Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Η τύπισσα ήταν με τον δικό της σε ένα τραπέζι μπροστά από το μπαρ. Φορούσε διχτυωτές κάλτσες και κόκκινες ζαρτιέρες. Όσοι κάθονταν εκεί γύρω πήραν τρελό μάτι.
Επισκεψη καθημερινη, ησυχα αλλα πολλες γυναικες και ολες πολυ καλες. Αγωνας για τα μεγαλυτερα πλαστικα βυζια, δυο νεες αφιξεις κατα δηλωση τους απο Ρουμανια, Bianca και η αδελφη της, και οι δυο με τεραστια και πολυ καλοφτιαγμενα βυζια....πολυ εντυπωσιακες. Η Bianca ειναι και ωραια τυπισσα και μαλλον οχι τοσο αρπακτικο, η αδελφη ηταν booked ολο το βραδυ εκτος μια στιγμη που σηκωθηκε για χωρο και σχεδον πεσαμε κατω απο το τραπεζι....Βεβαια στο τελικο σκορ μαλλον η Μαρια ειναι τα μεγαλυτερα αλλα οι δυο αδελφες εχουν ωραιοτερα και φρεσκα....Σχεδον ολες, μιλαμε για τουλαχιστον 20 εχουν πλαστικα βυζια, εχουμε γινει Las Vegas. Χοροι αρκετα αραια και πολυ λιγα showς χωρις live sex η λιγο πιο hardcore, ισως λογο απουσιας χορευτων, μονο ο Κουβανος και ο Αντωνιο ηταν εκει. Στα ευχαριστα, πολυ συμπαθητικη καινουργια barwoman και πολυ ωραια, ευγενικη και κοινωνικη,
Συνηθως εκεινες τις μερες ειναι υποτονικα τα πραγματα σε ολα τα μαγαζια...Καθως Πασχα λειπουν αρκετοι...Καποιο σοου θα εχει παντως...Παιδες να ρωτηωσω. Καθημερινη μετα το Πασχα,θα είναι καλα αν παω? Μου ειχατε πει ότι live sex γινεται κυριως Παρασκευες και Σαββατα. Αν παω όμως καθημερινη πχ Τριτη τοτε στις γιορτες(μετα την Κυριακη του Πασχα) θα είναι καλα?
Παιδες να ρωτηωσω. Καθημερινη μετα το Πασχα,θα είναι καλα αν παω? Μου ειχατε πει ότι live sex γινεται κυριως Παρασκευες και Σαββατα. Αν παω όμως καθημερινη πχ Τριτη τοτε στις γιορτες(μετα την Κυριακη του Πασχα) θα είναι καλα?
Δεν θυμαμαι ονομα της αδελφης της αλα πολυ σεχυ ξανθια με τεραστιο πλαστικο, την ειχαν στα ποτα ολο το βραδυ ενας περιεργος,φίλε όταν λές bianca και αδερφή της μήπως εννοείς τις ρουμάνες τις γνωστές γυρολόγους????? η αδερφή της είναι η μιλένα?? με ένα ωραίο τατού που ξεκινάει από το ώμο και φτάνει μέχρι τον βραχίονα??? μία καύλα μελαχροινή 30αρα?
Παιδες να ρωτηωσω. Καθημερινη μετα το Πασχα,θα είναι καλα αν παω? Μου ειχατε πει ότι live sex γινεται κυριως Παρασκευες και Σαββατα. Αν παω όμως καθημερινη πχ Τριτη τοτε στις γιορτες(μετα την Κυριακη του Πασχα) θα είναι καλα?
Καθημερινη δεν ειχε live sex και οριακα τα show, πολλες γυναικες, για τα show καλυτερα ΠΣ και ισως Πεμπτη,
Ξεκινα με Παρασκευη/Σαββατο, οι πληροφοριες ειναι οτι ειναι σταθερα o κοθβανος και ο Αντωνιο, θα παρουν μαλλον συνταξη απο εκει, ο Αλεξ ο σφιχτης νομιζω ειναι αλλα μονο ΠΣ. Οι υπολοιποι ρουμανοι σφιχτες μαλλον εχουν φυγει, πηγαινε παρασκευη να μας ενημερωσεις...Για αντρικο στριπτιζ παλι Παρασκευες και Σαββατα? Μου αρεσουν και οι αντρες και ελεγα να παω να δω τι παιζει. Αλλα θελω να παω μια μερα που να περασω καλα
Να γυρισει πισω το μαγαζι ειναι αδειο χωρις αυτηνΠρος τους φιλους που ισως αγωνιουν για Ρενατα, ειναι χορευτρια στο lohan
πολυ καιρο τωραΠρος τους φιλους που ισως αγωνιουν για Ρενατα, ειναι χορευτρια στο lohan