Νέα

Alexander sauna

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jimy jump
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 437
  • Εμφανίσεις 194K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.531
Πόντοι
11.915
Ειμαι Παρθενος,εχω παρει μονο τσιμπουκια ειμαι 20χρ με πολλες καυλες...Δεν ξερουν ακομα για μενα,αξιζει να παω στην σαουνα?τι φαση ειναι?θελω να ρουφηξω
Τύπε πήγαινε στο αθηναϊκό,φόρα στριγγαρα και βάλε στον κωλο σου ένα χαρτί που να γράφει 'παρθενος'. Θα σε ξεπαρθενιασουν σίγουρα και μετά θα θες να πηγαίνεις συνέχεια :rockon:

Btmaki

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2026
Like
18
Πόντοι
0
Τύπε πήγαινε στο αθηναϊκό,φόρα στριγγαρα και βάλε στον κωλο σου ένα χαρτί που να γράφει 'παρθενος'. Θα σε ξεπαρθενιασουν σίγουρα και μετά θα θες να πηγαίνεις συνέχεια :rockon:
Επιτρεπεται να φοραμε κατι στο προσωπο να κρυβονται τα χαρακτηριστικα?πιστευω ετσι θα νιωθω πιο ανετα

Cross Xaroula

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2021
Like
653
Πόντοι
86
Επιτρεπεται να φοραμε κατι στο προσωπο να κρυβονται τα χαρακτηριστικα?πιστευω ετσι θα νιωθω πιο ανετα
Εγώ δεν πηγαίνω σε τέτοια μέρη αλλά ο σκοπός είναι να είσαι άνετη με το μακιγιάζ και την περούκα σού αν δεν έχεις φυσικά μακριά μαλλιά βέβαια για να το απολανβανεις ως ΓΥΝΑΙΚΑ!!! γλυκα μου.

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.531
Πόντοι
11.915
Τύπε άπαξ και βάλεις στριγγαρα κανεις δεν νοιάζεται για το πρόσωπο :rockon:

pathitiko_arkoudi

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2026
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα, σκέφτομαι εδώ και μέρες να επισκεφτώ τη σάουνα. Γενικά πως είναι σαν χώρος, τι διαφορετικές υπηρεσίες προσφέρει και είναι ανεκτικός σε άτομα που έρχονται πρώτη φορά και δεν έχουν εμπειρία;

Cross Xaroula

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2021
Like
653
Πόντοι
86
Καλησπέρα, σκέφτομαι εδώ και μέρες να επισκεφτώ τη σάουνα. Γενικά πως είναι σαν χώρος, τι διαφορετικές υπηρεσίες προσφέρει και είναι ανεκτικός σε άτομα που έρχονται πρώτη φορά και δεν έχουν εμπειρία;
Είχα πάει παλιά το 2018 όχι ως Κρος και το μετάνιωσα!
Μέχρι και αλλοδαπούς έχει πού εγώ δεν προτιμάω από κάποιες ενθυκοτητες.

pathitiko_arkoudi

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2026
Like
2
Πόντοι
0
Εντάξει αυτό δε λέει κάτι. Αν δεν θες να κάνεις παιχνίδι μαζί τους έχεις το δικαίωμα να αρνηθείς. Εμένα με ενδιαφέρει αν είναι οκ για κάποιον ο οποίος δεν εχει εμπειρία να μην νιώθει σαν τη μύγα μες στο γάλα

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.531
Πόντοι
11.915
Σου έριξαν χυλόπιτα μάλλον όταν παρακαλούσες για σχέση χάρη/Χαρούλα :jerking::rockon:

akis georgiou

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2018
Like
820
Πόντοι
81
Απόψε λέω να πάω σάουνα.Αν υπάρχει κάποιος να πάμε παρεα μου στέλνει, μόνο για ματι και μαλακια , όχι σεξ κτλ

Thelosexxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2023
Κριτικές
11
Like
412
Πόντοι
291
Καλησπέρα.....είδα ότι σήμερα έχει bi party θα πάει κανείς να δει τι παίζει..... ανεβαίνω Αθήνα Τετάρτη και θα πάω αμέσως Αλεξάντερ....κρίμα που δεν θα είναι πάρτυ την άλλη Παρασκευή....

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.531
Πόντοι
11.915
Καλησπέρα.....είδα ότι σήμερα έχει bi party θα πάει κανείς να δει τι παίζει..... ανεβαίνω Αθήνα Τετάρτη και θα πάω αμέσως Αλεξάντερ....κρίμα που δεν θα είναι πάρτυ την άλλη Παρασκευή....
Τύπε φόρα την απαραίτητη στριγγαρα και ξεκίνα τουρ σε όλες τα τσονταδικα και τις σάουνες :rockon:. Μετά μπες εδώ να μας ενημερώσεις κι εμάς τι έγινε :rockon:

Eltad

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2026
Like
119
Πόντοι
0
Εχθές πήγα για πρώτη φορά στο Μεταξουργείο ντυμένος με φόρμα και με μαύρο στρινκ μου την έπεσαν χοντρά με χουφτωσαν αμέσως και ανέβηκα με τον ένα επάνω στις καμπίνες μπήκαμε άνοιξε τα πορτακια και αμέσως οι άλλοι δύο στήθηκαν και τις έπαιζαν όσο εγώ μπούκωνα μια τεράστια ψωλή κοντή σχετικά αλλά σαν κουτί μπύρας σε πάχος με πήρε στα τέσσερα μετά από πολλές προσπάθειες και κατάφερε και μπήκε όλος .Δάκρυσα αλλά με είχε μπουκωσει ο ένας και έτσι μόνο μούγκρισμα ακουγόταν έχυσε βαθειά μεσα στο προφυλακτικό ντύθηκε και έφυγε με εμένα στα τέσσερα με κατεβασμένο το παντελόνι και τραβηγμένο το στρινκ να αισθάνομαι το κενό μέσα μου .Αμέσως μπήκε ο άλλος που μέχρι εκείνη την στιγμή κοίταγε από το παραθυράκι και με πήρε κατευθείαν όσο εγώ είχα αρχίσει να ξαναπιπωνω τον δεύτερο .Είχα ανοίξει τόσο που ίσα που τον αισθανομουν .Έχυσε βαθειά μέσα μου και έφυγε αφού παραχώρησε την θέση του σε κάποιον που περίμενε έξω .Με πήραν συνολικά πίπα και κώλο σίγουρα πάνω από 7

Giwrgoss1

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2021
Like
592
Πόντοι
81
Σήμερα ; Τι ώρα αρχίζει αυτό ;

Thelosexxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2023
Κριτικές
11
Like
412
Πόντοι
291
Bare @breeding
Τύπε φόρα την απαραίτητη στριγγαρα και ξεκίνα τουρ σε όλες τα τσονταδικα και τις σάουνες :rockon:. Μετά μπες εδώ να μας ενημερώσεις κι εμάς τι έγινε :rockon:
Nai Τετάρτη με Παρασκευή θα πάω και Αλεξάντερ κ Ήρα και φλεξ....ίσως καταφέρω κ Κυριακή ν κάνω κάτι.... πάντως σινεμά δεν το κόβω είχα πάει πριν δύο χρόνια μου έτυχε καλή φάση μια φορά με πολλά άτομα την δεύτερη έκατσε κ γυναίκα....αλλά πήγα άλλες δύο φορές ενημέρωνα ότι ήμουν κ εκεί φυσικά δυστυχώς εγώ μπορώ πάντα ώρες μεσημέρι μέχρι απόγευμα το οπότε φίλε μου Κωστάκη είναι ρίσκο πάλι να πάω άσε που σάουνες έχεις το μπάνιο σου σάουνα χαλαρώνεις....

Thelosexxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2023
Κριτικές
11
Like
412
Πόντοι
291
Σήμερα ; Τι ώρα αρχίζει αυτό ;
Κάνονικα πέντε μια φορά κάποιος είπε ότι ήταν κ κορίτσια μέσα που δεν έκαναν τπτ αλλά έβλεπαν κάποιο φίλο τους γκέι να κάνει....γενικά αν πάει κάποιος καλό είναι να πάει ώστε να πει τι ακριβώς παίζει εμένα μου έκατσε η ατυχία αν ήταν 24 τ μήνα θα πήγαινα σίγουρα

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.531
Πόντοι
11.915
Εχθές πήγα για πρώτη φορά στο Μεταξουργείο ντυμένος με φόρμα και με μαύρο στρινκ μου την έπεσαν χοντρά με χουφτωσαν αμέσως και ανέβηκα με τον ένα επάνω στις καμπίνες μπήκαμε άνοιξε τα πορτακια και αμέσως οι άλλοι δύο στήθηκαν και τις έπαιζαν όσο εγώ μπούκωνα μια τεράστια ψωλή κοντή σχετικά αλλά σαν κουτί μπύρας σε πάχος με πήρε στα τέσσερα μετά από πολλές προσπάθειες και κατάφερε και μπήκε όλος .Δάκρυσα αλλά με είχε μπουκωσει ο ένας και έτσι μόνο μούγκρισμα ακουγόταν έχυσε βαθειά μεσα στο προφυλακτικό ντύθηκε και έφυγε με εμένα στα τέσσερα με κατεβασμένο το παντελόνι και τραβηγμένο το στρινκ να αισθάνομαι το κενό μέσα μου .Αμέσως μπήκε ο άλλος που μέχρι εκείνη την στιγμή κοίταγε από το παραθυράκι και με πήρε κατευθείαν όσο εγώ είχα αρχίσει να ξαναπιπωνω τον δεύτερο .Είχα ανοίξει τόσο που ίσα που τον αισθανομουν .Έχυσε βαθειά μέσα μου και έφυγε αφού παραχώρησε την θέση του σε κάποιον που περίμενε έξω .Με πήραν συνολικά πίπα και κώλο σίγουρα πάνω από 7
Ρε τύπε μήπως μπέρδεψες τα θρεντ :think::confused:

Thelosexxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2023
Κριτικές
11
Like
412
Πόντοι
291
Πήγε κανείς εχτές Αλεξάντερ????