Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
καλα κανειςΝα μπω και εγώ λίγο στη συζήτησή σας αν μου επιτρέπετε γιατί μπορεί να είμαι νέος στο σάιτ αλλά όχι και στο 'Άθλημα.
Έχω πάρα πολλά φβ από κορίτσια που βλέπω εδώ μέσα, αλλά δεν πρόκειται να ποστάρω ποτέ χωρίς την άδειά τους.
Re dn kserw pios ala autos pou vrike tp fb mou kai stelnei mnm me ta link gia edw stous filous mou - kanonise tha sou kapsw to spiti

η αλικη εχει δικο της χωρο??
διωξη ηλεκτρονικου εγκλήματος 11012

Re einai malakes? Egw dld dn eimai antropos? Dn exo filous kai egw,dn exo sigkenis e; Tha paw tmima tora i ti tha kano gea peite mou...
την πανε κατευθειαν για απελαση![]()
![]()
Ψυχραιμια...
Τζιχαντιστες στειλτου.... εχουν στυλ στις εκτελεσειςI les tha tou steilw alvanous - kalitera akoma e;
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κρύψεις τους φίλους σου να μην τους βλέπει κανείς.I les tha tou steilw alvanous - kalitera akoma e;
I les tha tou steilw alvanous - kalitera akoma e;
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κρύψεις τους φίλους σου να μην τους βλέπει κανείς.
Να μπω και εγώ λίγο στη συζήτησή σας αν μου επιτρέπετε γιατί μπορεί να είμαι νέος στο σάιτ αλλά όχι και στο 'Άθλημα.
Έχω πάρα πολλά φβ από κορίτσια που βλέπω εδώ μέσα, αλλά δεν πρόκειται να ποστάρω ποτέ χωρίς την άδειά τους.
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κρύψεις τους φίλους σου να μην τους βλέπει κανείς.
πως θα γινει να σε παστελωσουμε?Tous xo krimenous...Tous vrike apo ta like....Ksereis ti mmou kane tora...kaneis dn exei idea gia tpt oyte gia to sait oute gia tpt...