PavlakisTheKid
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2023
- Like
- 3.767
- Πόντοι
- 456
Ρε γράψε στα @@ σου την ασυεπή & μόλις δει ότι δεν υπάρχει ζήτηση, μέχρι και εδώ θα ποστάρει!!! Προχώρα αλλού που δεν θα σπάνε τα νεύρα σου ενώ πληρώνεις κιόλας...
Ευχαριστώ φίλος αυτό έκανα! Επαγγελματίες σαν την Νικόλ και την Αλεξία θέλουμε.Ας συνεχίσει τα μπανάκια της η βικυ αλλά χωρίς τα λεφτά μαςΡε γράψε στα @@ σου την ασυεπή & μόλις δει ότι δεν υπάρχει ζήτηση, μέχρι και εδώ θα ποστάρει!!! Προχώρα αλλού που δεν θα σπάνε τα νεύρα σου ενώ πληρώνεις κιόλας...
Την είχα συναντήσει πριν κανένα μήνα. Αξίζει σίγουρα την δοκιμή παρα το αλμυρό κόστος για την ωραΚάνα νέο από @MaryG ? Καμία κριτική;
Αληθινές φώτο αν σε καλύπτουν είναι ανατολικάΚαλησπέρα παίδες είμαι καινούριος στην κοινότητα κι θα ήθελα να μου προτείνετε καμιά καλή επιλογή για Θεσσαλονίκη.
Τι ρωτάς και υποχρεώνεσαι άδικα ... ότι υπάρχει στο bou..... εδώ φαίνεται....Καλησπέρα παίδες είμαι καινούριος στην κοινότητα κι θα ήθελα να μου προτείνετε καμιά καλή επιλογή για Θεσσαλονίκη.

Έκανα την υπομονή, να διαβάσω όλες τις ανακολουθίες και ανακρίβειες που έχεις γράψει.Ο λόγος είναι καθαρά το θέμα ψυχολογικής προετοιμασίας που είχα κάνει ότι θα πήγαινα εκεί και θα την ξεπατωνα. Αυτό και μονι με χάλασε. Τώρα ψαχνόμαι ήδη για αλλη πουτανα Gagarin. Καμμία Εβίτα η Μαριάννα θα τραβήξω για να εχω και επιλογές από αύριο.
Nicole ή Αλεξία θα φύγεις χαμογελαστός και στα 2 κορίτσια.Καλησπέρα παίδες είμαι καινούριος στην κοινότητα κι θα ήθελα να μου προτείνετε καμιά καλή επιλογή για Θεσσαλονίκη.
μην ασχολεισαιΈκανα την υπομονή, να διαβάσω όλες τις ανακολουθίες και ανακρίβειες που έχεις γράψει.
Μπορώ με περίσσια ευκολία να χαρακτηρίσω όλα τα σχόλια σου εμετικά, μισογυνικα και εκδικητικά, λόγω κάποιου πιθανού ακυρου που έχεις πάρει ή αναμενόμενου.
Επειδή είχα κάνει αρκετές συνεδρίες με την Βίκυ, μπορώ να πω με σιγουριά ότι εκτός κάποιων ακυρώσεων, που υπήρξαν για σοβαρούς λόγους από αμφότερες πλευρές και την σχετικα μακρά της πορεία στο λειτούργημα, όπως σωστά τοποθετήθηκε ο @gagarin όλα τα υπόλοιπα, είναι κακοήθειες εκδικητικής φύσεως.
Λυπάμαι τα ανθρωπακια της σειρας σου, που την χαλάρωση της μιας ώρας την παιρνεις τόσο σοβαρά, λές και έχεις κάνει συμβολαιογράφικη πράξη.
Πρώτα από όλα χάνεις το νόημα, ότι συναναστρέφεσαι με ανθρώπους, και όχι κομμάτια κρέας που είναι διαθέσιμα οπότε σου γκαβλωσει κυριολεκτικά.
Τεσπά εάν γουστάρεις τραβιεσαι εάν όχι δεν πας, άσε που πλέον θεωρώ ότι έχεις φάει κόκκινη κάρτα.
Τι άκυρο και παπαριές μου λες?εγώ σταμάτησα και είμαι αλλού.οπψς έγραψα και σε άλλον έχω πολλά ακόμα για την γούνα της.εαν ξαβαβγαλω νταγκλα θα τα μάθετε.Θα βγάλω κριτική για τα καινούργια που βρήκαΈκανα την υπομονή, να διαβάσω όλες τις ανακολουθίες και ανακρίβειες που έχεις γράψει.
Μπορώ με περίσσια ευκολία να χαρακτηρίσω όλα τα σχόλια σου εμετικά, μισογυνικα και εκδικητικά, λόγω κάποιου πιθανού ακυρου που έχεις πάρει ή αναμενόμενου.
Επειδή είχα κάνει αρκετές συνεδρίες με την Βίκυ, μπορώ να πω με σιγουριά ότι εκτός κάποιων ακυρώσεων, που υπήρξαν για σοβαρούς λόγους από αμφότερες πλευρές και την σχετικα μακρά της πορεία στο λειτούργημα, όπως σωστά τοποθετήθηκε ο @gagarin όλα τα υπόλοιπα, είναι κακοήθειες εκδικητικής φύσεως.
Λυπάμαι τα ανθρωπακια της σειρας σου, που την χαλάρωση της μιας ώρας την παιρνεις τόσο σοβαρά, λές και έχεις κάνει συμβολαιογράφικη πράξη.
Πρώτα από όλα χάνεις το νόημα, ότι συναναστρέφεσαι με ανθρώπους, και όχι κομμάτια κρέας που είναι διαθέσιμα οπότε σου γκαβλωσει κυριολεκτικά.
Τεσπά εάν γουστάρεις τραβιεσαι εάν όχι δεν πας, άσε που πλέον θεωρώ ότι έχεις φάει κόκκινη κάρτα.
Nicole ή Αλεξία θα φύγεις χαμογελαστός και στα 2 κορίτσια.
παει καπου το μυαλο μου. για το ποιος παιζει να τα χει γραψει αυτα... εδω μεσα δεν εχει αναφερθει κατι παντως. ας γραψουν τα παιδια καμια κριτικηΓεια σας παιδια.
Ηθελα να ρωτησω η MaryG ,googlaro το τηλεφωνο της και βγαζει επικυνδινες κριτικες.
Την εχει παρει κανεις προσφατα;
![]()
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΕ ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟ ΚΟΡΜΙ
Ονομάζομαι Μαίρη και είμαι Ανεξάρτητη Ελληνίδα με γυμνασμένο κορμί. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6986177417.kanesex.com
Αύριο Τρίτη διαθέσιμη για ραντεβού
Καταρχας σχεδον ολες ειναι αρπακτικα και με βλεπουν σαν ευροπουλο οποτε δε θα τις δω σαν ανθρωπους αλλα σαν χυσοδοχεια οποτε αν εσυ νομιζεις οτι σε βλεπουν σαν κατι αλλο κανεις μεγαλο λαθος και εισαι εντελως αφελης.Τωρα να σε ρωτησω γιατι εχω αυτην την απορια καιρο τωρα ερωτευεσαι ολες τις πουτανες και κανεις σαν να σου βρισαν την οικογενεια αν πει καποιος κατι για καποια?Έκανα την υπομονή, να διαβάσω όλες τις ανακολουθίες και ανακρίβειες που έχεις γράψει.
Nicole ή Αλεξία θα φύγεις χαμογελαστός και στα 2 κορίτσια.
Για τον πουτσο καβαλα ειναι η εν λογο Rez κι εγω την ξερω κυριολεκτικα πεταμενα λεφτα απορω πως υπαρχει ακομα στην πιατσαμην ασχολεισαι
απο το 17 την ξερω την βικυ απο τις πιο τιμιες ανεξαρτητες ειναι
ναι μου το ειχες πει και παλια οτι δεν σου αρεσεΓια τον πουτσο καβαλα ειναι η εν λογο Rez κι εγω την ξερω κυριολεκτικα πεταμενα λεφτα απορω πως υπαρχει ακομα στην πιατσα

Σιγα μη ψωνιζοταν ετσι και το εκανε ακλαυτη θα πηγαινε εγω προσωπικα απορω πως την πληρωνουν καποιοιναι μου το ειχες πει και παλια οτι δεν σου αρεσε
για εμενα παντως ειναι απο τις ελαχιστες που αξιζουν
ουτε ψωνισματα ουτε μαλακιες και τιμες ιδιες με τοτε κρατησε...
βλεπεις κατι αλλες που μολις δουνε οτι επιασαν αρχιζουν τα μα&μου τα +++... ασε που κοπανανε διπλα λεφτα λες και με την χρηση ανεβηκε η αξια του μουνιου τους αντι να πεφτει![]()
Εδώ είναι που κάνεις το λάθος, αρετές όπως ο σεβασμός διδάσκονται και σε ακολουθούν μια ζωή. Το τι απωθημένα μπορεί να έχεις και να μην έχεις καταφέρει να βρες έστω ένα κορίτσι σαν "παλιός" στο άθλημα καλύτερο από τα υπόλοιπα πρέπει να το δεις.Καταρχας σχεδον ολες ειναι αρπακτικα και με βλεπουν σαν ευροπουλο οποτε δε θα τις δω σαν ανθρωπους αλλα σαν χυσοδοχεια οποτε αν εσυ νομιζεις οτι σε βλεπουν σαν κατι αλλο κανεις μεγαλο λαθος και εισαι εντελως αφελης.Τωρα να σε ρωτησω γιατι εχω αυτην την απορια καιρο τωρα ερωτευεσαι ολες τις πουτανες και κανεις σαν να σου βρισαν την οικογενεια αν πει καποιος κατι για καποια?