Humax
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 13.655
- Πόντοι
- 3.556
Ατυχος είσαι φιλαράκι προχθές έμαθα ότι η μία μετακόμισε στον εύοσμο π να τρέχεις τώρα στην άλλη άκρηΤελικά θα μας πείτε βρε παιδιά που θα βρούμε αυτές τις κοπέλες εδώ ανατολικά?
Ατυχος είσαι φιλαράκι προχθές έμαθα ότι η μία μετακόμισε στον εύοσμο π να τρέχεις τώρα στην άλλη άκρηΤελικά θα μας πείτε βρε παιδιά που θα βρούμε αυτές τις κοπέλες εδώ ανατολικά?
Έχει μεγαλώσει γενιές!!Ναι μικρά βυζάκια κουλούρι φουλ αλλά σιτεμενη ,,,,, δύσκολο πράγμα το κουλούρι και έας είμαστε Σαλονίκη,,,, υπερεκτιμημένο τόσο μεγάλη την έχουν όλοι εδώ??????
Από τις πολύ γνωστές της πόλης ξέρω τις παρακάτω,,,
Νικόλ 300 εουρο νομίζω δηλώνει ( χώρις να παρω όρκο)
Τατού όχι
Βικι απαγορεύεται
Νεφέλη πολύ β κατάσταση
Αλεξία μόνο πολύ παλιά
Ντάμες η Ελένη αλλά είναι μεγάλη πια
Ζέαι μόνο η Άννα αλλά έχω καιρό να πάω
Άννα Χαριλάου καμμία τους
Μόνο η τσαρίνα η οποία πολύ καλά κρατιέται για την ηλικία της
Ναι η άτιμηΈχει μεγαλώσει γενιές!!
Το κακο ειναι οτι οπως καποιος ειπε δεν πολυ απανταει στα μηνυματα και κανει ελαχιστα ραντεβουΝαι η άτιμη![]()
Βικι γιατί απαγορεύεται?Ναι μικρά βυζάκια κουλούρι φουλ αλλά σιτεμενη ,,,,, δύσκολο πράγμα το κουλούρι και έας είμαστε Σαλονίκη,,,, υπερεκτιμημένο τόσο μεγάλη την έχουν όλοι εδώ??????
Τατού όχι
Βικι απαγορεύεται
Νεφέλη πολύ β κατάσταση
Αλεξία μόνο πολύ παλιά
Γιατί δεν τον δινειΒικι γιατί απαγορεύεται?
Απλά όχι σε όλους.Το κακο ειναι οτι οπως καποιος ειπε δεν πολυ απανταει στα μηνυματα και κανει ελαχιστα ραντεβου
Εγώ θα σκάσω στο μαγαζί και θα πάθεις κοκομπλοκοΑπλά όχι σε όλους.
Πάντα σε όλες τις δουλειές υπάρχουν οι καλοί πελάτες, οι σκέτο καλοί, και οι κακοί.
Η επιλογή και η εξυπηρέτηση είναι πάντα αναλόγως με το ποιόν έχεις απέναντι σου
1 χρόνο σε περιμένωΕγώ θα σκάσω στο μαγαζί και θα πάθεις κοκομπλοκο
Ετσι γράφει στην αγγελία της!Βικι γιατί απαγορεύεται?
Τα έχουμε ξανά πει.Ενα πρωσοπικα μήνυμα πως θα πάω αννα Χαριλάου
Συμφωνείς δε συμφωνείς η αλήθεια αυτή είναι φίλε.Φίλε μου συμφωνώ σε αυτό που έγραψες για την ηλικία της. Το θέμα είναι θα έρθει αυτή η όχι;
Ενώ έχουν όλα τα υπόλοιπα που ποσταρει.Συμφωνείς δε συμφωνείς η αλήθεια αυτή είναι φίλε.
Η Εύα πενηνταριζει
Την γνωρίζω πριν ανοίξει το μασατζίδικο στην κρήνη από τον καιρό που τραγουδούσε. Και για να μην παραμυθιάζονται οι άνθρωποι που δεν την ξέρουν δεν έχει καμία μα καμία καμία απολύτως σχέση με τις φωτογραφίες στα social media
Μπορεί να πάει κ με το 10 ! Είναι το καλύτερο 10αρι που έχει περάσει από την αρμάδα της Φαπαναστασιου!Τα έχουμε ξανά πει.
Παίρνεις το 30.
Κατεβαίνεις στο μον κουλούρ στην Παπαναστασίου και φωνάζεις
"Αννααααααααααααα θέλω να ξεσκίσω την κάθε σου πουτανα"
Έρχεται σε παραλαμβάνει γκομενετο, πας κωλοξεσκιζεις, φεύγεις κύριος.
Με ευχαριστείς μετά.

Μπορεί να πάει κ με το 10 ! Είναι το καλύτερο 10αρι που έχει περάσει από την αρμάδα της Φαπαναστασιου!![]()

Ναι μικρά βυζάκια κουλούρι φουλ αλλά σιτεμενη ,,,,, δύσκολο πράγμα το κουλούρι και έας είμαστε Σαλονίκη,,,, υπερεκτιμημένο τόσο μεγάλη την έχουν όλοι εδώ??????
Τατού όχι
Βικι απαγορεύεται
Νεφέλη πολύ β κατάσταση
Αλεξία μόνο πολύ παλιά
Κάτι δε καταλαβαίνεται κάποιοι εδώ μέσα όσοι έχουμε πρόσβαση σε πριβε ιδρύματά δε μπήκαμε από την πρώτη μέρα που κάναμε προφίλ.Καλημέρα,
οκ χαριλάου δεν γίνεται να πει κανείς που.. η Τσαρίνα ποια είναι και που τη βρίσκουμε?