Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).

Εδώ συναγωνιστές δεν έχουμε κάτι???Καλησπέρα συναγωνιστές. Σε μια βδομάδα θα παίζει επίσκεψη στο Αμστελόδαμο για εργασία και χαρά. Η εργασία θα είναι τις πρωινές ώρες, αλλά το απόγευμα βράδυ, man has to do what a man has to do...
Ψάχνοντας αυτό το thread δεν βρήκα any πρόσφατες really actionable infos στον τομέα που δραστηριοποιούμαι i.e. call girls... Ωραία η RLD αλλά εγώ θέλω λίγο και το παραμυθάκι μου, λίγο GFE και γούτσου γούτσου.... Any info would be much appreciated για γραφεία σε πρώτη φάση και "παραστρατημένες" κορασίδες αν είμαι super κωλόφαρδος!
Btw. για να προλάβω σχόλια του τύπου ο νέοπας ζητάει info κλπ, έχω μοιραστεί γνώση με κριτικές οκ όχι πολλές, απλά στο forum δεν είμαι super active.
ταξακι απο το central station Και προορισμο paradise club ... διευθυνση SCHAAFSTRAAT 26A - 1021 KE AMSTERDAM NOORD TEL: +31 (0)20 637 34 16
ειναι κοντα στο σταθμο, θα περασεις με το αμαξι στη γεφυρα κατω απο τη θαλασσα και σε περιπου κανα 15λεπτο θα εχεις φτασει, η εισοδος στο μαγαζι ειναι 80ευρω, σαουνες πισινα ολα στη διαθεση σου, εχω παει καμια 10αρια φορες , καθε φορα πηδαγα περισσοτερο απο 2 γυναικες που ηταν εκει και διψαγανε για σπερμα
RLD μακρια δεν αξιζουν , με 20ευρω στη φυλης γαμας 10 φορες καλυτερα
πηγα τελευταια φορα το 2014...ακριβως οπως τα λες
amsterdam εχω παει 4 φορες....εχει κ καποιες βιτρινες απο την απεναντι μερια του Dum....πισω απο το παλατι κ το εμπορικο....παραληλα της Spuistraat...
Παιδιά σε κανά μήνα θα πάω αμστερνταμ για δουλειά, μπορεί κανείς να με κατατοπίσει τι παίζει με τις κανονικές γκόμενες. Αν παίζουν μπαράκια, αν σηκώνει καμάκι, αν είναι εύκολες σαν τσεχία κτλ...
Εγώ το Σάββατο θα ξαναπάω,οι γκόμενες είναι εύκολες στα μπαράκια,να προτιμήσεις να πας Άμστερνταμ,Λαιντεν και Ντελφτ,σ'αυτά τα μέρη θα βρεις φοιτήτριες και γενικά γκόμενες διψασμένες για πούτσο ;)
Παιδιά σε κανά μήνα θα πάω αμστερνταμ για δουλειά, μπορεί κανείς να με κατατοπίσει τι παίζει με τις κανονικές γκόμενες. Αν παίζουν μπαράκια, αν σηκώνει καμάκι, αν είναι εύκολες σαν τσεχία κτλ...
Πάρα πολύ μούφα βλέπω. πχ. δες και Ελλάδα τί έχουν. Μούφες παντού.
Επέστρεψα από ένα διήμερο στην Ολλανδία.
Η RLD (Red Light Distric, συνοικία με τα κόκκινα φώτα) στο Άμστερνταμ έχει πέσει πολύ. Τώρα είναι στάνταρ τουριστικός προορισμός, με γκρουπ και οδηγούς να βολτάρουν συνέχεια, μέχρι αργά τη νύχτα. Και οι βιτρίνες που λειτουργούν έχουν μειωθεί αρκετά, ιδίως τη μέρα.
Από σχετικές κριτικές μοιάζει οι περισσότερες νέες να είναι ξεπέτες και να μην παρέχουν καλές υπηρεσίες.
Οπότε κι εγώ βολεύτηκα με παλιές γνωστές και εγγυημένες.
- Anna, πολωνέζα, με τεράστια βυζιά 2000ml! Στο δωμάτιο 8 στο Vie en Rose, μεσημέρια μέχρι απόγευμα, ρεπό τις Τρίτες.
- Desy, βουλγάρα, πολύ λεπτό σώμα με (όχι πολύ καλό) πλαστικό βυζί. Κάνει καταπληκτικό στοματικό. Spui 24-2, μεσημέρια μέχρι τις 6, ρεπό τις Τρίτες.