Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Εσυ πάντως εχεις κόψει πριονοκορδέλα, δεν εξηγείται αλλιώς
γιατι αυτο ???
Σωστος ο παιχτης.. Εγω της εριξα 2-3 πμ και με εγραψε κανονικα...βασικα στο παπαρι μου μου το στειλει δεν μου το στειλει![]()
με ρωταγε το Αλικακι για ηλικιες και ποια περιοχη μενω

Sorry παίκτη αλλά βρες κάτι πιο πρωτότυπο για να την κάνεις να σου δώσει το τηλέφωνό της. Τα έχει ξαναδιαβάσει αυτά το Αλικάκη.![]()
Εγω παιζει να εχω στειλει καμια 10ρια φορες αλλα τζιφος :-

Λάθος τρόπος, δημιουργίας πελατών.Άλλαξε αυτό.Βασικα τωρα που το σκεφτομαι ηταν την περιοδο που ζητουσε μερικα στοιχεια (τωρα δεν ξερω αν ζηταει πλεον). Μου ζητησε και δεν ημουν πολυ ok να τα δωσω οποτε μπορει να με εβαλε black list.
Εχει καθε δικαιωμα να το κανει βεβαια.
Οποτε μαλλον το χασαμε το κορμι πατριωτη.![]()
Θεωρω ότι το πρόβλημα είναι ότι εχεις λίγα ποσταρισματα.Βασικα τωρα που το σκεφτομαι ηταν την περιοδο που ζητουσε μερικα στοιχεια (τωρα δεν ξερω αν ζηταει πλεον). Μου ζητησε και δεν ημουν πολυ ok να τα δωσω οποτε μπορει να με εβαλε black list.
Βασικα τωρα που το σκεφτομαι ηταν την περιοδο που ζητουσε μερικα στοιχεια (τωρα δεν ξερω αν ζηταει πλεον). Μου ζητησε και δεν ημουν πολυ ok να τα δωσω οποτε μπορει να με εβαλε black list.
Μπορώ να μαντέψω ότι το δεύτερο νούμερο είναι 9.Το τηλεφωνο σιγα σιγα..
ξεκιναει απο 6![]()