matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 3.758
- Πόντοι
- 456
μπαινουν γυναικες αλλα εχουν πουλακιΜπαινουν και γυναίκες η ειχε εκεινη την ημερα καποιο event?
μπαινουν γυναικες αλλα εχουν πουλακιΜπαινουν και γυναίκες η ειχε εκεινη την ημερα καποιο event?
Ειναι τοσο αστειο οταν το γραφεις την 3567η φορα οσο και την πρωτη.μπαινουν γυναικες αλλα εχουν πουλακι
Απλά, αντιγράφει το ίνδαλμά του. Μέχρι εκεί μπορεί ο φουκαράς...Ειναι τοσο αστειο οταν το γραφεις την 3567η φορα οσο και την πρωτη.
Παντως αλανι μου να το κοιταξεις μπας και κανεις καμμια εξεταση για αυτισμό,επαναλαμβανεις διαρκως τα ιδια "αστεια"(πιτογυρα,κλανιδια,χεσιματα,γυναικες με πουλακι κτλ).
Οκ δε λεω τις πρωτες φορες ειχε πλακα αλλα τωρα εχεις γίνει βαρετος
Μαλλον ειναι ο ιδιος...Απλά, αντιγράφει το ίνδαλμά του. Μέχρι εκεί μπορεί ο φουκαράς...
ενημερωνω το κοσμο τι θα συναντησειΕιναι τοσο αστειο οταν το γραφεις την 3567η φορα οσο και την πρωτη.
Παντως αλανι μου να το κοιταξεις μπας και κανεις καμμια εξεταση για αυτισμό,επαναλαμβανεις διαρκως τα ιδια "αστεια"(πιτογυρα,κλανιδια,χεσιματα,γυναικες με πουλακι κτλ).
Οκ δε λεω τις πρωτες φορες ειχε πλακα αλλα τωρα εχεις γίνει βαρετος
Απλά, αντιγράφει το ίνδαλμά του. Μέχρι εκεί μπορεί ο φουκαράς...
Κάθε βράδι μετά τις 24:00 μαζεύονται ολα τα ζόμπι τύπεθα εχει κοσμο αυριο βραδακι μετα της 12? αξιζει να ερθω πρωτη φορα?
Ρε τύπε σαν άπειρος δεν θέλεις να γαμηθεις να πάρεις και αυτήν την εμπειρίατι ωρα και μερα ειναι ιδανικο να ερθει καποιος απειρος πρωτη φορα ωστε να ειναι χαλαρα και να μπορεσει να χαλαρωσει?
τελικά πήγες? Έλεγα να ξαναπαω αυτες τις μερες να ρίξω κανα πουτσοθελει κανεις να παμε αυτη η την επομενη βδομαδα παρεα? καμια ησυχη μερα?
Στείλε μου μνμτελικά πήγες? Έλεγα να ξαναπαω αυτες τις μερες να ρίξω κανα πουτσο
Και εγώ πάντα παρασκευή βράδυΈλεγα να παω σήμερα παρασκευή που έχει και προσφορά για νέους. Είμαι 25![]()
Κάθε πότε γίνεται το bisexual party? Επιτρέπεται η είσοδος σε ζευγάρι άντρα γυναίκα εκείνη την μέρα?Όποιος ήρθε στο BISEXUAL PARTY την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου, ας στείλει PM να ανταλλάξουμε απόψεις.