Νέα

Αλβανική προπαγάνδα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 167
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stathis1971

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2007
Μηνύματα
72
Like
0
Πόντοι
0
Καλύτερα να διαβάζατε λίγο Βακαλόπουλο, Παπαρρηγόπουλο, Γ. Ρούσσο...αλλά τί λέω, που να τους ξέρει ο κόσμος, δεν τραγουδάνε σε μπουζούκια ουτε πουλάνε βιβλία στα παρακμιακά κανάλια...Έχουν πεθάνει προ πολλού. Και εγώ, "σπουδαγμένος", ο "γραμματιζούμενος", είμαι πρώτος που ρίχνω την ευθύνη στο εκπαιδευτικό μας σύστημα και την πτώση του θεσμούτης οικεγένειας για άλλα αυτά φαινόμενα, τα οποία δυστυχώς υπάρχουν στον τόπο μας, αλλά και σ'όλο τον δυτικό κόσμο. Η αμάθεια, η έλλειψη ουσιαστικής παιδείας, σε συνδυασμό με τα κοινωνικά προβλήματα κα την υποκουλτούρα των ναρκωτικών ευθύνονται για όλα αυτά τα φαινόμενα. Μην ξεχνάτε ότι όλα αυτά τα τυπάκια που τα σπάνε και καίνε σημαίες είναι μπαφόπαιδα, που έχουν ταυτίσει την χψω μουσική που ακούνε με τον τρόπο ζωής τους, χωρίς αύριο, χωρίς ενδιαφέροντα, και ουσιαστικά είναι οι ίδιοι που τα σπάνε στα γήπεδα - και μετά τρέχει ο δικηγόρος και η οικογένεια όταν τα πιάσουν να τα βγάλουν "άρρωστα-χρήστες" να πέσουν στα μαλακά.
 

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Μηνύματα
5.439
Like
9
Πόντοι
66
Αν ολοι διαβαζαμε Πλευρη,Λιακοπουλο και πηγαιναμε στις συναθρησεις του Ελληνικου Μετωπου,αντι να κανουμε ολη μερα πορειες για τη Νικαράγουα..συμπαράστασση στο λαο του Μπαγκλαντες..της Υεμενης..του Αφγανισταν..Λευτερια στο συντροφο αγωνιστη "Παπαρογλου"(τι εκανε μωρε το παιδι;Κατα λαθος εριξε μια μολοτωφ σε ενα μπατσαδικο και εκαψε ζωντανους δυο κωλομπατσους)..να καιμε και καμμια ελληνική σημαια να ζεσταθουμε το χειμωνα..
ΤΟΤΕ ισως τα πραγματα να ηταν καλυτερα..

Μην παίρνεις ακραίες θέσεις τις οποιες μετά δεν μπορείς να υποστηρίξεις. Σίγουρα θα υπάρξει βοήθεια αλλά το θέμα είναι εσύ αν μπορεις.

Ρε πούστη μου μια ζωή ίδιοι είμαστε. Φαγωνόμαστε μεταξύ μας. Αυτό είναι το μειονέκτημά μας τελικά.
 

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Μηνύματα
2.806
Like
142
Πόντοι
16
Φιλε μου δε τσακωνομαστε!
Συζητισουλα κανουμε..
Ουτε εγω υιοθετω τις αποψεις του Λιακοπουλου..Ομως αν εισαι δημοκρατης,πρεπει να ακους και να διαβαζεις ολες τις αποψεις.
Και επισης,δε γουσταρω,να θεωρείται ο Πλευρης ας πουμε ενα απεχθες φασιστομουτρο και τα κωλοπαιδα που σπανε και καινε τη σημαια,να απολαμβάνουν πληρη ασειλια,η στη χειροτερη,αντι να τους κρεμαμε,να κανουμε ολοκληρες συζητησεις κοινωνικού περιεχομένου για να εξηγησουμε τους λογους που τους ωθουν στις πραξεις αυτές..
Η ας πουμε να κραζουμε το Καρατζαφερη,που η πλειοψηφία του Ευρωπαικου κοινοβουλίου ανακηρυξε σαν τον κορυφαιο Ελληνα Ευρωβουλευτη σε παραγωγη εργου,στην ιστορία της Ελλαδας σαν μελος της Ε.Ε..Κι ας μη συμφωνω με ολα οσα λεει..
..Και να χαιδευουμε ολα τα αλλα κοπροσκυλα Δεξιας και Αριστερας που από τη στιγμη που εκλεγηκανε Ευρωβουλευτες,τσεπωνανε το μισθο και ηταν ως ει παροντες στην Ευρωβουλη..
 

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Μηνύματα
1.636
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Τώρα είδα φως και μπήκα και από ότι φαίνεται θα συνεχίσουμε για πολύ ακόμα να λέμε τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά και ξανά το πρόβλημα δεν είναι οι Αλβανοί σήμερα το πρόβλημα είναι η ίδια η μετανάστευση εάν υπάρχει έλεγχος στο ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει ? ποιος είναι υπευθύνως να μας πει τι γένεται αδέλφια  στρώνουμε καυγάδες γιατί ? για το αυτονόητο ? ποιείς φυλάει τα γαμημένα σύνορα μας ποιος ? και δεν είναι ρατσισμός  έχει κανένας απάντηση ?
Ξέρει κανένας ποια είναι τα γεωγραφικά όρια της ρωσικής μαφίας και της αλβανικής στην Πρωτεύουσα μας υπάρχει λύση  ποιος είναι υπευθύνως να δώσει λύσει ? ποιος ?
Καλά τα λένε οι δημοκρατικοί αλλά ξέρουν ποιος φιλάει τα σύνορα ? Μήπως ο πρωθυπουργός μπορεί να μας πει τι λέει η κυβέρνηση για αυτό η ο Κύριος Πολύδωρος η κάποιος άλλος Κύριος  , μήπως οι αγροφύλακες  και ποιον εξυπηρετούν όλοι αυτοί οι παράνομοι που υπάρχουν στην Πατρίδα ποιων ?
 

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Μηνύματα
289
Like
0
Πόντοι
1
δρομος χωρις επιστροφη.εχουμε γεμισει μεταναστες παρανομους και μη.εχουν φρακαρει οι φυλακες.δικαιολογουμε ληστειες,κλοπες,δολοφονιες λεγοντας πως πεινουσαν οι καυμενοι γιαυτο το εκαναν.υποβαθμισαν την ποιοτητα ζωης.στα σχολεια οι ελληνες μενουν πισω γιατι πρεπει να προσαρμοστουν οι αλλοδαποι.ειμαστε η πυλη λαθρομεταναστων για ευρωπη.αποτελουν το 20% του πληθυσμου και απο αυτους το 50% ειναι αλβανοι (οι επισημα καταγεγραμμενοι).η Ελλαδα ειναι η πιο συμπαγης χωρα της ευρωπης,πχ 98% ομοθρησκοι.χωρα με μεγαλη ιστορια και ανακαλυψεις που βελτιωσαν την ζωη,ιατρικη,μαθηματικα,φυσικη,αστρονομια,φιλοσοφια,αθληση και γενικα σε ολους τους τομεις...ειμαι ρατσιστης,φασιστας,ξενοφοβος,εθνικιστης (απο ποτε εγινε αρνητικος χαρακτηρισμος!)...λεω να κατεβω να καψω και γω καμμια σημαια αλβανικη-τουρκικη-πακιστανικη δεν εχει σημασια.να παω να κλεψω κανα μεταναστη ο οποιος εγινε εργολαβος-επιχειρηματιας.να μπουκαρω και γω σε κανα σπιτι γιατι πειναω ο καυμενος...αληθεια που βρισκουν τοσα λεφτα οι πακιστανοι-ιρακινοι πχ για να τους φερουν Ελλαδα?ακουω κατι ποσα 2-3.οοο ευρω...μα καλα ποσο ειναι ο μηνιαιος μισθος εκει?εστω οτι δεν ειχανε δουλειες και ηρθανε εδω να βρουνε..που στο διαολο τα βρηκανε τοτε?..εστω οτι θα τους τα ξεπληρωσουν εδω...μα τι δουλεια θα κανουν?να την κανω και γω γιατι εχω ενα κωλοδανειο 3.000 και δεν μπορω να το ξεχρεωσω το γαμιδι..τεσπα...μπορει να ειμαι ενας απλα αθεραπευτα  :jerking:
 

Επισκέπτης
καλημερα! καλο θα ηταν να πουμε και για ολουσ τουσ ελληνες αθλητες που εχουν παρει το μακρυτερο, απο το ελληνικο κρατος που για να δουμε κανα χρυσο μεταλιο και να τσεπωσουν καμια επιχορηγηση η ομοσπονδιες, εχουν εισαγει ολη την ρωσσοποντιακη φυλη με αποτελεσμα στα πανελληνια πρωταθληματα να μην ακους ελληνικα και οι 2-3 ελληνεσ που υπαρχουν να ειναι σαν κοινωτικοι. δηλαδη δεν εχουν μπει οι ξενοι μονο εκει που εργαζομαστε αλλα καιεκει που  διασκεδαζουμε. στο τελοσ θα μπουν και στο κρεββατακι μας αν δεν το εχουν κανει ακομα! παντως καλο θα ειναι ολοι οι ελληνες να εχουν αλληλεγγυη μεταξυ τους καινα μην τσακωνομαστε για το παραμικρο λογο. μεχρι και στα επεισοδια με αντιπαλες ομαδες νοικιασαν αλβανους μαχαιροβγαλτες.
τουλαχιστον αμα ειναι να πας στον αλλο κοσμο να σε στειλει ελληνας
 

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Μηνύματα
483
Like
2
Πόντοι
1
Μαγκες , καταλαβετε το οσο ειναι καιρος.Καμια κυβερνητικη εξουσια , ειτε αυτη λεγεται ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, δεν προκειται να εφαρμοσει μια σωστη μεταναστευτικη πολιτικη για τον τοπο μας. Ο λογος , ειναι απλος.Αυτη την στιγμη το μεγαλυτερο ασφαλιστικο μας Ταμειο ( ΙΚΑ) , παει κατα διαολου , λογω της καθετης πτωσης των ασφαλιστικων εισφορων προς αυτο ( να μην εξηγω εδω τους λογους , ειναι γνωστοι στους πιο πολλους απο εσας) . Ενας λοιπον ευκολος τροπος για το ξελασπωμα , ειναι και η ενταξη τους σ αυτο , ολων των Λβανων εργαζομενων ( και οχι μονο) , ετσι ωστε να αρχιζουν πλεον να εισρεουν παλι καποια κεφαλαια σ αυτο.Πιστευω , οτι αυτος ο λογος ειναι και απο τους πιο σημαντικους , που οι κυβερνωντες εθελοτυφλουν, μπροστα σε ολο αυτο το μεταναστευτικο συνοθυλευμα, που εχει συγκεντρωθει στην χωρα μας τα τελευταια χρονια και δεν κανουν το παραμικρο ηια να μπει καπια ταξη.
Και ΝΑΙ, πολυ φοβαμαι  οτι σε λιγα χρονια , πολλοι απο τους συμπατριωετες μας , θα εχουν ΑΛΒΑΝΟΥΣ εργοδοτες !!! :( :( :(
 

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Μηνύματα
5.439
Like
9
Πόντοι
66
Και μόνο το θέμα της υπογεννητικότητας μας οδηγεί μαθηματικά στην εξαφάνιση.

Αυτό, σε συνδυασμό με τη μαλακεία που μας δέρνει, απλά θα επιταχύνει τις εξελίξεις
 

Επισκέπτης
Κατ' αρχην για το video δεν εκφερω γνωμη γιατι δεν το ειδα και ουτε μ' ενδιαφερει να δω την αποψη ή γνωμη του καθε ψωνισμενου ειτε ειναι Αλβανος ή Ελληνας ή οτι αλλο θελει να ειναι.
Οσον αφορα τους μεταναστες, δεν εχω κανενα προβλημα μαζι τους αρκει να μην εχουν και αυτοι μαζι μου. Ας μη ξεχναμε οτι το '91 με το ανοιγμα των συνορων ποσες Αλβανιδες γαμουσαμε με 2500 και 3000 δρχ. στα ξενοδοχεια της Αθηνάς και των γυρω περιοχων. Και εμενα αυτο μου αρεσε. Να μην πω για Ρωσσιδες Ουκρανες κτλ κτλ. Ασε το ποσοι βρηκαν γυναικες αλλοδαπες και παντρευτηκαν. Και καλα εκαναν αφου δεν τους καθονταν οι Ελληνιδες.
Επισης παιρνω Αλβανους εργατες στα αμπελια γιατι δεν βρισκω Ελληνες και αν ερθουν δεν ξερουν τι ζητανε απο μεροκαματο. Αν και οι Αλβανοι εχουν αρχισει και "ξυπνανε" και ζητανε και αυτοι πολλα τελευταια.......
Δεν ειμαι ουτε κομμουνιστης ουτε αναρχικος, αλλα κατι ιδεες περι ανωτεροτητας της Ελληνικης φυλης τις βρισκω επιεικως.......γελοιες.

 

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Μηνύματα
5.295
Like
16
Πόντοι
66
Μην παίρνεις ακραίες θέσεις τις οποιες μετά δεν μπορείς να υποστηρίξεις. Σίγουρα θα υπάρξει βοήθεια αλλά το θέμα είναι εσύ αν μπορεις.

Ρε πούστη μου μια ζωή ίδιοι είμαστε. Φαγωνόμαστε μεταξύ μας. Αυτό είναι το μειονέκτημά μας τελικά.
το χειροτερο ελατωμα μας...!!!φαγωνοσμαστε μεταξυ μας...!!!και ουτε θα ξεκολησουμε ποτε...!!γιατι σε καποια θεματα ειμαστε κολημενοι
 

stathis1971

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2007
Μηνύματα
72
Like
0
Πόντοι
0
Σωστές οι επισημάνσεις για το θέμα, απλά προσθέτω ότι το φαινόμενο της (λαθρομετανάστευσης) δεν είναι Ελληνικό αλλά πανευρωπαϊκό, και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις έχουμε φαινόμενα ανεξέλεγκτης βίας και γκετοποίησης, όπως στη Γαλλία και την Γερμανία. Οι στατιστικές επίσης δείχνουν ότι πανευρωπαϊκά έχουμε συρρίκνωση και γήρανση των γηγενών Ευρωπαίων και παράλληλα μεγάλη αύξηση του πληθυσμού των μεταναστών. Απλά στην Ελλάδα, μια χώρα χωρίς αποικιοκρατικό παρελθόν και με πολύ μικρό τριτογενή τομέα (βιομηχανία κλπ), το πεπόνι της μετανάστευσης έκαστε βαρύ, σε μια χώρα που πιάστηκε στον ύπνο κυριολεκτικά, χωρίς καμία υποδομή να αντιμετωπίσει το φαινόμενο αυτό.Το μόνο καλό με την περίπτωση της χώρας μας (έως πότε όμως άραγε..;;) είναι ότι τα ποσοστά βίας και φυλετικού μίσους μεταξύ ντόπιων και μεταναστών είναι σε πολύ χαμηλα επίπεδα, σε σχέση με την Δυτ. Ευρώπη. Ελπίζω να μην χρειαστεί να δούμε στην Αθήνα σκηνές, με οδοφράγματα και νεκρούς, όπως στο Παρίσι...
 

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Μηνύματα
1.636
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Καλομελετα και ερχεται , η φτωχια και η μιζερια ειναι κακος συμβουλος ,
Αλλα εαν θελεις πηγαινε στην αλβανια να κανεις εσει τα ιδια και θα δεις
 

stathis1971

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2007
Μηνύματα
72
Like
0
Πόντοι
0
Μιλάμε τώρα για μια χώρα, την Αλβανία, που η κεντρική κυβέρνηση είναι διακοσμητική και ουσιαστικά κυβερνούν οι φύλαρχοι - μαφιόζοι. Το National Geographic είχε προβάλει ένα οδοιπορικό στην Αλβανία, όπου σε ολόκληρες περιοχές, όπως το Φίερι, το κράτος είναι ανύπαρκτο και για όλα φροντίζει ο μαφιόζος-φύλαρχος. Ουσιαστικά, μετά την κατάργηση του κουμμουνισμού, η Αλβανία επέστρεψε στο καθεστώς των φυλάρχων, που πλέον ελέγχουν πορνεία, εμπόριο όπλων, ναρκωτικά.
 

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Μηνύματα
1.636
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Ετσι ακριβως οπως και το κεντρο της Αθηνας Αλβανοι φυλαρχοι κανουν κουμαντο αλλα αυτο το National Geographic δεν το ειπε .
 

stathis1971

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2007
Μηνύματα
72
Like
0
Πόντοι
0
Δυστυχώς έτσι είναι....όπως και σε Ρώμη, Βιέννη, Βερολίνο, Λονδίνο, Παρίσι....Είπαμε, δεν είναι ελληνικά φαινόμενα αυτά. Και μην βιαστείτε να πείτε "χέστηκα τι γίνεται έξω!". Δεν είμαστε μόνοι μας, ούτε χρειάζεται να στρουθοκαμηλίζουμε. Όσο υπάρχει φτώχια, ανέχεια, ναρκωτικά, θα υπάρχουν και αυτά τα φαινόμενα.
 

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Μηνύματα
1.636
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
ναι αλλά η μεγάλη δυστυχία είναι ότι είναι πια στο σπίτι μας και θα πρέπει να κάνουμε κάτι?
 

stathis1971

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2007
Μηνύματα
72
Like
0
Πόντοι
0
Δυστυχώς ή ευτυχώς (πάρτε το όπως θέλετε), δεν είναι πια στο χέρι της κάθε χώρας μέλους. Και το δυστύχημα είναι είναι πως δεν υπάρχει κοινή πολιτική, καθώς κάθε χώρα έχει τα δικά της μικροσυμφέροντα και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Υπάρχει ένα ενδιαφέρον άρθρο στο σημερινό "Έθνος" για το θέμα:
 

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Μηνύματα
1.636
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Από ότι κατάλαβα η Ε.Ε μας λέει τι θα πρέπει να κάνουμε ,και εγώ λέω να πάνε να γαμηθούνε γιατί εγώ να είμαι λάθος , και η Παύλου είναι σωστή , και άλλο μετανάστευση και άλλο μπουρδελο , και το άρθρο είναι γραμμένο στο έθνος όργανο του αρχινταβατζη Μπόμπολα και γιατί θα πρέπει να το πιστέψω , και εάν θέλουμε γυναίκες να φέρουμε όσες χρειαζόμαστε και όχι όλες τις μαύρες της Αφρικής .
 

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Μηνύματα
1.636
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Αδελφε ο καλυτερος φιλος μας ειναι ο σκυλος .........
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom