Τυπάρες μου ώρα κριτικής. Σημερινή συνάντηση με την κοριτσάρα στο Bill όπου το ραντεβού κλείστηκε για καλή μου τύχη το μεσημέρι για το απόγευμα με ελάχιστα μηνύματα στο viber. Φτάνω λίγο νωρίτερα παίρνω δωμάτιο της το στέλνω όπου ήρθε μετά 5 λεπτών. Χτυπάει η πόρτα ανοίγω και αντικρύζω ένα χαμογελαστό γλυκό και ευπαρουσίαστο κορίτσι. Ηλικία δεν την κάνεις πάνω από 27 χρονών. Και στο παρουσιαστικό της αλλά και στη φωνή της η οποία είναι πολύ γλυκιά και κοριτσίστικη. Ξανθό μαλλί καρέ, tattoo στο σώμα της και μια κορμάρα σκέτη κόλαση. Ελάχιστο social και μπαίνει για φρεσκάρισμα όπου βγήκε σχεδόν γρήγορα. Το ίδιο και από πλευράς μου. Την πλησίασα και ξεκινήσαμε κάτι γλωσσόφιλα όλο πάθος. Φιλιά εννοείται και σε διάφορα μέρη του σώματός της όπου γουστάρει και φτιάχνεται. Και ανταποδίδει δεόντως. Έπεσα στο πεντακάθαρο και μοσχομυριστό μουνάκι της όπου της το περιποιήθηκα φουλ με εκείνη να αναστενάζει να μου τυλίγει τα πόδια της πάνω μου να μου ανακατεύει τα μαλλιά και να έχει καυλώσει για τα καλά. Δάχτυλο σημειωτέον δε δέχεται μιας και τη ρώτησα προτού ενεργήσω αφ'εαυτού μου. Σειρά της να με περιποιηθεί όπου το έκανε υπέροχα. Απίθανο στοματικό με μια παιχνιδιάρα γλώσσα να παίζει με το κεφαλάκι και προσπάθεια για deep throat. Φυσικά δεν άφησε τις μπάλες παραπονεμένες όπου τις ρούφαγε με μανία. Πέρασμα σκούφου και αρχή με ιεραποστολικό. Ζορίστηκε λίγο να τον πάρει καθότι αρκετά στενή αλλά με λίγο gel και προσπάθεια τα κατάφερε. Κάρφωμα πότε σε αργούς πότε σε γρήγορους ρυθμούς και κείνη να έχει φτιαχτεί άγρια. Με φωνές ίσα ίσα και επιφωνήματα καύλας να με παροτρύνει να την σκίσω περισσότερο. Αλλαγή στάσης στα 4 όπου οι ρυθμοί παρέμειναν ίδιοι. Τελείωσα στο στόμα της όπου τα πήρε όλα και πήγε διακριτικά να τα φτύσει. Λίγο social πάλι και ντουζάκι κι απ'τους 2 μας και έναρξη 2ου γύρου. Πάλι με τα γνωστά προκαταρκτικά για να φτιαχτούμε και να καυλώσουμε και αρχή αγώνος με το cow. Ανέβηκε και χοροπηδούσε σαν άγριο άλογο. Αλλαγή για το reverse cow όπου κι εκεί έδωσε ρέστα. Κλείσιμο με το doggy όπου ξανακατέθεσα στο στόμα της. Πραγματικά με άδειασε εντελώς. Μπάνακι και από τους 2 μας πληρωμή και αντίο. Πέρασα πάρα πολύ ωραία κι εννοείται ότι θα την ξαναδώ μιας κι εκείνη πέρασε το ίδιο σούπερ. Να πω επίσης ότι στο κομμάτι της συμπεριφοράς είναι ένας πάρα πολύ καλός άνθρωπος όπου έχει τρομερή ευφράδεια λόγου και μπορείς να κουβεντιάσει μαζί της ότι θες. Μου αποκάλυψε επίσης ότι κάνει και 2πλο με τη Σαμάνθα και ψήνομαι κάποια στιγμή να τις πάρω και τις 2. Σ'ευχαριστώ πολύ
@Anastasia_42 για το τέλειο απόγευμα που πέρασα μαζί σου βγάζοντας γούστα και καύλες. Αυτά μάγκες εύχομαι σε όλους υγεία και να περνάμε καλά με τις κοριτσάρες πάντα με σεβασμό και ευγένεια για να μας έχουν πασάδες!