Kαλησπερα .
Θα ηθελα να γραψω ακομη μια κριτικη για την Αλικη. Στην πρωτη ειχα πει οτι περασα ομορφα αλλα δεν μου εδωσε την εντυπωση οτι το νιωθει .Δηλαδη πηρα την αισθηση μιας καλης επαγγλελματιας. Ηρθε το δευτερο ραντεβου και τα πραγματα αλλαξαν εντελως. Δεν ξερω πραγματικα τι εγινε αλλα ειδα μια Αλικη θερμη πολυ ναζιαρα και με φοβερη αντιληψη. Με μια ατακα που ειπα ,επιασε το νοημα και αρχισε ενα φοβερο παιχνιδι ερωτικο.
Για να μην κουραζω ηταν δοτικοτατη , θερμη , με πρωτοβουλιες απιστευτες αλλα και γατουλα οταν ενιωθε οτι ηθελα . Απο τα καλυτερα ραντεβου που εχω κανει. Ελπιζω να ειναι ετσι και στην συνεχεια .
Συνάντηση χθές με την Αλίκη.Μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.Όμορφο πρόσωπο, ωραίο σώμα άριστη επικοινωνία και απόλαυση sex. Με λίγα λόγια περνάς όμορφα για μία ώρα και ξεχνιέσαι στην αγκαλιά της.
Συνάντηση χθές με την Αλίκη.Μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.Όμορφο πρόσωπο, ωραίο σώμα άριστη επικοινωνία και απόλαυση sex. Με λίγα λόγια περνάς όμορφα για μία ώρα και ξεχνιέσαι στην αγκαλιά της.
Στείλε μην viber 2-3 μέρες πριν και να αναφέρεις ποτέ θελεις ραντεβού πρωινές ώρες 11.00-12.00..υπομονή λίγο και θα απαντήσει!
Την βολευει κέντρο και πριαμο ηλιουπολη !?
Οι γνώστες πιστεύω ότι συμφωνούν με την Αλικη θα περάσεις σουπερ !
Στείλε μην viber 2-3 μέρες πριν και να αναφέρεις ποτέ θελεις ραντεβού πρωινές ώρες 11.00-12.00..υπομονή λίγο και θα απαντήσει!
Την βολευει κέντρο και πριαμο ηλιουπολη !?
Οι γνώστες πιστεύω ότι συμφωνούν με την Αλικη θα περάσεις σουπερ !
ο αλλοs που γραφει θα σου απαντησει κανει τον μανατζερ ? ξερει κ ποια ξενοδοχεια την βολευουν. Σου λεμε 2,3,4 ανθρωποι δεν απαντησε ποτε και επιμενειs ? τι να πω ? εγω γουσταρω μιλφ, μου αρεσει στιs φωτο το σωμα τηs και επεμενα, δεν απανταει ξανα .. οκ ενημερωνω εδω στο σαιτ και αντε γεια στην Αλικουλα