Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
τροχονομοςςςςςςςςςςςς...παιδες ψυχραιμια ολοι...μην τα γαμαμε το θεμα........παμε για ενημερωση και οχι για καυγαδες εδω μεσα.....στελιο αδερφε calm down...και συ αλικη....

Κωλοτουμπα για τα πανηγυριακαλά έχει διαφορά να τα "χώνετε" στην Αλικη και στην καθε Αλίκη όπως το έκανα εγω(του στυλ ασε μας κουκλιτσα μου που θα παρατησεις την δουλεια" και άλλο να βρίζουμε για καταγωγια και για Πακιστανους...στο φινάλε αν αισθανεστε ανώτεροι ,μην μπαινετε καν εδω μεσα και στο κάτω κάτω αυτοι που γαμανε εκει που γανανε και οι Πακιστανοι είναι μερικοί μάγκες του πληκτρολογίου απο εδω και όχι η καθε Αλίκη!
Πως τα λες..εισαι Θεαρα Αλικακι μου, μην ακους τα κακοπροαιρετα σχολια...Αξιζις πολλα , θαδινα οσο οσο για να μηρησο το νινακι σου...Αν μουκανες και ολα τα αλλα που λενε οτι εισαι σουπερ στο κρεβατι θα με ειχες στηλη κανονηκαKalispera manarakia.....+ 1 "Kalispera" kai vgazo to stringakh :-* :-* :-*
nick trive θα ερθει στο αψε σβησεεεεεεεεεεεEgw vasika mia sokolata thelw - tpt alw gia apopse :-* Kalo sas vrady![]()
Τυπε οταν μια κοπελα ειναι τοσο τελεια σε ολα και εμφανηση και στο κρεβατι..και τους τρελενη ολους λογικο ειναι να την θελουν με παθος και να θυμονουν κιολας... ;)Εγω δεν μπορω να καταλαβω πως καποιος χανει την ψυχραιμια του σε ενα forum για πουτανες.
Αυτο το πραγμα με ξεπερνα.![]()
Μην σε αφήσω για λίγο μόνο σου, θα την πεις...........................τη λαλακίαnick trive θα ερθει στο αψε σβησεεεεεεεεεεε
Γιατί μου θυμώνεις το guru?χιχιχιχιχι βρε καλω το καλω τοοοοοοοοο
καταρχην δεν θα δωσω αναφορα σε εναν τυχαρπαστο σαν εσενα.Κωλοτουμπα για τα πανηγυρια
Οτι να ναι εισαι.......οτι πεις αγαπουλη
ποια?Κουίζ! Ποια ειναι η κυρία με το παπαρακι μου στο στοματάκι της....
H Ρωσίδα ΜιλφάραααααααααααΚουίζ! Ποια ειναι η κυρία με το παπαρακι μου στο στοματάκι της....

είναι off topic ο φίλος!!H Ρωσίδα Μιλφάρααααααααααα
μια εξυπνη σιτα στο nick trive !!!!!H Ρωσίδα Μιλφάρααααααααααα