Νέα

Αληθεύει οτι οι κοπελες των 10 ευρώ στο μεταξουργείο εχουν αφροδισια νοσήματα?

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα vladgr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
17 Μαΐ 2013
Μηνύματα
1.434
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
αστικοί μύθοι μάγκες!
μη μασάτε  :fuck1: :fuck2: :fuck2:
 

Συνημμένα

  • ul.jpg
    ul.jpg
    63,8 KB · Εμφανίσεις: 47

targetass

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Μηνύματα
8
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
0
Στο Μεταξυ πανε πολλοι Πακιστανοι που εχουν περασει Αφροδισια κλπ νοσηματα.Εχω κωλησει ψειρες πριν πολλα ετη εκει.Ολα τα σεντονια ειναι καταχυμενα και οι κουρτινες.Δεν εχουν χαρτι και σκουπιζουν τα χερια τους στις κουρτινες.
Επισης παιρνουμε ρισκο σε οποιο στουντιο ή ντελο επισκεφτουμε διοτι ο προηγουμενος δεν ξερουμε που βολοδερνε και τι ακαποτα εκανε...
Προσοχη δεν ειναι παιχνιδι αυτο.Οσο αυξανεται η συχνοτητα των επισκεψεων τοσο αυξανει η πιθανοτητα να συναντησεις μια παθηση που θα σε στοιχειωνει.
 

gym freak

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Μηνύματα
95
Κριτικές
4
Like
111
Πόντοι
0
ο λογος των δεκα ευρω ειναι καθαρα λογο της εισροης πελατων, και μετα ξεκιναει φαυλος κυκλος οπου προφανως με δεκα ευρω δν θα παει καμια τοπ μοντελα και αυτο διαιωνιζεται, δλδ οσο πιο μειωνονται οι παροχες ειτε αισθητικες ειτε τεχνικες μειωνεται και η πελατεια ... αρα για οσους ανυσηχουν οτι επειδη πηδανε με δεκα ευρω μαλλον πηδανε μια υγειονομικη βομβα να σταματησουν να ανυσηχουν, τωρα μαγκες σιγουρα λογο της τιμης προσελκυονται πολλοι αλλοδαποι που ως επι το πλειστον προερχονται απο χωρες που το υγειονομικο επιπεδο ειναι το λιγοτερο καρκινικο, αλλα και οι πουτανες ειν ανθρωποι και νομιζω να προλαμβανουν για την υγεια τους.. τωρα το οτι ειν σταβλος μεσα στα δωματια ισχυει και η καθαριοτητα ειναι λεξη ανυπαρκτη..
 
Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Μηνύματα
624
Κριτικές
1
Like
643
Πόντοι
86
παιδες για οσους μπουρδελιαριδες ξεχνανε η σεξυ  barby  που επεξε και σε τσοντα της σιρινας πριν δουλευε στην ιασωνος 30Β  σαν ελισαβετ   επερνα 10 ευρο   και μετακομισε στην αγκυρας 1 αντι τον 30 ευρο  για απλο πρόγραμμα  χωρις εξτρα οποτε τα σπιτια είναι όλα ένα πλυντηριο που όλα λειτουργουν παρανομα  εξετασεις κανουν στης 10 η 2 και πεζει και κύκλωμα γιατρων  που βγαζουν πλαστα ιατρικα χαρτια , οποτε ένα call girl  των 250 ευρο την ωρα το βλέπεις στο τσαρδακι  με 4 ευρο γιατι τοσα περνει από το 10 ευρο που δινουμε εμεις  και τα ιδια ανακυκλονονται
 

olympusprime

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2019
Μηνύματα
42
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
0
Η πιθανότητα μετάδοσης ΣΜΝ από την ιερόδουλη σε πελάτη σε οίκους ανοχής χαμηλής ποιότητας,όπως στο Μεταξουργείο είναι πολύ υψηλή.
 

olympusprime

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2019
Μηνύματα
42
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
0
Δείτε το παρακάτω πλακάτ που έχω φτιάξει όσον αφορά το βαθμό κινδύνου μετάδοσης ΣΜΝ από ιερόδουλη σε πελάτη ανά οίκο ανοχής και τιμές υπηρεσιών.
 

Συνημμένα

  • Χωρίς τίτλο.png
    Χωρίς τίτλο.png
    43,7 KB · Εμφανίσεις: 78
  • Χωρίς τίτλο.png
    Χωρίς τίτλο.png
    43,7 KB · Εμφανίσεις: 76

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom