Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
οχι βεβαια.Αυτόνε που έγραψε το Ζορμπά δε λέμε ρε ?
1. μου λεω μονος μου: ''φάκιμι !!!!''Γράψε το Σταύρο γαμώ την αγιαστούρα σου μέσα
Δεν μπορώ να σου πω και φάκιου που είσαι και ιερομόναχος !
Έχει τζου γκόμενα ο Σταύρος ?
Κι εγώ τον είχα για ντιγκιντάγκα !

κι εγω δε βλεπω, αλλα με ειχε παρει ο βασος να το δω μετα τις διαφημισεις, γιατι επαιζει κι αυτος..Δηλαδή είναι κακό που δε βλέπω μαλακίες στην τηλεόραση ?
Και που παρακολουθώ μόνο τα πόκεμον και τους γκορμίτι ?
κι εγω δε βλεπω, αλλα με ειχε παρει ο βασος να το δω μετα τις διαφημισεις, γιατι επαιζει κι αυτος..
γιατι να παμε ?
αφου βλεπουμε την αλμα και την αλλη την πώς τη λενε του θεοδωρακη και κανουμε εμετο απ το τουπέ, απ εξω απ το καταστημα.
ειναι αναγκη να κανουμε και μεσα ????
γιατι το λες αυτο ? πιστεψες ποτε οτι σ αγαπανε ????Ποσο Ψευτρες ειναι ολες μοναδικος τους στοχος ειναι το ΧΡΗΜΑ [size=10pt]εμεις ειμαστε μαλακες που τσιμπαμε......[/size]
καλα ειναι. σκεφτεται να αλλαξει αντικειμενο.Ήρως ο Μάστερ
Τί κανει καλά είναι ?

τυπωσε αυτο το ποστ σου, πηγαινε να της το δειξεις και εισαι ετοιμος..θελω να παρω Αλμαζα και πληρωνω οσο οσο...οποιος ξερει ας στειλει μνμ.. ;)
νομιζεις δεν το εκανα ? ? ? αλλα το παιζει κουλ.. :-τυπωσε αυτο το ποστ σου, πηγαινε να της το δειξεις και εισαι ετοιμος..
τοτε μολις ξαναρθει γραψτη στα παπαρια σου, αφου της πεις οτι θυμασαι οταν την επαιρνες στην αγνώστου με κανα 50άρικο..νομιζεις δεν το εκανα ? ? ? αλλα το παιζει κουλ.. :-
τοτε μολις ξαναρθει γραψτη στα παπαρια σου, αφου της πεις οτι θυμασαι οταν την επαιρνες στην αγνώστου με κανα 50άρικο..