Διαγραμμένο μέλος 262750
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2025
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Θα πάει κάποιος Παρασκευή ή Σαββατοκύριακο;
Λεω να παωΘα πάει κάποιος Παρασκευή ή Σαββατοκύριακο;
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ξαναπάει σε σάουνα, αλλά έλεγα να δω πως είναι. Βλέπω καλές κριτικές γενικά και ότι γίνονται φάσεις εκεί μέσα.Λεω να παω
Ποτέ λες να πας; Παρασκευή;Λεω να παω
Κίνηση έχει μόνο Σάββατο βράδυ που κρατάνε μέχρι αργά — τις άλλες μέρες, μιλάμε για νεκροταφείο. Τώρα, άμα πας γι’ άλλο σκοπό (ξέρεις εσύ), αυτή η σάουνα δεν κάνει τη δουλειά. Παίζει πιο πολύ νεαρό κοινό και κάτι γριές... Οι νεαροί είναι όλες δήθεν, χωρίς ίχνος σοβαρότητας, και οι μεγάλοι είναι ενοχλητικοί και χωρίς τρόπους.Δεν βλέπω πολύ κίνηση στο σάιτ....
Έχει κόσμο η έχει πεσειι....
Πήγα το Σάββατο κλ ήταν γενικά πολύ παιχνίδι αλλά ολοκληρωμένα δύσκολα όλοι θέλουν ακαποτα κ γενικά όλοι γουστάρουν σκοτεινό δωμάτιοΚίνηση έχει μόνο Σάββατο βράδυ που κρατάνε μέχρι αργά — τις άλλες μέρες, μιλάμε για νεκροταφείο. Τώρα, άμα πας γι’ άλλο σκοπό (ξέρεις εσύ), αυτή η σάουνα δεν κάνει τη δουλειά. Παίζει πιο πολύ νεαρό κοινό και κάτι γριές... Οι νεαροί είναι όλες δήθεν, χωρίς ίχνος σοβαρότητας, και οι μεγάλοι είναι ενοχλητικοί και χωρίς τρόπους.
Άμα θες κάτι πιο σίγουρο, τράβα Flex στο Μοναστηράκι. Εκεί μιλάμε για καλύτερο κοινό, πιο κουλ άτομα, και παίζουν απίστευτες φάσεις.
Εκεί ήμουνΠήγε κανείς εχθές γύρω στις 3 το ξημέρωμα στην σάουνα από εδώ;
Αξιζε; Τι επαιξε;Εκεί ήμουν
Εκεί ήμουν
Τώρα σήμερα βράδυ Κυριακής αξίζει να πάει κανείς;Πήγε κανείς εχθές γύρω στις 3 το ξημέρωμα στην σάουνα από εδώ;
Ναι χαμόςΕίδες το ζευγάρι που πήρε έναν δροσερό και ακουγόταν στέρεο
Παρασκευή , Σάββατο και Κυριακή αξίζειΤώρα σήμερα βράδυ Κυριακής αξίζει να πάει κανείς;
Ποιες άλλες καθημερινές πλην Σαββάτου Κυριακής αξίζει;
Ευχαριστώ πολύ.Ναι χαμός
Παρασκευή , Σάββατο και Κυριακή αξίζει
Μπαινουν και γυναίκες η ειχε εκεινη την ημερα καποιο event?Είδες το ζευγάρι που πήρε έναν δροσερό και ακουγόταν στέρεο;