KAI KAΛΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΑΝΕ ΤΖΑΜΠΑ Η ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΜΕΡΟΚΑΜΜΑΤΟ
ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΜΗΘΗΤΕ ΠΟΥΤΣΟΠΡΟΜΟΤΟΡΕΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ.
επειδή όσο και να μαλώνεις με εναν μαλάκα η ήττα ειναι σίγουρη,δυστηχως δεν εχω τύχη σαν και του λόγου σου!
ευτυχως που στις 4 κριτικές σου,οι περισσότεροι δεν σε πιστέψανε!
βλέπεις ο μαλάκας αποκαλύπτεται εύκολα!
Πάμε παρακάτω....
το Nick name μου το γνωρίζουν οι περισσότερες πουτανες,αυτο δεν λέει κάτι,η συγκεκριμένη μου το ζήτησε πριν καν με γνωρίσει,μου το απαίτησε,όπως το να μην την πάρω τηλεφωνο και να της στείλω sms,ειναι μέσα στις απαιτήσεις της!μόνο για αυτο τον λόγο ευχαριστώ δεν θα πάρω!
δεύτερον εχω να δω πολυ καιρό μέλη να γράψουνε και ξαφνικά ήρθανε να υπερασπιστούνε το κομμάτι τους!
μην το κάνετε τόσο απροκάλυπτα...καρφώνεστε ως προμότορες ή ως αγαπούληδες!
εμένα στα αρχίδια μου και η Αλίκη και η κάθε Αλίκη αλλα όταν μερικά ζώα απο εδω μέσα υποτιμάνε την νοημόσύνη μας τότε εξοργίζομαι!
jeorgekavlares που ήσουν τόσο καιρό και ξαφνικά ήρθες να μας πεις τι?
κρίμα γιατι σε θεωρούσα σωστό παίχτη αλλα εσυ τελικά μπορείς να προδώσεις ολόκληρη φαμίλια για ενα μουνί,μάυρο ότι πεις και ότι δώσεις απο εδω και πέρα!
όσο για τους υπόλοιπους ξέρουν αυτοί!
αυτοί που κάποτε διακαώς τρέχανε να ενημερώσουνε με pm για καινούργιες αφίξεις τάχα μου μόνο για εξεχουσες προσωπικότητες εδω μέσα και μετα απο 2 ημέρες είχανε γαμήσει και οι σκύλοι!
και τώρα ούτε pm ουτε ενημέρωση...βλέπεις όταν χαλάς την μαγιά σε κάποιους αυτόι τραβιούνται...
χαίρομαι που αποκαλυπτεστε ένας προς ένας!