Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.901
- Πόντοι
- 8.345
Τόση αγωνία ποιά για το πού χάθηκε η γιαγιά-Αναστασία??
Πιθανότατα σε κάποιον οίκο ευγηρίας..
τυχερός είσαι!!αν σου σηκώσει το τηλ. και τη συναντήσεις μπορεί να μη σου σηκώνεται κάτι άλλο..Εχουμε κανενα νεο απο την αναστασια?εμενα παντως δεν μου το σηκωνει ακομα.
κι εγω την ψαχνω απο facebook αλλα τιποτα.Προφανως εχει δικια της πελατεια.
mporei kapoios na mou to dosei me pm apo oti thimamai xekinaei apo 6981εμενα μου ειπαν οτι εφυγε εξωτερικο![]()
φιλε καθισες 1 ωρα μαζι της? ,λιγοτερο?συναντηση με την αναστασια,πριν κανα 2 βδομαδεσ.συναντηση στην καλιθεα,χαροκοπου,και μεταβαση σε ξενοδοχιο στην παραλιακη.η Αναστασια ειναι 50 σιγουρα.προσωπο οπωσ το περιγραφουν οι συναγωνιστεσ,αλλα παραλληλα ειναι και "γλυκουλα".σωμα παραπολυ καλο ,ειδικα για την ηλικια τησ.το στηθοσ τησ,για μενα, δεν ειναι οπωσ το λεει πρακατω συναδελφοσ σαν σακουλια κρεμασμενα.καλο με ρωγεσ μεγαλουτσικεσ που καβλωνουν ευκολα.σαν χαρακτηρασ,συμπαθητικη,γλυκια,ειδικα μολισ σπασει ο "παγοσ".μπανακι απο μερουσ τησ πριν τον αγωνα,πιπα ανευ,δεν λεει οχι σε εναλαγεσ στασεων,ουτε δυσανασχετει.τελειωμα σε ιεραποστολικο..λιγο κουβεντουλα,χαλαρωμα,μπανακι ξανα και απο τουσ 2,και αυτη την φορα ηθελα μονο πιπα οπου και διεκπεραιωσε εωσ του τελουσ με τελειωμα στο στομα τησ.κοστοσ συνεδρειασ 50 € + 20€ το ξενοδοχειο..αν δεν ηταν το ξενοδοχειο σιγουρα θα ηταν καλο value...αλλα 70 συνολικο κοστοσ πιστευω οτι ειναι πολλα... πρεπει να σκεφτει το ενδεχομενο δημιουργιασ δικου τησ χωρου
φιλε καθισες 1 ωρα μαζι της? ,λιγοτερο?
Μπηκαμε στο δωματιο και καναμε μπανιο. Δεν περιμενα αυτο που εζησα μεσα στο δωματιο. Της το εγλυφα κανονικα, τον πηρε χωρις προφυλακτικο,
τα μπαλακια τα μουσκεψε, 69,
τα παντα ολα και το καλυτερο???? Γλωσσοφιλα τρελα, δεν ειχα ζησει ετσι με αλλες οι οποιες ηταν μοντελα πραγματικα και εχω σκασει 500 οχι μαλακιες. Οντως τελειωνεις στο στομα της και δεν θα σταματησει να στο γλυφει ενω εχυσες αν δεν της το πεις εσυ. μετα το τελειωμα στο στομα
εβαλε στο στομα της ενα υγρο που ειχε σε ενα μπουκαλακι διπλα της, πλυθηκε και καθισε μαζι μου αγκαλια και με χαιδευε. μειναμε πανω απο μια ωρα, πληρωσα 50+22 το ξενοδοχειο. Μου ειπε οτι απο εδω και περα θα ερχεται σπιτι μου αν το θελω. Τοτε ειπα τελικα χτυπησα διανα, με 50 στο σπιτι μου? και ολα αυτα? Μια ωρα και βαλε? Παιδια αν ητανε 25 θα εκανε τρελη καριερα, οχι εδω αλλα στο εξωτερικο σιγουρα. Επισης να πω κατι ακομα που θεωρω σημαντικο και μου το ειπε η ιδια, η οποια διαβαζει τα σχολια μας εδω και σε ενα αλλο site. Πολλες φορες τυχαινουν πελατες, που δεν τους κανει και πολυ κεφι, η οι ιδιοι εχουν ενα υφος περιεργο, ενω με καποιους αλλους καυλωνει και χυνει ακομα. Ανθρωπος ειναι και εκεινη ειπε. Οντως εχει 2 παιδια, μιλαει ανετα για την ζωη της τα σχεδια της και γενικα ειναι πολυ, πολυ φιλικη και καυλιαρα. Αυτα απο εμενα, το τηλεφωνο της ζητηστε το στο FB αν δεν απαντησει ρωτηστε ξανα δεν θυμωνει.