Xaramofais
Σπαμάρχης
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 176.203
- Πόντοι
- 16.131
Ούτε διάλειμμα για να τσιμπήσει κάτι ,να πάρει δυνάμεις?Τα υπόλοιπα 50 λεπτά θα γαμας χωρίς να χύσεις...

Ούτε διάλειμμα για να τσιμπήσει κάτι ,να πάρει δυνάμεις?Τα υπόλοιπα 50 λεπτά θα γαμας χωρίς να χύσεις...

Τ Ε Λ Ε Ι Ο. !!!!guilty as charged γέλασα με ένα που έκανε την Τζούλια και τον ρώτησαν «η σαμπάνια ήταν εισαγωγής;» «ήταν εισαγωγής-εξαγωγής-εισαγωγής-εξαγωγής» …. «ελληνική;» «όχι καλέ….οι ελληνικές είναι του κωλου»
ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ
.....μικρα διαλειμματα για τσιμπολογημα, το μενου εχει στηθοςΟύτε διάλειμμα για να τσιμπήσει κάτι ,να πάρει δυνάμεις?![]()

Όχι και τσιμπολόγημα, δυο κοτζάμ μερίδες μάσαλα.....μικρα διαλειμματα για τσιμπολογημα, το μενου εχει στηθος![]()

Εσκατογερε καμει για την μασέλα σου αυτός ο εκλεκτός μεζές??Όχι και τσιμπολόγημα, δυο κοτζάμ μερίδες μάσαλα![]()

...και δεν χορταινονται κιολας, αλλα να μεινει τπτ κ για κανεναν αλλονΌχι και τσιμπολόγημα, δυο κοτζάμ μερίδες μάσαλα![]()

Ούτε διάλειμμα για να τσιμπήσει κάτι ,να πάρει δυνάμεις?![]()
Γειτονισσα,του Σεφερλή δεν ήταν αυτο;guilty as charged γέλασα με ένα που έκανε την Τζούλια και τον ρώτησαν «η σαμπάνια ήταν εισαγωγής;» «ήταν εισαγωγής-εξαγωγής-εισαγωγής-εξαγωγής» …. «ελληνική;» «όχι καλέ….οι ελληνικές είναι του κωλου»
ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ
Γειτονισσα,του Σεφερλή δεν ήταν αυτο;
Αυτό έγραψε κι εκείνη.…συγγνώμη τώρα νομίζω εύλογη απορία αν θέλει να ψεκάσει ένα 10λ και να φύγει γιατί να απευθυνθεί σε μενα πχ…τα υπόλοιπα 50λ θα τον βασανίζω λέγοντας του σεφερλιδικα ανέκδοτα τέτοια είμαι![]()
Α ναι σωστά δεν το πρόσεξαΑυτό έγραψε κι εκείνη.
Μεσα για μεσα.Θα λες,θα ακους κιολας..…συγγνώμη τώρα νομίζω εύλογη απορία αν θέλει να ψεκάσει ένα 10λ και να φύγει γιατί να απευθυνθεί σε μενα πχ…τα υπόλοιπα 50λ θα τον βασανίζω λέγοντας του σεφερλιδικα ανέκδοτα τέτοια είμαι![]()
Γειτονάκι μου στη μικρή σου πόρταΑ ναι σωστά δεν το πρόσεξα

είμαι καλός ακροατής πάντωςΜεσα για μεσα.Θα λες,θα ακους κιολας..![]()

αυτά είναι ξενόφερτα,πιάσε ένα κοντοσούβλι να λιγδώσει ταντερακι
καλησπέρα ασπρονησιιιι
αυτά είναι ξενόφερτα,πιάσε ένα κοντοσούβλι να λιγδώσει ταντερακι![]()
Άσε το κοντοσούβλι κάτω και πιάσε μια σκεπαστή γίγαςαυτά είναι ξενόφερτα,πιάσε ένα κοντοσούβλι να λιγδώσει ταντερακι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
καλησπέρα ασπρονησιιιι
πιάστο Άγιε μου δειξτους λίγο πως γίνεταιΝα πιάσω ένα σπληνάντερο μανάρι μου, να γίνει της κωλάσεως;![]()