Καλησπέρες!! Ελπιζω να ειστε ολοι καλα!! Μιας κ ειμαι αδιάθετη βρηκα τον χρονο να γραψω για ενα δυσαρεστο περιστατικο με στοχο να αποτρεψω την τυχον επανάληψη του σε αλλες κοπέλες. Συνάντησα λοιπόν ενα άτομο το οποίο τις πρώτες φορές δεν ειχε δώσει κανένα δείγμα άσχημης συμπεριφοράς...Όλα αυτά μεχρι να αποκτήσω ενα είδος σιγουριάς απεναντι στο προσωπο του ωστε να μην ζητήσω το δωράκι μου στην αρχή(μεγα λάθος μου,το γνωριζω κ δεν θα το επανάλαβω).Ετσι λοιπον σε πρόσφατη συνάντηση,το εσκασε το παραμύθι...αρχισε να μου ζητά να μείνω λίγο παραπάνω...περνάνε 2 ώρες συνολικά...συνεχιζει να επιμένει να μείνω και αλλο...περνάνε 3 ωρες...εκει του λεω δεν εχω αλλο χρονο πρεπει να φυγω...εκει λοιπον τον βλεπω να μην ξεκολλαει απο πανω μου...επανελαβα πολλες φορες φυγε απο πανω μου μεχρι να το κάνει...Ετοιμάζομαι λοιπον να φυγω,του λεω ειναι 3 ωρες, μου εμφανιζει δωρακι 1 ωρας κ μου λεει δεν εχω αλλα λεφτά, αυτά εχω θα στα χρωσταω...του στελνω την επομενη μερα στο viber(δεν ειχα καμία ελπιδα φυσικα) και βλεπω να με εχει μπλοκ... Επαναλαμβάνω οτι αυτο το ατομο,στις πρωτες συναντήσεις ηταν παραπανω απο ενταξει χωρις κανενα red flag...δλδ παιζει πολυ καλα την περσονα του. Βάζω μερικα ψηφια απο τον αριθμό του κ ευελπιστώ να τον αποτρεψω απο το να εφαρμοζει αυτο το αρρωστο pattern συμπεριφοράς σε αλλα κοριτσια ---> 69******832
Αμελί καλημέρα και απο μένα.
Καλά έκανες και μοιράστηκες την εμπειρία σου μαζί μας.
Αυτή την ιστορία την έχω ξανακούσει απο αρκετά κορίτσια του χώρου.
Να μη σου πω ότι έχουν συμβεί και χειρότερα.
Υπάρχουν πολλοί πελάτες που επιδιώκουν περισσότερη ώρα χωρίς όμως να μπορούν να ανταποκριθούν αντίστοιχα και οικονομικά.
Δυστυχώς σε αυτό το επάγγελμα όπως και σε όλα τα υπόλοιπα επαγγέλματα υπάρχουν πολλοί περίεργοι - κακοί πελάτες.
Γιαυτό πρέπει να προσέχετε πάρα πολύ ειδικά εσείς οι ανεξάρτητες.
Πάντα θα υπάρξει ένας ή περισσότεροι κακοί πελάτες όπως βέβαια και το αντίστροφο.
Κατέγραψέ το ως ζημιά και προχώρα.
Δεν είσαι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία.
Για αυτές τις περιπτώσεις έχω ένα ρητό.
Κάθε εμπόδιο για καλό.
Η ζωή μας βελτιώνεται μέσα απο τα λάθη μας.
Σημ: χρεωκοπημένος ενοικιαστής στο παρελθόν μου έφαγε πάνω απο €30,000 σε απλήρωτα ενοίκια και κοινόχρηστα. Δεν υπήρχε περίπτωση να εισπράξω δραχμή όσο και να τον κυνήγαγα.
Δεν το αναφέρω για να κάνω τον έξυπνο αλλά για να σου αναφέρω ότι υπάρχουν και χειρότερα.
Όπως αντιλαμβάνεσαι υπάρχουν και χειρότερα.
Λάθη πάντα γίνονται απο όλες τις πλευρές.
Η ζωή είναι σχολείο και κάθε μέρα θα μαθαίνεις πως να χειρίζεσαι δύσκολες καταστάσεις με σκοπό στο μέλλον να αποφεύγεις τα λάθη που έχεις ήδη βιώσει στο παρελθόν.
Αν μη τι άλλο είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα ξέρεις να αντιμετωπίσεις μια ανάλογη κατάσταση.
Καλή σου μέρα και καλό Σ/Κ.