Xaramofais
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 20.205
- Πόντοι
- 3.506
Και ξάπλα και όρθια είναι![]()
Καλησπερεςμαζι σας απο αυριο στις 15:00!

Και ξάπλα και όρθια είναι![]()
Καλησπερεςμαζι σας απο αυριο στις 15:00!
to εχουμε προικισμενο το κοριτσι μαςΠολύ ωραία φώτο αγάπη, υπέροχο στήθος![]()
Και φυσικό.Πολύ ωραία φώτο αγάπη, υπέροχο στήθος![]()
Ευχαριστώ Χαραμοφαγουλε μου για το κομπλιμανΚαι ξάπλα και όρθια είναι![]()
Τα καλύτερα έχω να πω για αυτό το κορίτσι, ότι βλέπετε στις φωτό, έχει λίγα παραπάνω κιλά, ε και, σε αποζημιώνει κατ αρχήν με το πρόσωπο και τις απίστευτες χειλάρες.
Με το καταπληκτικό στήθος, την απίστευτη διάθεση και καύλα που έχει και τέλος αν μείνει χρόνος μπορείς να πεις και δυο λόγια.
Εις το επανιδείν θα πω Αμέλια, Γαλλικό είναι το όνομα;
Καλησπέρες!! Ελπιζω να ειστε ολοι καλα!! Μιας κ ειμαι αδιάθετη βρηκα τον χρονο να γραψω για ενα δυσαρεστο περιστατικο με στοχο να αποτρεψω την τυχον επανάληψη του σε αλλες κοπέλες. Συνάντησα λοιπόν ενα άτομο το οποίο τις πρώτες φορές δεν ειχε δώσει κανένα δείγμα άσχημης συμπεριφοράς...Όλα αυτά μεχρι να αποκτήσω ενα είδος σιγουριάς απεναντι στο προσωπο του ωστε να μην ζητήσω το δωράκι μου στην αρχή(μεγα λάθος μου,το γνωριζω κ δεν θα το επανάλαβω).Ετσι λοιπον σε πρόσφατη συνάντηση,το εσκασε το παραμύθι...αρχισε να μου ζητά να μείνω λίγο παραπάνω...περνάνε 2 ώρες συνολικά...συνεχιζει να επιμένει να μείνω και αλλο...περνάνε 3 ωρες...εκει του λεω δεν εχω αλλο χρονο πρεπει να φυγω...εκει λοιπον τον βλεπω να μην ξεκολλαει απο πανω μου...επανελαβα πολλες φορες φυγε απο πανω μου μεχρι να το κάνει...Ετοιμάζομαι λοιπον να φυγω,του λεω ειναι 3 ωρες, μου εμφανιζει δωρακι 1 ωρας κ μου λεει δεν εχω αλλα λεφτά, αυτά εχω θα στα χρωσταω...του στελνω την επομενη μερα στο viber(δεν ειχα καμία ελπιδα φυσικα) και βλεπω να με εχει μπλοκ... Επαναλαμβάνω οτι αυτο το ατομο,στις πρωτες συναντήσεις ηταν παραπανω απο ενταξει χωρις κανενα red flag...δλδ παιζει πολυ καλα την περσονα του. Βάζω μερικα ψηφια απο τον αριθμό του κ ευελπιστώ να τον αποτρεψω απο το να εφαρμοζει αυτο το αρρωστο pattern συμπεριφοράς σε αλλα κοριτσια ---> 69******832
Καλησπέρες!! Ελπιζω να ειστε ολοι καλα!! Μιας κ ειμαι αδιάθετη βρηκα τον χρονο να γραψω για ενα δυσαρεστο περιστατικο με στοχο να αποτρεψω την τυχον επανάληψη του σε αλλες κοπέλες. Συνάντησα λοιπόν ενα άτομο το οποίο τις πρώτες φορές δεν ειχε δώσει κανένα δείγμα άσχημης συμπεριφοράς...Όλα αυτά μεχρι να αποκτήσω ενα είδος σιγουριάς απεναντι στο προσωπο του ωστε να μην ζητήσω το δωράκι μου στην αρχή(μεγα λάθος μου,το γνωριζω κ δεν θα το επανάλαβω).Ετσι λοιπον σε πρόσφατη συνάντηση,το εσκασε το παραμύθι...αρχισε να μου ζητά να μείνω λίγο παραπάνω...περνάνε 2 ώρες συνολικά...συνεχιζει να επιμένει να μείνω και αλλο...περνάνε 3 ωρες...εκει του λεω δεν εχω αλλο χρονο πρεπει να φυγω...εκει λοιπον τον βλεπω να μην ξεκολλαει απο πανω μου...επανελαβα πολλες φορες φυγε απο πανω μου μεχρι να το κάνει...Ετοιμάζομαι λοιπον να φυγω,του λεω ειναι 3 ωρες, μου εμφανιζει δωρακι 1 ωρας κ μου λεει δεν εχω αλλα λεφτά, αυτά εχω θα στα χρωσταω...του στελνω την επομενη μερα στο viber(δεν ειχα καμία ελπιδα φυσικα) και βλεπω να με εχει μπλοκ... Επαναλαμβάνω οτι αυτο το ατομο,στις πρωτες συναντήσεις ηταν παραπανω απο ενταξει χωρις κανενα red flag...δλδ παιζει πολυ καλα την περσονα του. Βάζω μερικα ψηφια απο τον αριθμό του κ ευελπιστώ να τον αποτρεψω απο το να εφαρμοζει αυτο το αρρωστο pattern συμπεριφοράς σε αλλα κοριτσια ---> 69******832
Το @ρχιδιΚαλησπέρες!! Ελπιζω να ειστε ολοι καλα!! Μιας κ ειμαι αδιάθετη βρηκα τον χρονο να γραψω για ενα δυσαρεστο περιστατικο με στοχο να αποτρεψω την τυχον επανάληψη του σε αλλες κοπέλες. Συνάντησα λοιπόν ενα άτομο το οποίο τις πρώτες φορές δεν ειχε δώσει κανένα δείγμα άσχημης συμπεριφοράς...Όλα αυτά μεχρι να αποκτήσω ενα είδος σιγουριάς απεναντι στο προσωπο του ωστε να μην ζητήσω το δωράκι μου στην αρχή(μεγα λάθος μου,το γνωριζω κ δεν θα το επανάλαβω).Ετσι λοιπον σε πρόσφατη συνάντηση,το εσκασε το παραμύθι...αρχισε να μου ζητά να μείνω λίγο παραπάνω...περνάνε 2 ώρες συνολικά...συνεχιζει να επιμένει να μείνω και αλλο...περνάνε 3 ωρες...εκει του λεω δεν εχω αλλο χρονο πρεπει να φυγω...εκει λοιπον τον βλεπω να μην ξεκολλαει απο πανω μου...επανελαβα πολλες φορες φυγε απο πανω μου μεχρι να το κάνει...Ετοιμάζομαι λοιπον να φυγω,του λεω ειναι 3 ωρες, μου εμφανιζει δωρακι 1 ωρας κ μου λεει δεν εχω αλλα λεφτά, αυτά εχω θα στα χρωσταω...του στελνω την επομενη μερα στο viber(δεν ειχα καμία ελπιδα φυσικα) και βλεπω να με εχει μπλοκ... Επαναλαμβάνω οτι αυτο το ατομο,στις πρωτες συναντήσεις ηταν παραπανω απο ενταξει χωρις κανενα red flag...δλδ παιζει πολυ καλα την περσονα του. Βάζω μερικα ψηφια απο τον αριθμό του κ ευελπιστώ να τον αποτρεψω απο το να εφαρμοζει αυτο το αρρωστο pattern συμπεριφοράς σε αλλα κοριτσια ---> 69******832
εντελως ξεφτιλαςΚαλησπέρες!! Ελπιζω να ειστε ολοι καλα!! Μιας κ ειμαι αδιάθετη βρηκα τον χρονο να γραψω για ενα δυσαρεστο περιστατικο με στοχο να αποτρεψω την τυχον επανάληψη του σε αλλες κοπέλες. Συνάντησα λοιπόν ενα άτομο το οποίο τις πρώτες φορές δεν ειχε δώσει κανένα δείγμα άσχημης συμπεριφοράς...Όλα αυτά μεχρι να αποκτήσω ενα είδος σιγουριάς απεναντι στο προσωπο του ωστε να μην ζητήσω το δωράκι μου στην αρχή(μεγα λάθος μου,το γνωριζω κ δεν θα το επανάλαβω).Ετσι λοιπον σε πρόσφατη συνάντηση,το εσκασε το παραμύθι...αρχισε να μου ζητά να μείνω λίγο παραπάνω...περνάνε 2 ώρες συνολικά...συνεχιζει να επιμένει να μείνω και αλλο...περνάνε 3 ωρες...εκει του λεω δεν εχω αλλο χρονο πρεπει να φυγω...εκει λοιπον τον βλεπω να μην ξεκολλαει απο πανω μου...επανελαβα πολλες φορες φυγε απο πανω μου μεχρι να το κάνει...Ετοιμάζομαι λοιπον να φυγω,του λεω ειναι 3 ωρες, μου εμφανιζει δωρακι 1 ωρας κ μου λεει δεν εχω αλλα λεφτά, αυτά εχω θα στα χρωσταω...του στελνω την επομενη μερα στο viber(δεν ειχα καμία ελπιδα φυσικα) και βλεπω να με εχει μπλοκ... Επαναλαμβάνω οτι αυτο το ατομο,στις πρωτες συναντήσεις ηταν παραπανω απο ενταξει χωρις κανενα red flag...δλδ παιζει πολυ καλα την περσονα του. Βάζω μερικα ψηφια απο τον αριθμό του κ ευελπιστώ να τον αποτρεψω απο το να εφαρμοζει αυτο το αρρωστο pattern συμπεριφοράς σε αλλα κοριτσια ---> 69******832
....τεινει να γινει μαστιγα η συγκεκριμενη συμπεριφορα , πρεπει να εισαι η τριτη κοπελα στο τελευταιο διαστημα με παρομοιο περιστατικο!!! Χθεσινα τσουτσεκια, ψευτομαγκες που επειδη κινηθηκαν μερικες φορες στις παρυφες του αγοραιου ερωτα κ της νυχτας, την ειδαν ξαφνικα αλανια κ brutal τυποι.Καλησπέρες!! Ελπιζω να ειστε ολοι καλα!! Μιας κ ειμαι αδιάθετη βρηκα τον χρονο να γραψω για ενα δυσαρεστο περιστατικο με στοχο να αποτρεψω την τυχον επανάληψη του σε αλλες κοπέλες. Συνάντησα λοιπόν ενα άτομο το οποίο τις πρώτες φορές δεν ειχε δώσει κανένα δείγμα άσχημης συμπεριφοράς...Όλα αυτά μεχρι να αποκτήσω ενα είδος σιγουριάς απεναντι στο προσωπο του ωστε να μην ζητήσω το δωράκι μου στην αρχή(μεγα λάθος μου,το γνωριζω κ δεν θα το επανάλαβω).Ετσι λοιπον σε πρόσφατη συνάντηση,το εσκασε το παραμύθι...αρχισε να μου ζητά να μείνω λίγο παραπάνω...περνάνε 2 ώρες συνολικά...συνεχιζει να επιμένει να μείνω και αλλο...περνάνε 3 ωρες...εκει του λεω δεν εχω αλλο χρονο πρεπει να φυγω...εκει λοιπον τον βλεπω να μην ξεκολλαει απο πανω μου...επανελαβα πολλες φορες φυγε απο πανω μου μεχρι να το κάνει...Ετοιμάζομαι λοιπον να φυγω,του λεω ειναι 3 ωρες, μου εμφανιζει δωρακι 1 ωρας κ μου λεει δεν εχω αλλα λεφτά, αυτά εχω θα στα χρωσταω...του στελνω την επομενη μερα στο viber(δεν ειχα καμία ελπιδα φυσικα) και βλεπω να με εχει μπλοκ... Επαναλαμβάνω οτι αυτο το ατομο,στις πρωτες συναντήσεις ηταν παραπανω απο ενταξει χωρις κανενα red flag...δλδ παιζει πολυ καλα την περσονα του. Βάζω μερικα ψηφια απο τον αριθμό του κ ευελπιστώ να τον αποτρεψω απο το να εφαρμοζει αυτο το αρρωστο pattern συμπεριφοράς σε αλλα κοριτσια ---> 69******832
Προφανώς τώρα διαβάζει η κοτουλα! Θέλω να του πω ,είσαι για το Πούτσο....Καλησπέρες!! Ελπιζω να ειστε ολοι καλα!! Μιας κ ειμαι αδιάθετη βρηκα τον χρονο να γραψω για ενα δυσαρεστο περιστατικο με στοχο να αποτρεψω την τυχον επανάληψη του σε αλλες κοπέλες. Συνάντησα λοιπόν ενα άτομο το οποίο τις πρώτες φορές δεν ειχε δώσει κανένα δείγμα άσχημης συμπεριφοράς...Όλα αυτά μεχρι να αποκτήσω ενα είδος σιγουριάς απεναντι στο προσωπο του ωστε να μην ζητήσω το δωράκι μου στην αρχή(μεγα λάθος μου,το γνωριζω κ δεν θα το επανάλαβω).Ετσι λοιπον σε πρόσφατη συνάντηση,το εσκασε το παραμύθι...αρχισε να μου ζητά να μείνω λίγο παραπάνω...περνάνε 2 ώρες συνολικά...συνεχιζει να επιμένει να μείνω και αλλο...περνάνε 3 ωρες...εκει του λεω δεν εχω αλλο χρονο πρεπει να φυγω...εκει λοιπον τον βλεπω να μην ξεκολλαει απο πανω μου...επανελαβα πολλες φορες φυγε απο πανω μου μεχρι να το κάνει...Ετοιμάζομαι λοιπον να φυγω,του λεω ειναι 3 ωρες, μου εμφανιζει δωρακι 1 ωρας κ μου λεει δεν εχω αλλα λεφτά, αυτά εχω θα στα χρωσταω...του στελνω την επομενη μερα στο viber(δεν ειχα καμία ελπιδα φυσικα) και βλεπω να με εχει μπλοκ... Επαναλαμβάνω οτι αυτο το ατομο,στις πρωτες συναντήσεις ηταν παραπανω απο ενταξει χωρις κανενα red flag...δλδ παιζει πολυ καλα την περσονα του. Βάζω μερικα ψηφια απο τον αριθμό του κ ευελπιστώ να τον αποτρεψω απο το να εφαρμοζει αυτο το αρρωστο pattern συμπεριφοράς σε αλλα κοριτσια ---> 69******832
Είναι μέχρι να τους κάνει κάποιος τα ίδια, εκεί να δεις γλύκα..πως αλλάζουν όλα μέσα σε λίγα λεπτά..Καλησπέρες!! Ελπιζω να ειστε ολοι καλα!! Μιας κ ειμαι αδιάθετη βρηκα τον χρονο να γραψω για ενα δυσαρεστο περιστατικο με στοχο να αποτρεψω την τυχον επανάληψη του σε αλλες κοπέλες. Συνάντησα λοιπόν ενα άτομο το οποίο τις πρώτες φορές δεν ειχε δώσει κανένα δείγμα άσχημης συμπεριφοράς...Όλα αυτά μεχρι να αποκτήσω ενα είδος σιγουριάς απεναντι στο προσωπο του ωστε να μην ζητήσω το δωράκι μου στην αρχή(μεγα λάθος μου,το γνωριζω κ δεν θα το επανάλαβω).Ετσι λοιπον σε πρόσφατη συνάντηση,το εσκασε το παραμύθι...αρχισε να μου ζητά να μείνω λίγο παραπάνω...περνάνε 2 ώρες συνολικά...συνεχιζει να επιμένει να μείνω και αλλο...περνάνε 3 ωρες...εκει του λεω δεν εχω αλλο χρονο πρεπει να φυγω...εκει λοιπον τον βλεπω να μην ξεκολλαει απο πανω μου...επανελαβα πολλες φορες φυγε απο πανω μου μεχρι να το κάνει...Ετοιμάζομαι λοιπον να φυγω,του λεω ειναι 3 ωρες, μου εμφανιζει δωρακι 1 ωρας κ μου λεει δεν εχω αλλα λεφτά, αυτά εχω θα στα χρωσταω...του στελνω την επομενη μερα στο viber(δεν ειχα καμία ελπιδα φυσικα) και βλεπω να με εχει μπλοκ... Επαναλαμβάνω οτι αυτο το ατομο,στις πρωτες συναντήσεις ηταν παραπανω απο ενταξει χωρις κανενα red flag...δλδ παιζει πολυ καλα την περσονα του. Βάζω μερικα ψηφια απο τον αριθμό του κ ευελπιστώ να τον αποτρεψω απο το να εφαρμοζει αυτο το αρρωστο pattern συμπεριφοράς σε αλλα κοριτσια ---> 69******832
Μπορεί και να του αρέσει.....Προφανώς τώρα διαβάζει η κοτουλα! Θέλω να του πω ,είσαι για το Πούτσο....
"Πουστικη"η συμπεριφορά του κορίτσι..και το χειρότερο κατ εμέ, ότι τον γνώριζες!Καλησπέρες!! Ελπιζω να ειστε ολοι καλα!! Μιας κ ειμαι αδιάθετη βρηκα τον χρονο να γραψω για ενα δυσαρεστο περιστατικο με στοχο να αποτρεψω την τυχον επανάληψη του σε αλλες κοπέλες. Συνάντησα λοιπόν ενα άτομο το οποίο τις πρώτες φορές δεν ειχε δώσει κανένα δείγμα άσχημης συμπεριφοράς...Όλα αυτά μεχρι να αποκτήσω ενα είδος σιγουριάς απεναντι στο προσωπο του ωστε να μην ζητήσω το δωράκι μου στην αρχή(μεγα λάθος μου,το γνωριζω κ δεν θα το επανάλαβω).Ετσι λοιπον σε πρόσφατη συνάντηση,το εσκασε το παραμύθι...αρχισε να μου ζητά να μείνω λίγο παραπάνω...περνάνε 2 ώρες συνολικά...συνεχιζει να επιμένει να μείνω και αλλο...περνάνε 3 ωρες...εκει του λεω δεν εχω αλλο χρονο πρεπει να φυγω...εκει λοιπον τον βλεπω να μην ξεκολλαει απο πανω μου...επανελαβα πολλες φορες φυγε απο πανω μου μεχρι να το κάνει...Ετοιμάζομαι λοιπον να φυγω,του λεω ειναι 3 ωρες, μου εμφανιζει δωρακι 1 ωρας κ μου λεει δεν εχω αλλα λεφτά, αυτά εχω θα στα χρωσταω...του στελνω την επομενη μερα στο viber(δεν ειχα καμία ελπιδα φυσικα) και βλεπω να με εχει μπλοκ... Επαναλαμβάνω οτι αυτο το ατομο,στις πρωτες συναντήσεις ηταν παραπανω απο ενταξει χωρις κανενα red flag...δλδ παιζει πολυ καλα την περσονα του. Βάζω μερικα ψηφια απο τον αριθμό του κ ευελπιστώ να τον αποτρεψω απο το να εφαρμοζει αυτο το αρρωστο pattern συμπεριφοράς σε αλλα κοριτσια ---> 69******832
Σωστά!"Πουστικη"η συμπεριφορά του κορίτσι..και το χειρότερο κατ εμέ, ότι τον γνώριζες!
Δεν υπαρχει ελευθερο επαγγελμα που μια στις τοσες θα υπαρχει εκεινος που θα σε πιστολιαζει ,η διαφορα ειναι οτι εγω ξερω που μενει .