Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
τι ηλικίες μαζεύει πάνω κάτω ?20/2/22 πήγα για πρώτη φορά .. πας κάνεις τη σάουνα σου , το τζακουζι σου .Στο υπόγειο γίνεται το παιχνίδι ,ένα σκοτεινό μέρος σαν λαβύρινθος με αρκετό κόσμο την ημέρα που πήγα . Πέρασα τέλεια πραγματικά !! Έχει και νέο και ωραίο κόσμο ... Έχει κ μεγάλους σπαστικους βέβαια .
Αν είχε γυναίκες θα γινόταν της πουτανας αλλά δύσκολο είναι φαντάζομαιΘα είμαι αύριο βράδυ να δω τι παίζει. Γυναίκες πάνε ή όχι;
Κάθε μέρα απο τις 17:00 και ως τις 02:00 τις καθημερινές και 05:00 παρασκευές και σαββατα Νομίζω. 15 ευρω η πρώτη φορα,13 η δεύτερη 11 η τριτη. Σου δίνουν κάρτα έκπτωσης.Ποίες μέρες είναι ανοιχτό και ώρες και τι κόστος έχει για κάποιον που έρχεται από βορά
Σάββατο όντως και παίζει κυρίως φάση στο υπόγειο που έχει naked fun και κάποιες στιγμές στη σάουνα. στα υπόλοιπα είναι ψιλοχαλαρα.Σάββατο βράδυ μετα τις 9 συνήθως εχει πολυ κόσμο
Είναι gay μέρος άρχοντα...Θα είμαι αύριο βράδυ να δω τι παίζει. Γυναίκες πάνε ή όχι;
Μπες στο σαιτ της σαουνας να τις μαθεις τυπε. Δεν θα παει κανεις σημερα.Καλημέρα... Θα πάει κάποιος σήμερα??? Είναι η πρώτη φορά που λέω να πάω και θέλω πληροφορίες
Ρε τυπε, την ιδια ερωτηση εκανες και για τσονταδικο. Που θες να πας τελικα?? Θα στησεις τους γ@μιαδες και θα μεινεις παρθενος.Κάποιος για σήμερα?
Τυπε γιατι σε απαξιωνουν οι μυστες του θρεντ??Υπαρχει επιτελους κανας ενεργητικος μονο που να θελει να γνωρηστουμε και αμα παει καλα να με γαμηση να δουν χαρα τα σκελια μου;
Αμα ειναι να παμε μαζι εκει!