Xaramofais
Σπαμάρχης
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 163.394
- Πόντοι
- 16.131
Εγώ την φωναζω χήρα με τα 5 ορφανάΗ Μαρία η Παλάμη δεν μας απογοητεύει ποτέ![]()

Εγώ την φωναζω χήρα με τα 5 ορφανάΗ Μαρία η Παλάμη δεν μας απογοητεύει ποτέ![]()

Σε φαντάζομαι να μπαινει γυμνη η αλλη καλυμμένη με σουσι πχ και εσυ να της λες (Χαραμοφαγουλιστικα) ΑΧ ΩΡΑΙΑ εφερες και ΦΑΓΙΚοίτα μην ανεβάσεις ταχυκαρδίες σκατογερε..
Χρωστάς και κέρασμα![]()

αμα φερει φαι δεν εχει καμια τυχηΣε φαντάζομαι να μπαινει γυμνη η αλλη καλυμμένη με σουσι πχ και εσυ να της λες (Χαραμοφαγουλιστικα) ΑΧ ΩΡΑΙΑ εφερες και ΦΑΓΙ![]()

Μετά θα ξυπνήσει και θα μαγειρέψει φασολάκιαΣε φαντάζομαι να μπαινει γυμνη η αλλη καλυμμένη με σουσι πχ και εσυ να της λες (Χαραμοφαγουλιστικα) ΑΧ ΩΡΑΙΑ εφερες και ΦΑΓΙ![]()

και φάβα...Σε φαντάζομαι να μπαινει γυμνη η αλλη καλυμμένη με σουσι πχ και εσυ να της λες (Χαραμοφαγουλιστικα) ΑΧ ΩΡΑΙΑ εφερες και ΦΑΓΙ![]()
ΜαναρμουΠώ ρε πούστη
![]()
Κουμπαρουλη μουΕγω να σου πω την γλυκιά μου καλησπέρα κουμπαρούλα μου ...![]()

Κοίτα, καλό το self service γιατί γαμας όποιον/όποια θέλεις, με το φικι φικι όμως γνωρίζεις και κόσμο...Να πω κατι να γίνω γραφική...αμα πετυχει ητυφλα να χει
![]()
....ειδικα στις παρτουζες και στα οργιαΚοίτα, καλό το self service γιατί γαμας όποιον/όποια θέλεις, με το φικι φικι όμως γνωρίζεις και κόσμο...

-παιδγια μισό λεπτό να ξανά οργανωθούμε, δεν γίνεται να είμαι συνεχώς ο μηχανοδηγός.......ειδικα στις παρτουζες και στα οργια![]()
ΠωωωωΚαλησπέρες![]()
![]()

...τι καλησπερες μαναμ', αυτο ειναι "καλησπερα", "καλωσηρθατε" και "καλη σας διασκεδαση μαζι"!!!!Καλησπέρες![]()
![]()

Τι κοριτσαρος είσαι εσύ....Καλησπέρες![]()
![]()
SexyyyyΚαλησπέρες![]()
![]()
HiΚαλησπέρες![]()
![]()
Γοητευμενη με τα λεγόμενα σου αγαπουλαμ...τι καλησπερες μαναμ', αυτο ειναι "καλησπερα", "καλωσηρθατε" και "καλη σας διασκεδαση μαζι"!!!!![]()

Σπυρit animal μου που ειναι το

Τι κοριτσαρος είσαι εσύ....
ωωω τι φως ειναι αυτο που ξεπροβάλλει απ το παραθυροSexyyyy![]()

Ιασο κοκλα

καλησπερα ελεύθερε πολιορκημένε μουκαλαησπερα @Amelie και παιδια![]()
Πωπο κάτι ζαρες σούπερ αυτά είναι μπαλκόνια κ το πιρσινγκ ωραίο καυλωτικο κ αυτό.Καλησπέρες![]()
![]()