Μπορείς να δώσεις πληροφορίες;Εμένα με έστειλε φίλος κ ταίριαξε για τα λίγα που ζητάει, άδειασμα γρήγοραδα,
Πως μπορώ να παω;
Πόσα ζητάει και λες λιγα;
Μπορείς να δώσεις πληροφορίες;Εμένα με έστειλε φίλος κ ταίριαξε για τα λίγα που ζητάει, άδειασμα γρήγοραδα,
Και πως πάμε εκεί?50 αρικο
Πρέπει να πεις το σύνθημαΚαι πως θα συστηθούμε?
Δεν έχει πάντα γυναίκες?Πρέπει να πεις το σύνθημα
Η αλήθεια είναι ότι δε ξέρουμε αν υπάρχει κάτι π να αξίζει αυτόν τον καιρό οπότε μπορεί κ τζάμπα να ασχολούμαστε
Έχει αλλά είναι μπαζαΔεν έχει πάντα γυναίκες?
Δεν ξέρω αν αυτή η Μαρίνα στην Μπότσαρη αξίζει. Δεν έχω πάει ακόμα να τσεκαρωΠαίζει τελικά τίποτα σοβαρό ανατολικά?
Oχι αυτή, μια άλλη που έχει αγγελία στο κανεσεξ χωρίς τηλέφωνοΜαρίνα εννοείς μια μικροκαμωμένη μίλα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Συγνώμη μίλφ
Κατάλαβα. Όχι δεν πήγα ούτε κι εγώ. Στα προσεχώς.Oχι αυτή, μια άλλη που έχει αγγελία στο κανεσεξ χωρίς τηλέφωνο
Μη το λες, ποτέ δεν ξέρεις τα γούστα του άλλου. Έχουν δεί τα μάτια μου εδώ μέσα.Πρέπει να πεις το σύνθημα
Η αλήθεια είναι ότι δε ξέρουμε αν υπάρχει κάτι π να αξίζει αυτόν τον καιρό οπότε μπορεί κ τζάμπα να ασχολούμαστε
Σ αυτό έχεις δίκιο προχθές ο άλλος δεν έβαλε τον δράκο του σειχ σου κ επέμενε να πάειΜη το λες, ποτέ δεν ξέρεις τα γούστα του άλλου. Έχουν δεί τα μάτια μου εδώ μέσα.
στειλτε προσωπικο μηνυμα. ευχαριστω.γεια σας παιδια. αν με βοηθησει καποιος να παω στο διαμερισμα μαριαννα που ειναι πριβε κ εχει καποιες κοπελες, θα του δωσω συσταση για την αννα και το τηλ μιας αλλης που τα κανει ολα, παλι πριβε φαση.
Aν σου δωσω μια παβλοβα θα κανεις κονε Μαριαννα;Εγώ με ένα τενεκέ λάδι σας βάζω οπού θετε![]()
Παλιά είχε ένα στούντιο τουμπα μόνο τσιγγανες αλλά α εθνική φίλε και η τανια και η Μαριάννα και η Βίκυ όλες καλές ητανΠοια "anti-stress" μασατζίδικα έχει ανατολικά ρε? Καλαμαριά? Για διαφωτίστε τον άμπαλο (εμένα) ρε.... χαχαχα