Καλημέρα, κυρίες μου!
Καταρχήν δεν αφμισβητώ την συνάδελφό σας, Αμελί, ότι όλο αυτό ήταν όντως μια αληθινή κακή εμπειρία παρόλο που δεν υπάρχουν αποδείξεις.
Η τραυματική της εμπειρία είναι ακριβώς ίδια με αυτή του δικού μου συναγωνιστή th0dor1s με την συνάδελφό σας Lady Alexia.
Καλησπερα σε ολους!!
www.bourdela.com
Όπως είχα γράψει τότε, αλλά και άλλοι συναγωνιστές μου, η ευθύνη είναι του θύματος (Θοδωρής) και όχι του θύτη (Αλεξία)
Άλλο τόσο και σε αυτήν την περίπτωση η ίδια ακριβώς ευθύνη βαραίνει την Αμελί (θύμα) και όχι τον θύτη ("Καριόλης"-έτσι θα τον ονομάσουμε) Γιατί; Γιατί και οι δύο εξαπατήθηκαν, γιατί πήγαν με το σταυρό στο χέρι σε συγκεκριμένη περίπτωση ξεχνώντας ότι ο ένας έχει να κάνει με πουτάνα και ο άλλος με πουτανιάρη. Και οι δυο αυτοί η ίδια σκατόφαρα είναι. Σε άλλες περιπτώσεις κάνουμε υποχωρήσεις όχι σε τέτοια ή ανάλογα ζητήματα.
*Στο σκατό αυτής της φάρας δεν αποτελεί εξαίρεση και αυτός που διαβάζετε ακριβώς αυτήν την στιγμή, βεβαίως βεβαίως.
Ασφαλώς θα μου πείτε ότι δεν είναι όλες σαν την Αλεξία, μην μας βάζεις στον σωρό. Δεν σας έβαλα στον σωρό. Άλλο τόσο δεν είναι και όλοι σαν τον Καριόλη,
που χαλάει την πιάτσα γαμώ το φελέκι του, ο μουνής!
Που θέλω να καταλλήξω και γιατί απευθύνομαι σε εσάς κυρίως. Γιατί όπως είπα είδα συναγωνιστές μου να κράζουν, κάποιος τον αποκάλεσε και επικίνδυνο, τον thodoris για την εμπιστοσύνη που δεν έπρεπε να δείξει. Και φυσικά δεν είδα καμία σας να κοιτάει την καμπούρα των εργαζομένων κοριτσιών και να προτείνει να πάτε να κάνετε κάτι ανάλογο με την παράθεση που διαβάζετε παρακάτω.
Τα links είναι τελείως διαφορετικές τραυματικές εμπειρίες από συναδέλφους σας με την τωρίνή της Αμελί.
Να δείχνατε ρε κορίτσια την ΄ίδια ευαισθησία και σε ανάλογες περιπτώσεις
συναδε΄λφων σας που σας χαλάνε την πιάτσα...
Εδώ, σας αρέσει είτε όχι φταίει η Αμελί. Δηλαδή ρε Αμελί, αν σου έλεγε έλα να πηδηχτούμε επί πιστώσει για μια ώρα και θα στα χρωστάω θα πήγαινες; Και μετά θα φώναζες κορίτσια μου έπαιξε πουστιά ο Καριόλης; Καλά σου έκανε. Ας πρόσεχες! Η συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχει καμία σχέση με την προηγούμενή σου, που δεν έκανες εσύ κάτι λάθος για να σε πιάσει μαλάκα. Η πουτάνα και ο πουτανιάρης ξεκινάνε από τα ίδια 6 πρωτα γράμματα!
Τα περι βιασμού στην συγκεκριμένη περίπτωση τα ακούμε επίσης βερεσέ! Και η δεσποινίδα που το έγραψε, ας το αναλύσει όσο επιστημονικά θέλει. Τελείως βερεσέ! Η υπερβολή βλάπτει.
ΥΓ. Αχ ρε
@Odin_ Να έβγαινες έτσι να σιγοντάρεις και τον Θοδωρή και άλλους συναγωνιστές... Αλλά αλίμονο, μην χάσεις κανά ηλεκτρονικό φιλάκι ή λουλουδάκι, πρόσεχε.