Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μην κολλας προχωραΚαλησπέρα παιδιά...Γουστάρω τρελά τη φάση...Απλά είμαι αρκετά εύσωμος και δε ξέρω αν θα αισθάνομαι άνετα με τις κορμάρες εκεί μέσα....
Τύπισσα στην σάουνα δεν μπορείς να σκάσεις ως κρος, αλλα θα βρεις πιο πολύ κόσμο.Αξίζει Alexander η attrax πιο πολυ? Alexander που είχα πάει Σάββατο ηταν ωραία αλλά λέω να δοκιμάσω και κάτι αλλο
Ευχαριστω. Το ξερω εχω παει ήδηΤύπισσα στην σάουνα δεν μπορείς να σκάσεις ως κρος, αλλα θα βρεις πιο πολύ κόσμο.
Τυπε κάποιοι ειδικοί εδώ μέσα ψάχνουν για παιχνίδι στα 'στρειτ' γυμναστήρια κι ας πρέπει να πληρώνουν τα κέρατα τους.Εντ μεταξύ παίζει να είναι το μόνο μαγαζί που έχει φουλ κόσμο και ωραίο κόσμο αλλά δεν βλέπω να σχολιάζεται τίποτα εδώ
Με 8/16€ είσοδο Αλεξαντερ και 170€ ετήσιο στο γυμναστήριο, νομίζω αλλού πληρώνεις τα κέρατά σου.Τυπε κάποιοι ειδικοί εδώ μέσα ψάχνουν για παιχνίδι στα 'στρειτ' γυμναστήρια κι ας πρέπει να πληρώνουν τα κέρατα τους.
Τυπε σε κόβω θαμώνα της σάουνας. Παλιότερα είχε και κάρτες με έκπτωση από 2 επισκέψεις και πάνω.Με 8/16€ είσοδο Αλεξαντερ και 170€ ετήσιο στο γυμναστήριο, νομίζω αλλού πληρώνεις τα κέρατά σου.
Αλεξαντερ γενικά είναι ωραία η φάση. Προσωπικά, Κυριακές κατά τις 20:00-23:00 πετυχαίνω πολύ ωραίο κόσμο. Κατά τα άλλα, Παρασκευές και Σάββατα έχει φουλ κόσμο από 21:00 μέχρι αργά.
Μην αγχώνεσαι, ακόμα κάτω των 30, οπότε έχω μειωμένη είσοδο.Τυπε σε κόβω θαμώνα της σάουνας. Παλιότερα είχε και κάρτες με έκπτωση από 2 επισκέψεις και πάνω.
Καύλες , όρεξη και να χώνεσαι ;)Θα πάω για πρώτη φορά προσεχώς, καμία συμβουλή?
Αν θέλεις το επόμενο Σάβατο για sauna ΗΡΑ είμαι μέσα.Θελει κανεις να παμε παρεα? Όχι να κάνουμε κάτι μαζί απλα να παμε παρεα
Εγω αμα θες αλλα ελεγα για μετα της 11 το πρωη το αλλο σαββατο με το καλο.Θελει κανεις να παμε παρεα? Όχι να κάνουμε κάτι μαζί απλα να παμε παρεα