z4
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 324
- Πόντοι
- 2.287
Σου αρεσει αυτο που βλέπεις....? Η αυτα που διαβάζεις εδω μεσα....?Θα παρακαλούσα κάποιος συναγωνιστής να κάνει τον κόπο και να μου στείλει το μαγικό αριθμό της Αλίκης!
Σου αρεσει αυτο που βλέπεις....? Η αυτα που διαβάζεις εδω μεσα....?Θα παρακαλούσα κάποιος συναγωνιστής να κάνει τον κόπο και να μου στείλει το μαγικό αριθμό της Αλίκης!
Σου αρεσει αυτο που βλέπεις....? Η αυτα που διαβάζεις εδω μεσα....?
δεν σε θελει ρε μαλακαΕχει κατι το κινητό σου;
δεν σε θελει ρε μαλακα εισαι σαν σκατα πατημεναΡε μάστορα μήπως ξέρεις αν χρειάζεται κάποια vip κάρτα για να βρεθείς μαζί της;
δεν σε θελει ρε μαλακα εισαι σαν σκατα πατημενα
αστο διαολο κακασχημε

1ον Πρέπει να έχεις πάθει χοντρή πλάκα μαζί μου, αφού κάθεσαι και ψάχνεις τι έχω γράψει και πουδεν σε θελει ρε μαλακα εισαι σαν σκατα πατημενα
αστο διαολο κακασχημε
τι εγινε τωρα?καινουρια κοντρα!ερε πουστη μερικοι δε ξενερωνετε ποτε....γουσταρωωωωωωωωωωω

Έκανα μαλακία και κράτησα την υπόσχεση που του είχα δώσει και τώρα ψάχνεται..Εγώ φταίωτι εγινε τωρα?καινουρια κοντρα!ερε πουστη μερικοι δε ξενερωνετε ποτε....γουσταρωωωωωωωωωωω
Έκανα μαλακία και κράτησα την υπόσχεση που του είχα δώσει και τώρα ψάχνεται..Εγώ φταίω

θελουμε ραντεβου θανάτου![]()
Έκανα μαλακία και κράτησα την υπόσχεση που του είχα δώσει και τώρα ψάχνεται..Εγώ φταίω
Το τηλέφωνο της Αλίκης ισχύει ή το άλλαξε πάλι?
σε τι τελειωνει αυτο που εχετε?