Ας γράψω κι εγώ για την εμπειρία μου με την
@Anastasia_42 Από εμφάνιση, ότι βλέπετε στις φωτογραφίες και ακόμα καλύτερη. Ένα πρόσωπο κουκλίστικο. Κορμί μινιόν αλλά αναλογικά άψογο, χωρίς χαλάρωση, στήθος και οπίσθια μούρλια. Σε καμία περίπτωση δεν δείχνει για 42. Για 32 μπορεί. Στην πράξη, συμμετέχει με πολύ πάθος. Αναρωτήθηκα, και της το εξέφρασα κιόλας, που το κρύβει αυτό το πάθος με τέτοια γλυκιά εμφάνιση. Φιλάει παθιασμένα με γλώσσα αν και θα τα ήθελα αυτά τα φιλιά πιο βαθιά. Αυτό είναι το μοναδικό μου παράπονο. Το στοματικό της είναι πολύ υψηλού επιπέδου. Φυσικά και αφέθηκα να τελειώσω στο στόμα της και η κουκλάρα συνέχισε για τουλάχιστον δύο λεπτά να με γλείφει, αφότου είχα τελειώσει, πριν αποσυρθεί διακριτικά στο μπάνιο. Παίχτηκε και δεύτερος γύρος όπου απόλαυσα πραγματικά όλο το κορμί της και την νεανική ανατομία της. Στο ενδιάμεσο μου είχε προσφέρει ένα απολαυστικό μασάζ επαγγελματικού επιπέδου, μιας και διαθέτει την ανάλογη προϋπηρεσία. Στο social είναι εξαιρετική, ειδικά για κάποιον σαν εμένα που αρέσκεται σε αυτού του είδους την επικοινωνία. Ήρθε στην ώρα της, δεν κοίταξε ούτε για μία στιγμή το ρολόι και κάλυψε όλη τη διάρκεια του ραντεβού (και ίσως και λίγο παραπάνω) με χαμόγελο, διάθεση και συμμετοχή. Ένα άκρως πετυχημένο ραντεβού. Money well spent. Όποιος αρέσκεται σε τέτοιου σωματότυπου κυρίες πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσει. Εγώ που δύσκολα επαναλαμβάνω ραντεβού, ήδη 10 μέρες μετά, ανυπομονώ πότε θα την συναντήσω ξανά.