Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
συμφωνω απολυτα αδερφεΚατ'εμέ,το εν λόγω μαγαζί είναι πεταμένα λεφτά.Αξίζει μόνο να το επισκεφτείς για χαβαλέ,λίγο χάζι,καλαμπούρι και κάνα απλό χορό με κάποια από τις,τω όντι,εμφανίσιμες στρίπερ του,αλλά μέχρι εκεί.Δηλαδή,μαγαζί για πιτσιρικάδες,χαζογκόμενες και αγαπούληδες,όχι για σκληροπυρηνικούς που αναζητούν εναγωνίως λίγη έξτρα ηδονή!![]()
![]()
Όλα τα παραπάνω,συναρτήσει των χαλεπών οικονομικών καιρών,το καθιστούν ακόμα πιο ασύμφορο.
Κοιτα εχεις ενα δικιο,σε ενα σημειο.Η λειτουργια του μαγαζιου χωριζετε σε δυο χρονικες περιοδους.Απο τοτε που το μαγαζί αλλαξε χερια,και απο ελληνες ιδιοκτητες,περασε στα χερια της ρωσσικης μαφιας,χαλασε παρα πολυ το κλιμα.Πηγα μετα απο καιρο και κυκλοφορουσανε κατι μπαμπουινοι νταβαδες με παντοφλα σαν αυτες που μας διναν στο στρατό,οι γυναικες δεν πλησιαζαν πελατη χωρις προσκληση και θελαν ολες ποτο,αν τους ελεγες για χορό ξινιζαν τα μουτρα τους.Παλια το μαγαζί δεν ηταν ετσι,ειχε εναν ελληνα υπευθυνο στην υποδοχή πολυ ευγενικο,ενα γαματο dj,και πολυ καλα παιδια σερβιτορους.Τότε μαζευε ολο το χαρτί της Αθηνας και ολους τους κυριλε πελατες που θελαν ποιοτικο θεαμα.Φυσικα και αν ειχες σωας τα φρενας πηγαινες για ξεχαρμανιασμα σε κανα στουντιο παραδιπλα φευγοντας.Ολοι οι υπολοιποι τοτε "σκληροπυρηνικοί" ανεβαινανε στη μεταμορφωση,το οποίο ητανε παλι του ιδιου ιδιοκτητη.Επειδη λοιπον ειχε ανεβει παρα πολυ η "μετοχη" του τυπου,επρεπε να τον φανε γιατι οι υπολοιποι γυρω γυρω ψωμολυσαγανε.Δεν ακους τι γινεται ρε τυπε .... εδώ σου κάνουν και χάρη να σε σερβιρουν το ποτο που πληρωσες οι ντιβες της μπάρας.
Περιμενεις φραπεδια εσυ μετά ;;;![]()
![]()
masonry επειδή ανέφερες τον κοσμο που κυκλοφορει στο αλκατραζ και επειδή δεν θα προσβάλλω κανέναν από αυτους.... θεωρω παντως ότι ένας πελάτης με επιπεδο όπως αυτοι που υπονοεις στο ποστ σου αξιζουν κάτι καλυτερο από τις ψευτομαγκιες και αγενειες των τυπάδων του μαγαζιου.
Στο Αθενς ή καλυτερα στο Γκολντεν σε χαιρετάνε ολοι .... είναι ευγενέστατοι .... εδώ τις προάλλες ο τύπος ηρθε να με ρωτησει πως περνάω και αν θελω πριβε έχει κοπέλα. Ευχαριστω φιλε μου του κανω αλλα δεν θελω κάτι τώρα. Και έφυγε πάλι με χαμογελο. Πολύ ωραιοι τύποι. Εύγε. Και βεβαια μαυρο στους υπολοιπους που την έχουν δει κάποιοι.
για τον dj τι εχεις να πεις?οταν ειχα παει εγω κοροιδευε κατι πακιστανους που ειχαν σηκωθει στην πιστα με τον χειροτερο τροποΜαλλον ή δεν εχεις παει χρονια ή πετυχες σε κακη μερα. Εγω παω χρονια στο μαγαζι και ποτε μα ποτε δεν ειχα θεμα με το προσωπικο, ολοι ευγενεστατοι. Επισης, σε αυτον που ρωταγε για πριβε, δεν αξιζει, παρε απλο, το ιδιο ειναι.
Χθεσινή επίσκεψη
Πολύ ωραία σκηνικά και όμορφες κοπέλες
Αξιόλογος προσωπικός χορός με νεαρά κορασίδα
Πολλά ζευγάρια
Μόνο θέαμα να δεις και τίποτα παραπάνω...Εντάξει έχει ωραίες κοπέλες αλλά από υπηρεσίες...Παρακαλώ ΜΗΝ αγγίζετε...!!!
Μόνο για οφθαλμόλουτρο δηλαδή; Ε, τότε πάμε και στο Mall![]()
Κοιτα εχεις ενα δικιο,σε ενα σημειο.Η λειτουργια του μαγαζιου χωριζετε σε δυο χρονικες περιοδους.Απο τοτε που το μαγαζί αλλαξε χερια,και απο ελληνες ιδιοκτητες,περασε στα χερια της ρωσσικης μαφιας,χαλασε παρα πολυ το κλιμα.Πηγα μετα απο καιρο και κυκλοφορουσανε κατι μπαμπουινοι νταβαδες με παντοφλα σαν αυτες που μας διναν στο στρατό,οι γυναικες δεν πλησιαζαν πελατη χωρις προσκληση και θελαν ολες ποτο,αν τους ελεγες για χορό ξινιζαν τα μουτρα τους.Παλια το μαγαζί δεν ηταν ετσι,ειχε εναν ελληνα υπευθυνο στην υποδοχή πολυ ευγενικο,ενα γαματο dj,και πολυ καλα παιδια σερβιτορους.Τότε μαζευε ολο το χαρτί της Αθηνας και ολους τους κυριλε πελατες που θελαν ποιοτικο θεαμα.Φυσικα και αν ειχες σωας τα φρενας πηγαινες για ξεχαρμανιασμα σε κανα στουντιο παραδιπλα φευγοντας.Ολοι οι υπολοιποι τοτε "σκληροπυρηνικοί" ανεβαινανε στη μεταμορφωση,το οποίο ητανε παλι του ιδιου ιδιοκτητη.Επειδη λοιπον ειχε ανεβει παρα πολυ η "μετοχη" του τυπου,επρεπε να τον φανε γιατι οι υπολοιποι γυρω γυρω ψωμολυσαγανε.
Τωρα για τα μαγαζια που αναφερεις φιλε masazonomaxe δεν τα εχω επισκεφτει τελευταια,διοτι ειμαι εκτος Αθηνων χρονια.Μονο στο Αθενς πριν καμμια δεκαετια,αλλα ηταν χαλια μαγαζι τοτε.Μου θυμιζε κωλομπαρα του κεντρου.Τωρα αμα το μαζεψανε δεν ξερω.
Χαχαχα ε στη τελική ναι!
Γειά σας παιδιά θα κατέβω απο Γιάννενα την Πέμπτη για κατι δουλειές και λεμε με κατι φίλους να επισκεφτούμε το αλκατραζ την Παρασκευή.... Θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει το μαγαζί, με ενδιαφέρει κυρίως αν έχει αρκετά show και καλο πριβε μιας και είμαστε φοιτητές και δν μας επιτρέπει η τσέπη μας για πιο πολλά
Σε ευχαριστώ. Απλός επειδή έρχομαι απο Γιάννενα και η μόνη εμπειρία που εχω ειναι απο λιντο και ειπα να παω καπου αλλού τωρα για αυτό έγραψα εδω για να ενημερωθώ.και αν μπορείτε να μου προτείνετε το καλύτερο πριν δώσω τζάμπα λεφτά