TSONTAKIAS1
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
αχαχουχα ηρεμησε ρε μαν σε στηριζουμε
τυπε κανεις δεν περιμενε οτι θα δει τετοιες βρωμολοχιες απτον αχαχουχα :Sαχαχουχα ηρεμησε ρε μαν σε στηριζουμε
τον παρεσυραν οι παλιοχαρακτηρες τυπε μουτυπε κανεις δεν περιμενε οτι θα δει τετοιες βρωμολοχιες απτον αχαχουχα :S
τυπε κανεις δεν περιμενε οτι θα δει τετοιες βρωμολοχιες απτον αχαχουχα :S
θα του φορεσετε λευκη ρομπα ετσι οπως πατε τυπε :SΜε προβληματιζει και μενα η συμπεριφορα του τυπε.... νταξ για να φτασει σε σημειο να βρισει μανα σημαινει πως τον έχουν τρελάνει ολα αυτα
η πλακα βεβαια ειναι οτι μονος του τα εχει δημιουργησει δηλαδη απο οσο εχω προσεξει και ο λοπεζ δεν τον εχει κραξει για κατι που ΔΕΝ εχει κανει. Οποτε σε αυτη τη περιπτωση δεν εχεις να πεις τιποτα απλα η μαλακια με τον αχαχουχα ειναι οτι κολλαει.... θα μου πεις βεβαια παρεες εκτος ιντερνετ δεν παιζει να χει πολλες οποτε δυσκολο να ξεκολησει απο τα φορα (εδω + κοσμο + ιεροδουλες)
τυπε αν ειμασταν στο αμερικα θα μπουκαρε σε κανα μαγαζι ζωσμενος ως τα μπουνια και θα γεμιζε καυτο μολυβι πολυ κοσμοτα εγραφα εγω οτι θα οδηγουμασταν σε αυτο το σημειο με τον Δρ Αχαχουχα, αλλα o gl αμφεβαλε...
μην απορησoυμε μετα, αν πεταξει κανενα avatar του τυπου:
![]()
Hello σύντροφοι,
2 θέματα για παρθενιες στη πρωτη σελίδα οπότε μάλλον αυτό είναι το forum για τους παρθένους...
Δεν την παλεύω άλλο, 24 χρόνων παρθένος και μου φαίνεται έχω αργήσει λίγο
Ειμαι πολυ ντροπαλος και αυτος ο λογος που δεν εχω ξεβουλώσει ακόμα.
ΒΟΗΘΕΙΑ!
Εκτος του δουλεματος, θα θελα να μου πειτε τι προτεινετε για την πρωτη φορα. Σκεφτομαι κάποιο studio όπως το Peiraios 193. Φυσικά η κοπέλα θέλω να ξέρει την κατάσταση και να έχει κατανόηση. Καποιά πρόταση;
Thanks συναγωνιστές!
τυπε αν ειμασταν στο αμερικα θα μπουκαρε σε κανα μαγαζι ζωσμενος ως τα μπουνια και θα γεμιζε καυτο μολυβι πολυ κοσμο
Καλύτερα δεν είναι η πρώτη φορά να γίνεται με gf ρε παιδιά?Τι του λέτε τώρα....
ναι φιλε ολανδε καλυτεραΚαλύτερα δεν είναι η πρώτη φορά να γίνεται με gf ρε παιδιά?Τι του λέτε τώρα....
μηπως για αυτο ακριβως ειναι παρθενος, αλλα αλλαξε πλεον ο προσανατολισμος του απο το "τί θα ηθελα" στο "τί μπορω"?
μηπως για αυτο ακριβως ειναι παρθενος, αλλα αλλαξε πλεον ο προσανατολισμος του απο το "τί θα ηθελα" στο "τί μπορω"?
γαμω τα κομματακια ... εισαι ωραιος![]()
Αντε γαμησου κι εσυ και ο λοπεζ και ο Μουνο-πανας και το μουνι που σας ξεπεταξε
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/Themes/bou-highclass/images/warnwarn.gif[/img[/URL]] [color=green][/color]
[/quote]Και η πουτσα μου ειναι μπλε και θα ξεχωριζουν τα πρασινα :boobies:
Χαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααααααα με πρασινισε ο ηλιθιος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τοσα χρονια που μου πετανε διαφορες μαλακιες δεν πρασινισε κανεναν
Μπαν θελω ρε [color=red][size=50pt]ΜΑΛΑΚΑ[/size][/color] :tickedoff:
[color=red][size=60pt]ΜΠΑΑΑΑΑΑΝ !!!!! [/size][/color] :birdman:
ΔΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΝΤ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΓΑΜΩΣΑΙΤ !!!!!!!!!
Ενω εσυ που γαμας ....... μετα τα μεσανυχτα τον παιζεις εδωΕτσι μπραβο. Δεν γαματε που δεν γαματε ριξτε το στα ιταλικα.
Παρθενοπατέρα στα Ιταλικα μιλας στον πληθυντικο?![]()
Σου φεξε ατιμουλικο μπαγγασακο τσαχπινομπιρμπιλιαρη !!!!!!!!χαχαχα ελεος ο GAY_SAINT.