Όχι τιποτε άλλο, αλλα σταθηκε και αφορμη παραλιγο να χαλασω και σχεσεις με φιλους από εδώ μεσα γιατι με κατηγορησαν ότι ειμαι η «βοηθεια» της. Agent Sirina λοιπον, η πρακτωρισα όπως μου ειπε.
Με πλησιασε στις 18/2...
Ρωτησα 2-3 γνωστους απο εδω μεσα. Παλιοι συναδελφοι με γνωσεις...Μου ειπαν να την αφησω στην ψυχικη της ηρεμια γιατι το μονο που κανει ειναι να παιζει εδω μεσα...Κακως που δεν τους ακουσα. Επρεπε...
Αρχισαμε την ανταλλαγη μνμ. Μου ειπε οτι δεν ειναι call (εγω άλλες ινφο ειχα-μεχρι και τιμη μου ειχαν πει)
Βεβαια μετα άλλα εστειλε..
Μεχρι και αγγελιες εχει...
Οχι δεν ζηταγε λεφτα...Καθολου!!
Γενικα ελεγε πολλα...Παρα πολλα....
Στην αρχη δεν εδινε στοιχεια επικοινωνιας. Της ειπα οτι μαλλον παιζει με εμας εδω μεσα...Και αμεσως εστειλε αυτο...
Μην κουραζω...Κλεισαμε ραντεβου. 1 ημερα πριν την πηρα τηλ. να το σιγουρεψω αλλα το τηλ το ειχα κλειστο...Το screenshot απο το κινητο μου το εχω...Της εστειλα τοτε ΠΜ εδω και της ελεγα..."Τελικα ισχυει για αυριο στις 2?" Δεν απαντουσε, αλλα on line ηταν...Μαλλον θα επαιζε με αλλους...Και τελικα....
Απαντηση
Πριν απο αυτο, ηταν ολο δικαιολογιες...
Εχω κρατησει αλληλογραφια...Μεχρι και μνμτ συναδελφων που την εβριζαν σε πμ μου εστελνε...Μου ελεγε για αυτους οπως...
Μου ελεγε ακομα και για ΠΜ που επαιρνε και απο ποιον
Το Σαββατο συνεχιζε να ξεσπαει με δυναμη...Πολλοι την πιστεψαν. Άλλοι μου εστειλαν πμ να μην ασχολουμαι. Μερικοι συναδελφοι ειπαν να την αφησω ησυχη. Εγω αποφασισα απλα να ενημερωσω...Να ξερετε ολοι τι παιζεται με δαυτην...
ΥΓ 1.Μπορει καποιος συναδελφος οντως να την εχει δακτυλιασει...Αν ισχυει ας βγει να το πει...Τουλαχιστον να ξερουμε και αν η φωτο που κυκλοφορει ειναι και αληθινη!
ΥΓ2.Εμαθα οτι πλησιασε φιλη μας και της ζηταγε λεσβιακο...και τριο...Επισης εμαθα απο φιλο οτι εκανε το ιδιο πραγμα και σε αυτον...