεβάτι
Χωρίς όρια..... Μπορούμε να περάσουμε αξέχαστες στιγμές μαζι.. Ελα τωρα γιατι είμαι έτοιμη για σένα κ ειμαι κορίτσι με τα ολα της.. Απαντάω μονο στο WhatsApp +306981907447kanesex.com
Φωτογραφίες σχετικά κοντά σε αυτό που θα δειτε. ψηλή αδύνατη με πρόσωπο λίγο σπασμένο. Συνεννόηση μέσω viber, η κοπέλα όμως δεν μιλάει αγγλικά. Μόνο Ρωσικά. 80 το μισάωρο, 130 η ώρα.
Υπηρεσίες δεν ξερω, δεν κάθισα λόγω αδυναμίας συνεννόησης.
Χρόνια μας πολλά καρντάσια!!
Κι εγώ το ίδιο αναρωτήθηκαΣορρυ αλλα ειδες αυτο το τουμπανο (συμφωνα με αυτο π λες οτι ειναι ιδια με τις φωτογραφιες) και εφυγες λογω συνεννοησης που μπορουσες πολυ απλα να κανεις συνεννοηση με google translate .... ?
Το κλαμπ το συγκεκριμενο ροστερ που εχει τωρα ειναι για τα κλαμματα.Να ρωτήσω και κάτι:
Για ποιο λόγο να πάει κάποιος να κάνει κασκαντεριλίκι μέσω των (στις περισσότερες των περιπτώσεων) αναξιόπιστων αγγελιών του κάνεσεξ, όταν έχει την εγγύηση του κλαμπ στις ίδιες τιμές, με νήμα εδώ στο μπου και άπειρες κριτικές;
Να το καταλάβω αν κάποιος ψάχνει στα 70-80 ευρώ την ώρα, σόρυ όμως αλλά από τα 140-150 και πάνω θα πάω στα σίγουρα