Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ανισορροπο ξεανισορροπο είναι τούμπανο το μωρό.Εχει φτιάξει και βυζάκια και είναι σούπερ.Μιλαμε για το πιο ανισόρροπο πορνιδιο εβερ!
Τι εννοείς έχει φτιάξει και βυζάκια; Πότε την είδες και τι είδες;ανισορροπο ξεανισορροπο είναι τούμπανο το μωρό.Εχει φτιάξει και βυζάκια και είναι σούπερ.
Η Αλίκη και να επιστρέψει είναι ιδιάζουσα περίπτωση, ίσως το καλυτερο gfe.
Το καλοκαίρι μετά από επανεμφάνιση την οποία έκανε μου έστειλε το νέο νούμερο επικοινωνίας, κανονίσαμε από την προηγούμενη μέρα συνάντηση, και λίγο πριν το ραντεβού μου το ακύρωσε γιατί ήταν από ξενύχτι και είχε πονοκέφαλο.
Μετά από λίγες μέρες της έστειλα πάλι μήνυμα για νέο ραντεβού, και εκείνη άρχισε να διαμαρτύρεται που βρήκα το τηλεφωνό τηςκαι να μην την ξαναενοχλήσω.
Υπάρχει πιθανότητα να ξαναεμφανιστεί όταν τα οικονομικά της δεν πάνε καλά και χάσει τους/τον μόνιμο χορηγό της.
Έτυχε να την δω σε ενα μαγαζί. Κλαμπακι.Τι εννοείς έχει φτιάξει και βυζάκια; Πότε την είδες και τι είδες;
Και έβγαλες συμπέρασμα, ντυμένη που την είδες ότι έβαλε βυζιά; Τι ανάγκη είχε; Τέλος πάντων.Έτυχε να την δω σε ενα μαγαζί. Κλαμπακι.
Και έβγαλες συμπέρασμα, ντυμένη που την είδες ότι έβαλε βυζιά; Τι ανάγκη είχε; Τέλος πάντων.
Μου το είπε η ίδια.Και έβγαλες συμπέρασμα, ντυμένη που την είδες ότι έβαλε βυζιά; Τι ανάγκη είχε; Τέλος πάντων.
Καλώς τότε!Μου το είπε η ίδια.
Μου το είπε η ίδια.
παντως ειχε αρκετα καλο στηθος...πριν τις σιλικονες.
μεγάλο πουταναριο η κυρα Νίκη! Κ τραβάει καψούρα φουλ!εσένα σου χω ένα καλό νάκι στο φβ, φίλη του πιλοφόρι λέγεται "Νίκη Μπ....."![]()
εσένα σου χω ένα καλό νάκι στο φβ, φίλη του πιλοφόρι λέγεται "Νίκη Μπ....."![]()
καλααααααααααα........Υ.Γ πιλο,ΔΕΝ ξεχασα....θα σε φτιαξω καλα,και θα κλαις μετα..μεγάλο πουταναριο η κυρα Νίκη! Κ τραβάει καψούρα φουλ!
μεγάλο πουταναριο η κυρα Νίκη! Κ τραβάει καψούρα φουλ!
Μεγάλη παρτόλα η Νίκη!εσένα σου χω ένα καλό νάκι στο φβ, φίλη του πιλοφόρι λέγεται "Νίκη Μπ....."![]()

![]()
Γειά σου Nick!!Πολλές καλησπέρες!!!![]()
*αγωνιστικές καλησπέρες