Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
με τι?....Το Αλικακι το γαμαω μονάχα εγω!

με τι?....
θελω σαλλυ,τρομπα,κανονισε....![]()

πολύ σωστα λεει το μωροK Egw Thelw na katalaveis sân xari e an Den apNtaw amesa simenei pws Den mporw i mi pws ntulevw kai argotera meta Den stelno giati mporei na deimourgisw provlima i na enoxlisw an apantisw se mia Dio ores
Το μόνο που ξέρω ότι το γαμαει (βάση των δηλώσεων του) μόνο ο pilori!Συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός, αλλά γνωρίζει κανείς κανένα νέο για το Αλικάκη?![]()

και να σκεφτείς ότι έτρωγε μόνο πίτσαΤο μόνο που ξέρω ότι το γαμαει (βάση των δηλώσεων του) μόνο ο pilori!![]()
![]()
![]()

Φαντάσου να έτρωγε και πιτογυρο!!!και να σκεφτείς ότι έτρωγε μόνο πίτσα![]()

καλα καλα! Δε λέω πολλά, αλλα απόψε θα φάω αστακομακαρονάδα κ αν εισαι καλό παιδάκι θα σου δωσω τηλ αύριοκαι να σκεφτείς ότι έτρωγε μόνο πίτσα![]()
Εγω παντως προτιμώ μια μερίδα αστακομακαρονάδα!!(ο αστακός φρέσκος η κατάψυγμενος??)καλα καλα! Δε λέω πολλά, αλλα απόψε θα φάω αστακομακαρονάδα κ αν εισαι καλό παιδάκι θα σου δωσω τηλ αύριο
Πιλοφόρι, είμαι και γαμώ τα παιδιά... κούκι...!καλα καλα! Δε λέω πολλά, αλλα απόψε θα φάω αστακομακαρονάδα κ αν εισαι καλό παιδάκι θα σου δωσω τηλ αύριο

Προσεχε τι γράφεις, θα παρεξηγηθείς.Πιλοφόρι, είμαι και γαμώ τα παιδιά... κούκι...!![]()
![]()
![]()
Που είναι αυτό το κορίτσι;;; τον Ιούνιο ηταν η μοναδική μας συνάντηση, της εγραψα και κριτική. Απο τις γιορτές άφαντη ξέρει κανείς;;; :'(

Το Αλικακι το γαμαω μονάχα εγω!