Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 38.363
Την αγάπη μου,ελπίζω να περνάς ομορφαΓειτονάκι μου στη μικρή σου πόρτα
αστεράκι μου ξενύχτησα κι εγώ
αδερφάκι μου το φεγγάρι ρώτα
![]()
Την αγάπη μου,ελπίζω να περνάς ομορφαΓειτονάκι μου στη μικρή σου πόρτα
αστεράκι μου ξενύχτησα κι εγώ
αδερφάκι μου το φεγγάρι ρώτα
![]()
Στο διόρθωσα λίγοΝα σου πιάσω το σπληνάντερο μανάρι μου, να γίνει της κωλάσεως;![]()
Γύρνα εσύ και όλο και κάτι θα βρούμε να πιάσουμεαυτά είναι ξενόφερτα,πιάσε ένα κοντοσούβλι να λιγδώσει ταντερακι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
καλησπέρα ασπρονησιιιι
Έχω λάβει πολλά μνμ οπότε να διευκρινίσω ότι επιστρέφω μέσα Αυγούστου (εάν αλλάξει κάτι θα ενημερώσω) Επίσης παραθέτω ένα χαριτωμένο μνμ που έλαβα για να πείτε γνώμη, εσείς κάνατε γλωσσόφιλο με γλώσσα; Με γλώσσα γίνεται???
Καλησπέρα! Ελπίζω να τα περνάτε όμορφα και ζημιάρικα!![]()
Έχω λάβει πολλά μνμ οπότε να διευκρινίσω ότι επιστρέφω μέσα Αυγούστου (εάν αλλάξει κάτι θα ενημερώσω) Επίσης παραθέτω ένα χαριτωμένο μνμ που έλαβα για να πείτε γνώμη, εσείς κάνατε γλωσσόφιλο με γλώσσα;
![]()

Αμα δεν βρεθει δόντι σφραγισμένο δεν μαζεύουμε την γλώσσα
Έχω λάβει πολλά μνμ οπότε να διευκρινίσω ότι επιστρέφω μέσα Αυγούστου (εάν αλλάξει κάτι θα ενημερώσω) Επίσης παραθέτω ένα χαριτωμένο μνμ που έλαβα για να πείτε γνώμη, εσείς κάνατε γλωσσόφιλο με γλώσσα;
![]()

για να καταλαβω Ε=mc2Με γλώσσα γίνεται???![]()
Πες του με γλώσσα είναι +30
![]()

εγώ θελω χρυσό δόντι με συναγερμό για να λειτουργήσωΑμα δεν βρεθει δόντι σφραγισμένο δεν μαζεύουμε την γλώσσα![]()
άμα δίνει το φιλί πλυντήριο θα τον πληρώσω εγω +30 για να σταματήσειΠες του με γλώσσα είναι +30![]()
Γλωσσόφιλα με γλώσσα κάνεις μαρή; Όλο κόλπα είσαι
![]()

Κουμπαρούλα μου εγώ κάνω το φιλί του στεγνωτηρίου τι θα μου δώσειςάμα δίνει το φιλί πλυντήριο θα τον πληρώσω εγω +30 για να σταματήσει

Εσύ είσαι αυτός με το φιλί πλυντήριο?Γλωσσόφιλα με γλώσσα κάνεις μαρή; Όλο κόλπα είσαι![]()
κουμπαρουλη θα ξεκολλήσει κανένα δόντι και θα είμαι γυναίκα με τα ούλα μουΚουμπαρούλα μου εγώ κάνω το φιλί του στεγνωτηρίου τι θα μου δώσεις..
![]()
μην τον δίνεις έτσι στεγνά τι θα πει ο κόσμοςΕσύ είσαι αυτός με το φιλί πλυντήριο?![]()

Θα σε προσέξω κουμπαρούλα μου θα είμαι σε χαμηλές στροφέςκουμπαρουλη θα ξεκολλήσει κανένα δόντι και θα είμαι γυναίκα με τα ούλα μου![]()

Ποιά στάση είν αυτή;για να καταλαβω Ε=mc2![]()
Αν σε εκθέσει στον κόσμο, θα αναλάβει τις ευθύνες τουμην τον δίνεις έτσι στεγνά τι θα πει ο κόσμος![]()

Τι είναι το φιλί πλυντήριο;άμα δίνει το φιλί πλυντήριο θα τον πληρώσω εγω +30 για να σταματήσει
η ενέργεια που ισούται με την μάζα επι την ταχύτητα φωτός στο τετράγωνο δηλαδή κομοδίνο ο τύπος καληνυχτακιαςΠοιά στάση είν αυτή;![]()