Μιας και δεν βρίσκω νήμα γράφω και εγώ την εμπειρία μου εδω. Πριν αρκετό καιρό στην Κύπρο.για την εμφάνιση δεν θα πω πολλά παρα μόνο ότι βλέπετε στις φωτογραφίες (πλην καποιον εξερεσεων). αυτή ακριβώς και από κοντά.στον αγώνα όμως από τις καλύτερες εμπειρίες που είχα.με φιλιά φουλ,νο πλαστικ σε ότι στάση θες από πάνω από κάτω 69, στο σεχ επίσης ότι στάση θες (με προφυλακτικό εννοείται) χωρίς να παραπονεθεί ή να πει οτιδήποτε.προγραμα μιας ώρας: αναλυτικά 2 εκτονώσεις δικές μου και ένα ενεργητικό από μέρους της (δεν θυμάμαι αν τελειώσε) με πολύ άνεση χρόνου χωρίς να κοιτάει ρολόι, σίγουρα ξεπεράσαμε την ώρα κάπου στα συν 25 λεπτά χωρίς φυσικά κάτι έξτρα από χρήματα.στηθος μικρό και χαλαρο, εντάξει τα έχει τα χρονακια της σίγουρα δεν είναι 30 που γράφει στην αγγελία αν θυμάμαι καλά.για κάποιον που δεν τον απασχολεί η ηλικία και ότι άλλο ανέφερα χωρίς δεύτερη σκέψη να πάει θα περάσει καλά πιστεύω.εξαλου τα καλύτερα γαμησια τα έχω κάνει όχι με μοντελε σίγουρα.επισης πεντακάθαρη μοσχομυριστη και πολύ επικοινωνιακή.τιμη αν θυμάμαι καλά η συνηθισμένη ταρίφα 100.εργαλειο επίσης πολύ καλό.τωρα αν θα την ξανά προτιμήσω;αν βρεθώ στο δρόμο της, με λιγότερα χρήματα σίγουρα,με τα ίδια χρήματα μιας και ειχα πολύ καλή εμπειρία κατά πάσα πιθανότητα ναι, με περισσότερα όχι.