Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Δεν είναι πάντα έτσι, διότι σε μερικές που αυτοδιαφημιζόταν ως Ελληνίδες φοιτήτριες ή και απόφοιτες ΑΕΙ και έγραφαν τραγικές ελληνικούρες, τους την είχα πει κι εγώ! "Αφού είσαι αγράμματο τσουλί, τί μου λες μαλακίες για πανεπιστήμια και αρχιδιές μωρή κότα;"
Αλλά αυτή η καημένη και ξένη είναι και αίσθηση του χιούμορ δείχνει να έχει (και υπομονή σε ανάγωγες συμπεριφορές θα έλεγα) κι όλα αυτά σε τόσο μικρή ηλικία.
Και όχι δεν την έχω πάρει. Έλειπα διακοπές και γενικά δεν είμαι πολύ του σπορ τελευταία, έχω "πέσει".![]()
Αλλά αυτή η καημένη και ξένη...

Να μην πιάνει τους Έλληνες στο στόμα της τότε...
Κασσιδιαρης rules![]()

βσκ δεν εννοειτε το εγω σε αυτη την προταση? δλδ αφου ξερουμε οτι ειναι αυτος .Ποιός; Κάποιος φίλος σου; ;)
Δεν είχα σκοπό να κάνω τον ξύπνιο και τον μορφωμένο και να με συμπαθάς ειλικρινά.
Απλά χρησιμοποιώ το λάθος σου για να δείξω στον άλλο εξυπνάκια πως όταν οι Έλληνες κάνουν τέτοια λάθη είναι απόλυτη ανοησία η έγκληση της κοπέλας γιατί δεν γνωρίζει αρχαία ρητά!
βσκ δεν εννοειτε το εγω σε αυτη την προταση? δλδ αφου ξερουμε οτι ειναι αυτος .
οκ .Ρε αρχηγέ με το εγώ πάει το "συνευρέθην". Το "συνευρέθει" πάει με το αυτός! ;)
Να μην πιάνει τους Έλληνες στο στόμα της τότε...
Κασσιδιαρης rules![]()
Μου έστειλε με sms το νέο της τηλέφωνο ρε παίχτη το "επαγγελματικό", επειδή είχα το παλιό, το "πρωσωπικό".
Δεν μου είπε πως μ' αγαπάει κι όλας!
Και από που με ήξερε για να με αγαπήσει δηλαδή;
(Έχω εγκληθεί και ως "λαγός" συγκεκριμένου "ομίλου" γι αυτό)
Τύπε κοίτα! Προσωπικά προτιμώ γενικά τις Ελληνίδες πουτάνες, όχι από ρατσιστική άποψη, αλλά κυρίως από θέμα νοοτροπίας και προσλαμβανουσών παραστάσεων. Έχω καλύτερη "επικοινωνία" ας το πούμε. (Έχω εγκληθεί και ως "λαγός" συγκεκριμένου "ομίλου" γι αυτό)
επειδή είσαι κρυφοβάζελος ...
Ναι έχεις δίκιο το σωστό είναι τους "βάζει" στο στόμα της και τους τρομπάρει μέχρι τελευταίας ρινίδοςΟπότε το "πιάνει στο στόμα της" δεν κολλάει!
Τύπε κοίτα! Προσωπικά προτιμώ γενικά τις Ελληνίδες πουτάνες, όχι από ρατσιστική άποψη, αλλά κυρίως από θέμα νοοτροπίας και προσλαμβανουσών παραστάσεων. Έχω καλύτερη "επικοινωνία" ας το πούμε. (Έχω εγκληθεί και ως "λαγός" συγκεκριμένου "ομίλου" γι αυτό)
Αλλά η συγκεκριμένη κοπέλα δεν πιάνει κουβέντα με το ζόρι με τους διάφορους Έλληνες! ;) Δεν τους παίρνει τηλέφωνο ας πούμε να τους ενοχλήσει, δεν πάει στο σπίτι τους να τους παρακαλέσει να την πάρουν βίζιτα κλπ.
ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ πολλοί Έλληνες παρακαλούν (έως εκλιπαρούν) για να τους δώσει το τηλέφωνό της (καλή ώρα σαν την συμπατριώτισά της την Μαρίνα)
Οπότε το "πιάνει στο στόμα της" δεν κολλάει! Για τον επιπρόσθετο λόγο πως δεν έκανε καμία κακή κριτική για τους Έλληνες. Κι ακόμα κι αν έχει συναντήσει και μαλάκες στη δουλειά της (πάντα υπάρχουν πολλοί από δαύτους) δεν το έχει αναφέρει, όπως είναι το σωστό.
Υ.Γ. Κι εγώ που το έχω το τηλέφωνο εδώ και 20 μέρες και sms της πως με περιμένει (δεν θα κοιμάται τα βράδια περιμένοντάς με υποθέτω) δεν έχω πάει ακόμα!
Πρέπει να έχω γεράσει πολύ!!![]()
Ναι έχεις δίκιο το σωστό είναι τους "βάζει" στο στόμα της και τους τρομπάρει μέχρι τελευταίας ρινίδος
Ευτυχώς που η μικρή καταλαβαίνει από χιούμορ, γιατί μόνο σαν κρύο χιούμορ μπορεί να εκληφθεί! Πάντα φιλικά