Νέα

Άλλος ένας παρθένος ζητά βοήθεια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nickmg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 160
  • Εμφανίσεις 14K
  • Ετικέτες
    παρθένος
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
αχαχουχα ηρεμησε ρε μαν σε στηριζουμε

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
τυπε κανεις δεν περιμενε οτι θα δει τετοιες βρωμολοχιες απτον αχαχουχα :S

Με προβληματιζει και μενα η συμπεριφορα του τυπε.... νταξ για να φτασει σε σημειο να βρισει μανα σημαινει πως τον έχουν τρελάνει ολα αυτα  :P

η πλακα βεβαια ειναι οτι μονος του τα εχει δημιουργησει δηλαδη απο οσο εχω προσεξει και ο λοπεζ δεν τον εχει κραξει για κατι που ΔΕΝ εχει κανει. Οποτε σε αυτη τη περιπτωση δεν εχεις να πεις τιποτα απλα η μαλακια με τον αχαχουχα ειναι οτι κολλαει.... θα μου πεις βεβαια παρεες εκτος ιντερνετ δεν παιζει να χει πολλες οποτε δυσκολο να ξεκολησει απο τα φορα (εδω + κοσμο + ιεροδουλες)

S.F.E.

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
16
τα εγραφα εγω οτι θα οδηγουμασταν σε αυτο το σημειο με τον Δρ Αχαχουχα, αλλα o gl αμφεβαλε...

μην απορησoυμε μετα, αν πεταξει κανενα avatar του τυπου:

IMG_2736-700x522.jpg

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
210
Πόντοι
866
Με προβληματιζει και μενα η συμπεριφορα του τυπε.... νταξ για να φτασει σε σημειο να βρισει μανα σημαινει πως τον έχουν τρελάνει ολα αυτα  :P

η πλακα βεβαια ειναι οτι μονος του τα εχει δημιουργησει δηλαδη απο οσο εχω προσεξει και ο λοπεζ δεν τον εχει κραξει για κατι που ΔΕΝ εχει κανει. Οποτε σε αυτη τη περιπτωση δεν εχεις να πεις τιποτα απλα η μαλακια με τον αχαχουχα ειναι οτι κολλαει.... θα μου πεις βεβαια παρεες εκτος ιντερνετ δεν παιζει να χει πολλες οποτε δυσκολο να ξεκολησει απο τα φορα (εδω + κοσμο + ιεροδουλες)
θα του φορεσετε λευκη ρομπα ετσι οπως πατε τυπε :S

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
210
Πόντοι
866
τα εγραφα εγω οτι θα οδηγουμασταν σε αυτο το σημειο με τον Δρ Αχαχουχα, αλλα o gl αμφεβαλε...

μην απορησoυμε μετα, αν πεταξει κανενα avatar του τυπου:

IMG_2736-700x522.jpg
τυπε αν ειμασταν στο αμερικα θα μπουκαρε σε κανα μαγαζι ζωσμενος ως τα μπουνια και θα γεμιζε καυτο μολυβι πολυ κοσμο

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.136
Πόντοι
216
Hello σύντροφοι,

2 θέματα για παρθενιες στη πρωτη σελίδα οπότε μάλλον αυτό είναι το forum για τους παρθένους...
Δεν την παλεύω άλλο, 24 χρόνων παρθένος και μου φαίνεται έχω αργήσει λίγο :idiot:
Ειμαι πολυ ντροπαλος και αυτος ο λογος που δεν εχω ξεβουλώσει ακόμα.

ΒΟΗΘΕΙΑ!

Εκτος του δουλεματος, θα θελα να μου πειτε τι προτεινετε για την πρωτη φορα. Σκεφτομαι κάποιο studio όπως το Peiraios 193. Φυσικά η κοπέλα θέλω να ξέρει την κατάσταση και να έχει κατανόηση. Καποιά πρόταση;

Thanks συναγωνιστές!

Kαμια πουτανιτσα η ξεκωλακι φιλη δεν εχεις? νομιζω αν της το πεις στα ισα θα σε βοηθησει ...

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Καλύτερα δεν είναι η πρώτη φορά να γίνεται με gf ρε παιδιά?Τι του λέτε τώρα....

S.F.E.

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καλύτερα δεν είναι η πρώτη φορά να γίνεται με gf ρε παιδιά?Τι του λέτε τώρα....

μηπως για αυτο ακριβως ειναι παρθενος, αλλα αλλαξε πλεον ο προσανατολισμος του απο το "τί θα ηθελα" στο "τί μπορω"?

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
μηπως για αυτο ακριβως ειναι παρθενος, αλλα αλλαξε πλεον ο προσανατολισμος του απο το "τί θα ηθελα" στο "τί μπορω"?

Υποστηρίζει ξεκάθαρα οτι είναι ντροπαλός, οπότε όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά...μπορεί το παιδί να είναι μια χαρά και εμφανισιακά και σαν χαρακτήρας, απλά να κολλάει!Απλά καλό θα είναι να το ξεπεράσει και να ψάξει για gf πιστεύω εγώ....κανένας δεν γεννήθηκε με αυτοπεποίθηση (εκτός αν είναι σαν χαρακτήρας αλαζονικός) οπότε μπορεί να προσπαθήσει...και πιστεύω υπάρχουν τρόποι...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Αντε γαμησου κι εσυ και ο λοπεζ και ο Μουνο-πανας και το μουνι που σας ξεπεταξε
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/Themes/bou-highclass/images/warnwarn.gif[/img[/URL]] [color=green][/color]
[/quote]Και η πουτσα μου ειναι μπλε και θα ξεχωριζουν τα πρασινα  :boobies:

Χαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααααααα με πρασινισε ο ηλιθιος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τοσα χρονια που μου πετανε διαφορες μαλακιες δεν πρασινισε κανεναν

Μπαν θελω ρε [color=red][size=50pt]ΜΑΛΑΚΑ[/size][/color]  :tickedoff:

[color=red][size=60pt]ΜΠΑΑΑΑΑΑΝ !!!!! [/size][/color]  :birdman:

ΔΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΝΤ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΓΑΜΩΣΑΙΤ !!!!!!!!!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ετσι μπραβο. Δεν γαματε που δεν γαματε ριξτε το στα ιταλικα.

Παρθενοπατέρα στα Ιταλικα μιλας στον πληθυντικο?  :2funny:
Ενω εσυ που γαμας ....... μετα τα μεσανυχτα τον παιζεις εδω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom