Aggelioforos1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2023
- Like
- 2.789
- Πόντοι
- 456
Έχεις γίνει ινφλουενσερ εδώΓλυκυτατη καληνυχτα και ονειρα πονηρεμένα
![]()
Έχεις γίνει ινφλουενσερ εδώΓλυκυτατη καληνυχτα και ονειρα πονηρεμένα
![]()
Αν καταλαβαίνω σωστά ως ομοιοπαθής, ο άνθρωπος (@Pipakwlos) εννοεί μάλλον ότι μέχρι τις 4 μπορεί να το καλύψει, γιατί μέχρι τότε μπορεί να πει στη καλή του ότι είναι "στη δουλειά", αν ρωτηθεί, πιο μετά όμως όχι. Και αν επίσης έχω καταλάβει σωστά, ΣΚ στη περίπτωσή του δεν παίζουν, όπως και σε πολλούς που έχουν γυναίκα και οικογένεια.Χάρηκα ρε συ όλοι δουλεύουμε τι το ήθελες αυτό το ''if you know what I mean''; Αν είσαι όμως free το ΣΚ καθάρισες. Άλλωστε δε μίλησα απαραίτητα για καθημερινές
Απίστευτη καύλα γυναικάραΚαλημέρες
![]()
Για αυτό έχεις 1666 πόντους!Αν καταλαβαίνω σωστά ως ομοιοπαθής, ο άνθρωπος (@Pipakwlos) εννοεί μάλλον ότι μέχρι τις 4 μπορεί να το καλύψει, γιατί μέχρι τότε μπορεί να πει στη καλή του ότι είναι "στη δουλειά", αν ρωτηθεί, πιο μετά όμως όχι. Και αν επίσης έχω καταλάβει σωστά, ΣΚ στη περίπτωσή του δεν παίζουν, όπως και σε πολλούς που έχουν γυναίκα και οικογένεια.
Εν μέρει έχεις ένα δίκιο αλλά δεν ισχύουν εξολοκλήρου όσα είπες. Αρχικά είναι και άλλοι με οικογένεια αλλά δεν αντιμετωπίζουν κάνα πρόβλημα στο να συναντηθούν με κάποιο call girl ανεξαρτήτως ώρας. Και 2ον τι φάση αυτή με τους οικογενειάρχες και το επικαλείστε; Εννοείται σεβαστό και κατανοητό αλλά κι εμείς που έχουμε τις σχέσεις μας δεν είμαστε σε κατώτερη μοίρα ούτε σημαίνει ότι δεν έχουμε υποχρεώσεις. Αν το παλικάρι δε μπορεί να καταφέρει να βρεθεί με τη συγκεκριμένη κοπέλα για τους λόγους που αναφέρει εντάξει δε θα τα βάψει και μαύρα. Στο κάτω κάτω έχει και αλλού πορτοκαλιέςΑν καταλαβαίνω σωστά ως ομοιοπαθής, ο άνθρωπος (@Pipakwlos) εννοεί μάλλον ότι μέχρι τις 4 μπορεί να το καλύψει, γιατί μέχρι τότε μπορεί να πει στη καλή του ότι είναι "στη δουλειά", αν ρωτηθεί, πιο μετά όμως όχι. Και αν επίσης έχω καταλάβει σωστά, ΣΚ στη περίπτωσή του δεν παίζουν, όπως και σε πολλούς που έχουν γυναίκα και οικογένεια.
Εννοείται ότι έχει κι αλλού πορτοκαλιές κι εννοείται ότι δεν είναι σε όλους μας τα λουριά το ίδιο σφιχτά και τεντωμένα, σε σχέση με τις προσωπικές μας σχέσεις και υποχρεώσεις, υπάρχουν διαβαθμίσεις. Ο καθένας μας ξέρει μέχρι πού τον παίρνει για να ξεδίνει χωρίς να προκαλεί την τύχη του και να δίνει δικαιώματα και δεν συνιστά κριτική προς τους υπόλοιπους, που είναι ίσως πιο λάσκα ή πιο προνομιούχοι στη διαχείριση του χρόνου τους και της ελευθερίας που έχουν από το σπίτι τους.Εν μέρει έχεις ένα δίκιο αλλά δεν ισχύουν εξολοκλήρου όσα είπες. Αρχικά είναι και άλλοι με οικογένεια αλλά δεν αντιμετωπίζουν κάνα πρόβλημα στο να συναντηθούν με κάποιο call girl ανεξαρτήτως ώρας. Και 2ον τι φάση αυτή με τους οικογενειάρχες και το επικαλείστε; Εννοείται σεβαστό και κατανοητό αλλά κι εμείς που έχουμε τις σχέσεις μας δεν είμαστε σε κατώτερη μοίρα ούτε σημαίνει ότι δεν έχουμε υποχρεώσεις. Αν το παλικάρι δε μπορεί να καταφέρει να βρεθεί με τη συγκεκριμένη κοπέλα για τους λόγους που αναφέρει εντάξει δε θα τα βάψει και μαύρα. Στο κάτω κάτω έχει και αλλού πορτοκαλιές
Ξαναλέω ότι σέβομαι απολύτως την προσωπική ζωή του καθενός είτε σε σχέση, είτε παντρεμένος, είτε ελεύθερος. Αντικειμενικά όμως όταν θες κάτι όλα γίνονται τα υπόλοιπα που ανέφερες είναι απλά δικαιολογίες!!!Εννοείται ότι έχει κι αλλού πορτοκαλιές κι εννοείται ότι δεν είναι σε όλους μας τα λουριά το ίδιο σφιχτά και τεντωμένα, σε σχέση με τις προσωπικές μας σχέσεις και υποχρεώσεις, υπάρχουν διαβαθμίσεις. Ο καθένας μας ξέρει μέχρι πού τον παίρνει για να ξεδίνει χωρίς να προκαλεί την τύχη του και να δίνει δικαιώματα και δεν συνιστά κριτική προς τους υπόλοιπους, που είναι ίσως πιο λάσκα ή πιο προνομιούχοι στη διαχείριση του χρόνου τους και της ελευθερίας που έχουν από το σπίτι τους.
Μόνος ούτε στον παράδεισο μάγκα!!!....μαγκες μου ας μενατε εργενηδες
![]()
Σα να παχυνε αρκετα το μωρο η με γελουν τα ματια μου;Καλησπέρες![]()
![]()
Όπως νομίζεις, γνώμη σου και γνώμη μου, πάμε παρακάτω.Ξαναλέω ότι σέβομαι απολύτως την προσωπική ζωή του καθενός είτε σε σχέση, είτε παντρεμένος, είτε ελεύθερος. Αντικειμενικά όμως όταν θες κάτι όλα γίνονται τα υπόλοιπα που ανέφερες είναι απλά δικαιολογίες!!!
Μέσα είσαι. Ορθά το'πεςΌπως νομίζεις, γνώμη σου και γνώμη μου, πάμε παρακάτω.
Να πούμε και μια καληνύχτα σε αυτό το όμορφο κορίτσι με τα ωραία χείληΓια τα άλλα δεν λέω τα έχεις πλούσια
![]()
...για καλο δν ξερω αν θα'ναι, αλλα υγρο θα ειναι σιγουρα!!!Καληνύχτες! Καλό βραδάκι !![]()
Πως γίνεται να'χουμε καλή και ήσυχη νύχτα έτσι όπως μας αναστατώνεις;Καληνύχτες! Καλό βραδάκι !![]()