Διαγραμμένο μέλος 174826
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2017
- Like
- 628
- Πόντοι
- 26
απο πριβε τι λεει?
Τύποι μου εγω πάντως εκεί μεσα έχασα το φως μου.Ερωτευτηκα![]()
![]()
Δεν λεω όνομα για να μην πάτε να της την πέσετε ρε καθίκια![]()
τύπε μην ανησυχείς, δε μας ενδιαφέρειΑνταλλάξαμε τηλ και αφού αποχώρησα απο Αθήνα της έριξα πρόταση με χοντρό χρήμα,ξενοδοχείο και αεροπορικά εισητηρια μεσα για να έρθει να με βρει.Παρεξηγήθηκε όμως λέγοντας μου οτι δεν ειμαι πουτανα και δεν πληρώνομαι για σεξ.

Τύποι ντρέπομαι που το λεω αλλα ειμαι μαλακας..Πρεπει να το πω κάπου.Το είπα στο φιλαράκι μου και με έχεσε.Με έκραξε άσχημα..Το κορίτσι με ρωτούσε που μένω,σε πιο ξενοδοχείο για να παμε μόλις σχολάσει απο ´κει.Με ρώτησε 3-4 φορες.Απεφευγα να της πω και της είπα ψέμματα οτι μένω στο σπίτι ενως φίλου μαζι με άλλους 3.
Μου άρεσε υπερβολικά,δεν ξέρω γιατί αλλα δεν ήθελα να την γαμησω όμως.Δεν ξέρω τι φταιει....ίσως επειδή ειχα πιει,αλλα μόνο φτιαγμένος ημουν.Μια χαρά ήξερα τι έλεγα,τι εκανα και μια χαρά καυλες ειχα.Ισως επειδή πριν πάω ειχα γαμησει...
Ανταλλάξαμε τηλ και αφού αποχώρησα απο Αθήνα της έριξα πρόταση με χοντρό χρήμα,ξενοδοχείο και αεροπορικά εισητηρια μεσα για να έρθει να με βρει.Παρεξηγήθηκε όμως λέγοντας μου οτι δεν ειμαι πουτανα και δεν πληρώνομαι για σεξ.Μου είπε οτι υποβιβάζω τον εαυτό μου με το να πληρώνω για σεξ διότι δεν εχω ανάγκη έτσι όπως ειμαιΤης εξήγησα οτι αν έρθει θα χάσει χρήματα απο την δουλειά τα οποια θέλω να της δώσω και της είπα οτι δεν εχω απαίτηση να γαμηθουμε...Τωρα που έφαγα το άκυρο την γουστάρω ακομα περισσότερο..Ειναι μαλακια να πιστεύω οτι μια τέτοια γκομενα που κανει αυτή τη δουλειά μπορει ταυτόχρονα να ειναι και κυρία;;;;;
Ειμαι μεγάλος πυρφορος τελικά..Πρώτη φορά κολλάω με τέτοιου είδους γυναικα.![]()
![]()
![]()
-----------Τυπε μιλήσαμε στο τηλ μιας και δεν μένω Αθήνα και της είπα να περάσω απο κει να την δω οταν θα πάω .Εκεινη μου ειπε να μην πάω απο το μαγαζί και να μην χαλάω χρήματα σε μαλακιες τέτοιες.Με ευχαρίστησε για την πρόταση και για το ενδιαφέρον που έδειξα.Νομιζω οτι θα φανεί οταν και αν βρεθούμε εκτός μαγαζιού η πρόθεση της.Η αλήθεια ειναι οτι αποφεύγει τις συζητήσεις περί χρημάτων.Τωρα αν αρχίσει και μιλάει για λεφτά,δώρα και ζωάρα τότε ειναι φως φανάρι η πρόθεση της.
Το.λν άλλο μήνα θα ξαναπάω Αθήνα.Μεχρι τότε καλα κρασιά,μπορει να εχει αλλάξει 6-7 γκόμενους...![]()
Τυπε μιλήσαμε στο τηλ μιας και δεν μένω Αθήνα και της είπα να περάσω απο κει να την δω οταν θα πάω .Εκεινη μου ειπε να μην πάω απο το μαγαζί και να μην χαλάω χρήματα σε μαλακιες τέτοιες.Με ευχαρίστησε για την πρόταση και για το ενδιαφέρον που έδειξα.Νομιζω οτι θα φανεί οταν και αν βρεθούμε εκτός μαγαζιού η πρόθεση της.Η αλήθεια ειναι οτι αποφεύγει τις συζητήσεις περί χρημάτων.Τωρα αν αρχίσει και μιλάει για λεφτά,δώρα και ζωάρα τότε ειναι φως φανάρι η πρόθεση της.
Το.λν άλλο μήνα θα ξαναπάω Αθήνα.Μεχρι τότε καλα κρασιά,μπορει να εχει αλλάξει 6-7 γκόμενους...![]()
------Τα περισσότερα και τα πιο σημαντικά απο αυτά που λες τα εχω ρωτήσει και τα εχω μάθει..Απο την ίδια.
Όλα υπέρ μου ειναι.Τωρα η ειμαι πολύ τυχερός η της εχει μάθει κάποιος να λέει καλα το παραμύθι.Θα το μάθω τον επόμενο μήνα........μάλλον!
μονος σου ξεκινας την απαντηση που πρεπει να δωσεις στον ευατο σου..απαξ και δεν μενεις αθηνα τι μπορεις να θελεις απο αυτην την γυναικα, παραπανω απο ενα δυο πεντε γαμησια?και πως μπορει η αποσταση αυτη να την βολευει να σου λεει διαφορα.σκεψου και κανε παιχνιδι με το τι θελεις εσυ κι οχι αυτη..φαινεται παντως οτι δεν εισαι"φθαρμενος" σε στριποκαταστασεις και το χει καταλαβει κι αυτη.Τυπε μιλήσαμε στο τηλ μιας και δεν μένω Αθήνα και της είπα να περάσω απο κει να την δω οταν θα πάω .Εκεινη μου ειπε να μην πάω απο το μαγαζί και να μην χαλάω χρήματα σε μαλακιες τέτοιες.Με ευχαρίστησε για την πρόταση και για το ενδιαφέρον που έδειξα.Νομιζω οτι θα φανεί οταν και αν βρεθούμε εκτός μαγαζιού η πρόθεση της.Η αλήθεια ειναι οτι αποφεύγει τις συζητήσεις περί χρημάτων.Τωρα αν αρχίσει και μιλάει για λεφτά,δώρα και ζωάρα τότε ειναι φως φανάρι η πρόθεση της.
Αμα ειναι να σου στοιχισει το γαμησι αηδονι δεν αξιζει. γενιακ αυτες ειναι πολυ εμπειρες γυναικες και βλεπουν τον αντρα μονο ως χρημα..θα σου προτεινα να μην ασχοληθεις αλλο.. :SΡε τύποι ευχαριστω για τις απαντησεις σας και το ενδιαφέρον..Τωρα αυτά που λέτε έχουν όλα βάση.Εγω θα πάω με θετική διάθεση (επιφυλακτικός βέβαια) για ραντεβουδάκι,γνωριμία και ένα συγκεκριμένο μπατζετ για ξόδεμα.Αμα μου το φάει χωρίς να γαμησουμε ε τότε ειμαι mr.malakas 2017 και χωρίς να με ψηφίσουν![]()
![]()
![]()
Αμα γαμησω όμως χαλάλι της!!!!