professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 46
- Like
- 34.663
- Πόντοι
- 11.096
Αυτό ακριβώς αγαπητέ, καί από τά σχόλια βγαίνουν καί τά ανάλογα συμπεράσματαΚαφεδάκι και bourdela.com
![]()

Αυτό ακριβώς αγαπητέ, καί από τά σχόλια βγαίνουν καί τά ανάλογα συμπεράσματαΚαφεδάκι και bourdela.com
![]()
τι να καταλαβεις φιλε μου μπηκανε οι τσομπανηδες και λενε μαλακιες ..Δεν μαλωνω !
Διαβάζω προσπαθώντας να καταλάβω (μάλλον λόγου χαμηλού μου IQ )και απορώ
![]()
Γιατί άλλαξες πρόγραμμα τώρα έχει και κωλο στο μενούΕντάξει, πήρες τα 5 λεπτά προσοχής σου, τέλος.
Καλησπέρες!! Ελπιζω να ειστε ολοι καλα!! Μιας κ ειμαι αδιάθετη βρηκα τον χρονο να γραψω για ενα δυσαρεστο περιστατικο με στοχο να αποτρεψω την τυχον επανάληψη του σε αλλες κοπέλες. Συνάντησα λοιπόν ενα άτομο το οποίο τις πρώτες φορές δεν ειχε δώσει κανένα δείγμα άσχημης συμπεριφοράς...Όλα αυτά μεχρι να αποκτήσω ενα είδος σιγουριάς απεναντι στο προσωπο του ωστε να μην ζητήσω το δωράκι μου στην αρχή(μεγα λάθος μου,το γνωριζω κ δεν θα το επανάλαβω).Ετσι λοιπον σε πρόσφατη συνάντηση,το εσκασε το παραμύθι...αρχισε να μου ζητά να μείνω λίγο παραπάνω...περνάνε 2 ώρες συνολικά...συνεχιζει να επιμένει να μείνω και αλλο...περνάνε 3 ωρες...εκει του λεω δεν εχω αλλο χρονο πρεπει να φυγω...εκει λοιπον τον βλεπω να μην ξεκολλαει απο πανω μου...επανελαβα πολλες φορες φυγε απο πανω μου μεχρι να το κάνει...Ετοιμάζομαι λοιπον να φυγω,του λεω ειναι 3 ωρες, μου εμφανιζει δωρακι 1 ωρας κ μου λεει δεν εχω αλλα λεφτά, αυτά εχω θα στα χρωσταω...του στελνω την επομενη μερα στο viber(δεν ειχα καμία ελπιδα φυσικα) και βλεπω να με εχει μπλοκ... Επαναλαμβάνω οτι αυτο το ατομο,στις πρωτες συναντήσεις ηταν παραπανω απο ενταξει χωρις κανενα red flag...δλδ παιζει πολυ καλα την περσονα του. Βάζω μερικα ψηφια απο τον αριθμό του κ ευελπιστώ να τον αποτρεψω απο το να εφαρμοζει αυτο το αρρωστο pattern συμπεριφοράς σε αλλα κοριτσια ---> 69******832
Δεν μαλωνω !
Διαβάζω προσπαθώντας να καταλάβω (μάλλον λόγου χαμηλού μου IQ )και απορώ
![]()
Είναι 2 φορές κρίμα εφόσον τον ήξερες καλά... Αυτή η συμπεριφορά δείχνει ότι όλοι θέλουν προσοχή κοριτσια!!!Καλησπέρες!! Ελπιζω να ειστε ολοι καλα!! Μιας κ ειμαι αδιάθετη βρηκα τον χρονο να γραψω για ενα δυσαρεστο περιστατικο με στοχο να αποτρεψω την τυχον επανάληψη του σε αλλες κοπέλες. Συνάντησα λοιπόν ενα άτομο το οποίο τις πρώτες φορές δεν ειχε δώσει κανένα δείγμα άσχημης συμπεριφοράς...Όλα αυτά μεχρι να αποκτήσω ενα είδος σιγουριάς απεναντι στο προσωπο του ωστε να μην ζητήσω το δωράκι μου στην αρχή(μεγα λάθος μου,το γνωριζω κ δεν θα το επανάλαβω).Ετσι λοιπον σε πρόσφατη συνάντηση,το εσκασε το παραμύθι...αρχισε να μου ζητά να μείνω λίγο παραπάνω...περνάνε 2 ώρες συνολικά...συνεχιζει να επιμένει να μείνω και αλλο...περνάνε 3 ωρες...εκει του λεω δεν εχω αλλο χρονο πρεπει να φυγω...εκει λοιπον τον βλεπω να μην ξεκολλαει απο πανω μου...επανελαβα πολλες φορες φυγε απο πανω μου μεχρι να το κάνει...Ετοιμάζομαι λοιπον να φυγω,του λεω ειναι 3 ωρες, μου εμφανιζει δωρακι 1 ωρας κ μου λεει δεν εχω αλλα λεφτά, αυτά εχω θα στα χρωσταω...του στελνω την επομενη μερα στο viber(δεν ειχα καμία ελπιδα φυσικα) και βλεπω να με εχει μπλοκ... Επαναλαμβάνω οτι αυτο το ατομο,στις πρωτες συναντήσεις ηταν παραπανω απο ενταξει χωρις κανενα red flag...δλδ παιζει πολυ καλα την περσονα του. Βάζω μερικα ψηφια απο τον αριθμό του κ ευελπιστώ να τον αποτρεψω απο το να εφαρμοζει αυτο το αρρωστο pattern συμπεριφοράς σε αλλα κοριτσια ---> 69******832
καλα και ηρθες σε κοβω να βγαλεις μεροκαματο εδω μεσα σημερα...γεμισε την μπετονιερα παρε και τον δον κορλεονε και αναμενε
Λυπάμαι πολύ για αυτό κοριτσι μου γλυκό,θέλω ολον τον αριθμό σε πμ,και ονομα χρήστη αν το θυμάσαι
Ε ας έχουμε υποψη μας όμως έναν αριθμό ή ενα username,οτι στοιχείο εχουμε καλό ειναι.κάποιοι ας πούμε εχουν και φωτογραφία τους στο βαιμπερΚαι τι θα τον κάνεις τον αριθμό αν στον στείλει;
Ο τηλεφωνικός του αριθμός θα έχει ήδη αλλάξει.
Αυτοί οι τύποι κοπέλα μου είναι συστηματίες εξαπατητές.
Χτίζουν εμπιστοσύνη την οποία κάποια στιγμή εκμεταλλεύονται για να σε δαγκώσουν.
Και αυτή την εξαπάτηση δεν την υποφέρετε μόνο εσείς. Όπου υπάρχει συναλλαγή με μετρητά χωρίς απόδειξη ή άλλη τεκμηρίωση, ώστε να μπορείς να κινηθείς νομικά αν δεν τηρηθούν τα συμφωνηθέντα, είσαι ουσιαστικά στην διακριτική ευχέρεια του άλλου για το αν θα τα τηρήσει. Και αυτό ισχύει και για τα δύο μέρη.
Ε ας έχουμε υποψη μας όμως έναν αριθμό ή ενα username,οτι στοιχείο εχουμε καλό ειναι.κάποιοι ας πούμε εχουν και φωτογραφία τους στο βαιμπερ
Ιδιοι ήταν πάντως με τη φώτο οταν τους είδα απο κοντάΝαι. Και σίγουρα η φωτογραφία είναι δική τους.
Μην είσαι τόσο αφελής κοπέλα μου.
σπανιαΕ ας έχουμε υποψη μας όμως έναν αριθμό ή ενα username,οτι στοιχείο εχουμε καλό ειναι.κάποιοι ας πούμε εχουν και φωτογραφία τους στο βαιμπερ
Ποιός το λέει ακριβώς αυτό? Για να καταλάβω.. εκτός και άμα έχετε εμπειρία με το Viber των ανεξάρτητων.σπανια
Ιδιοι ήταν πάντως με τη φώτο οταν τους είδα απο κοντά
Οχι δεν επιμένω,ανάλογα την περίπτωση είναιΕπιμένεις δηλαδή πως όποιος έχει πρόθεση να σε εξαπατήσει βάζει φόρα παρτίδα την φωτογραφία του...
Τι να γράψω;;;
Εύχομαι να σε έχει η Μεγαλόχαρη υπό τη σκέπη της κοπέλα μου.
Καλά έκανες και το ανέφερες. Απαράδεκτος.... Καιτο καλύτερο οτι ειδοποίησες τις συναδέλφους σου.... (σίγουρα θα έχετε και άλλο τρόπο επικοινωνίας μεταξύ σας, εκτός απο εδώ)Καλησπέρες!! Ελπιζω να ειστε ολοι καλα!! Μιας κ ειμαι αδιάθετη βρηκα τον χρονο να γραψω για ενα δυσαρεστο περιστατικο με στοχο να αποτρεψω την τυχον επανάληψη του σε αλλες κοπέλες. Συνάντησα λοιπόν ενα άτομο το οποίο τις πρώτες φορές δεν ειχε δώσει κανένα δείγμα άσχημης συμπεριφοράς...Όλα αυτά μεχρι να αποκτήσω ενα είδος σιγουριάς απεναντι στο προσωπο του ωστε να μην ζητήσω το δωράκι μου στην αρχή(μεγα λάθος μου,το γνωριζω κ δεν θα το επανάλαβω).Ετσι λοιπον σε πρόσφατη συνάντηση,το εσκασε το παραμύθι...αρχισε να μου ζητά να μείνω λίγο παραπάνω...περνάνε 2 ώρες συνολικά...συνεχιζει να επιμένει να μείνω και αλλο...περνάνε 3 ωρες...εκει του λεω δεν εχω αλλο χρονο πρεπει να φυγω...εκει λοιπον τον βλεπω να μην ξεκολλαει απο πανω μου...επανελαβα πολλες φορες φυγε απο πανω μου μεχρι να το κάνει...Ετοιμάζομαι λοιπον να φυγω,του λεω ειναι 3 ωρες, μου εμφανιζει δωρακι 1 ωρας κ μου λεει δεν εχω αλλα λεφτά, αυτά εχω θα στα χρωσταω...του στελνω την επομενη μερα στο viber(δεν ειχα καμία ελπιδα φυσικα) και βλεπω να με εχει μπλοκ... Επαναλαμβάνω οτι αυτο το ατομο,στις πρωτες συναντήσεις ηταν παραπανω απο ενταξει χωρις κανενα red flag...δλδ παιζει πολυ καλα την περσονα του. Βάζω μερικα ψηφια απο τον αριθμό του κ ευελπιστώ να τον αποτρεψω απο το να εφαρμοζει αυτο το αρρωστο pattern συμπεριφοράς σε αλλα κοριτσια ---> 69******832
Εμείς , οι ... πελάται ... όταν πληρώνουμε ώρα ... και φεύγει η άλλη στα 35΄ ... όλα κομπλέ ....
Χωρίς καμία διάθεση , ποτέ, να υπερασπιστώ κανένα ΜΑΛΑΚΑ ΠΕΛΑΤΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗΣ.
Αλλά , έχω την πεποίθηση ... ότι το να φάει πελάτης λεφτά σε εργαζόμενη ....
είναι κάτι που συμβαίνει 1/10000 .
Επειδή υπάρχουν ξεφτέρια ... που δεν σκαμπάζουν από μιγαδικούς αριθμούς ... το γράφω και ολογράφως.
ΤΟ ΝΑ ΦΑΕΙ ΠΕΛΑΤΗΣ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ
ΣΤΙΣ ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.
Το να μην τηρήσει εργαζόμενη το ωράριο , είναι κάτι που συμβαίνει ΕΝΝΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΝΝΙΑΚΟΣΙΕΣ ΕΝΕΝΗΝΤΑ ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ στις δέκα χιλιάδες ... με εργαζόμενες γραφείων .... και με ανεξάρτητες ... τρεις στις τέσσερις ....