Νέα

Alcatraz

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lemonias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 479K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.911
Πόντοι
456
Έτσι ακριβώς είναι. Ο μόνος λόγος που πηγαίνει εκεί πια ο κόσμος είναι γιατί οι άλλοι φέρνουν μέτριες τις οποίες θα τις δεις και σε ένα απλό μπαρ να πας στην Αθήνα. Το δούλεμα όμως που τρώμε στο Alcatraz δεν το τρώμε στα άλλα στριπτιτζάδικα. Σε αυτά θα ασχοληθούν και λίγο μαζί σου. Στο Alcatraz απλά κοιτάνε να σε ξεπετάξουν. Και το ποτό που πίνουν τάχα μου είναι λίγο νερό με λεμονάκι. Κάποτε, πριν αλλάξει χώρο ήταν μαγαζάρα. Τα τελευταία χρόνια είναι για γέλια αλλά έχουν πέσει όλα τα άλλα και γιαυτό κρατιέται ψηλά. Αν τα FBI, Babylon, Kinky, Caissa κτλ είχαν τα κορίτσια που είχαν παλιά κανένας δε θα πάταγε Alcatraz.
Τραγικό ποστ.
Το μαγαζί είναι γεμάτο από τις 12 μέχρι τις 6 το πρωί και γράφει ο κάθε πικραμένος την πίπα του.

Στο μεταξύ έχω πετύχει πολλές φορές παρέες με γκόμενες από εξωτερικό με πολύ ωραία κορίτσια και ο άλλος έβγαλε όλες τις γκόμενες μέτριες. Όχι ότι πας για τις πελάτισσες αλλά είναι έξτρα, και πάλι βρήκες να γράψεις την παπαρια σου.

Spike46

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2017
Like
56
Πόντοι
0
Τραγικό ποστ.
Το μαγαζί είναι γεμάτο από τις 12 μέχρι τις 6 το πρωί και γράφει ο κάθε πικραμένος την πίπα του.

Στο μεταξύ έχω πετύχει πολλές φορές παρέες με γκόμενες από εξωτερικό με πολύ ωραία κορίτσια και ο άλλος έβγαλε όλες τις γκόμενες μέτριες. Όχι ότι πας για τις πελάτισσες αλλά είναι έξτρα, και πάλι βρήκες να γράψεις την παπαρια σου.
Κι εγώ ότι είναι γεμάτο γράφω στο ποστ μου, αλλά λέω ότι συμβαίνει επειδή τα ανταγωνιστικά μαγαζιά δεν έχουν τις κοπέλες που είχαν παλιότερα. Και λέω ότι απλά μας κοροιδεύουν. Οπότε μάλλον εσύ δεν κατάλαβες και έγραψες την παπαριά σου.

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
13
Like
2.504
Πόντοι
4.420
Κι εγώ ότι είναι γεμάτο γράφω στο ποστ μου, αλλά λέω ότι συμβαίνει επειδή τα ανταγωνιστικά μαγαζιά δεν έχουν τις κοπέλες που είχαν παλιότερα. Και λέω ότι απλά μας κοροιδεύουν. Οπότε μάλλον εσύ δεν κατάλαβες και έγραψες την παπαριά σου.
ειναι προμοτορας, μην ασχολεισαι

tony_222

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2025
Like
6
Πόντοι
0
Δουλευε μια Κριστινα αλβανιδα μακρι μαλλί μελαχρινή?

Sexy_funn

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2026
Like
25
Πόντοι
0
Θελω να παω για πρώτη φορα, δεν εχω ξαναπαει, τι πρεπει να προσεξω? Μπορω απλα να πιω το ποτακι μου και διπλα να εχει σόου? Οποιαδηποτε συμβουλή δεκτη!!!!

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
3.892
Πόντοι
8.595
επισκεψη το περασμενο Σαββατο απο 1:00 μεχρι 2:45
το μαγαζι γεματο, εισοδος 15 ευρω
αυτο δεν ειναι στριπ ρε παιδια
ειναι περισσοτερο κλαμπ
μουσικη σχετικα χαμηλα για κλαμπ, μιλας ανετα με την παρεα σου.
παλαιοι κωλομπαραδες ουτε απεξω λεμε
σε σχεδον 2 ωρες εγινε μονο 1 show στην πιστα μεικτο 3-4 ανδρες με μερικες κοπελες.
ουτε 1 κοπελα ατομικο χορο στην πιστα
μουνια ιδια ποιοτητα με κινκι απεναντι ουτε καν καποια ανωτερη ποιοτητα
καποιες παλιες γνωριμες
οι περισσοτερες ζητουν μικρο πριβε με 50 ευρω
καποιες κανουν και απλο στα 10 ευρω
μεγαλη μουφα το μαγαζι που ειναι μονο για ποτο σε φαση κλαμπ και θα ξενερωσει ασχημα τους οπαδους της πιουρ στριπ καταστασης

Zen_13

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Νοε 2025
Like
6.171
Πόντοι
1.041
Σε αυτά τα μαγαζιά καλύτερα να πας με παρέα γυναίκες.Γινονται τρελά σκηνικά.Το είδα live δηλαδή

kavlaboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
401
Πόντοι
26
επισκεψη το περασμενο Σαββατο απο 1:00 μεχρι 2:45
το μαγαζι γεματο, εισοδος 15 ευρω
αυτο δεν ειναι στριπ ρε παιδια
ειναι περισσοτερο κλαμπ
μουσικη σχετικα χαμηλα για κλαμπ, μιλας ανετα με την παρεα σου.
παλαιοι κωλομπαραδες ουτε απεξω λεμε
σε σχεδον 2 ωρες εγινε μονο 1 show στην πιστα μεικτο 3-4 ανδρες με μερικες κοπελες.
ουτε 1 κοπελα ατομικο χορο στην πιστα
μουνια ιδια ποιοτητα με κινκι απεναντι ουτε καν καποια ανωτερη ποιοτητα
καποιες παλιες γνωριμες
οι περισσοτερες ζητουν μικρο πριβε με 50 ευρω
καποιες κανουν και απλο στα 10 ευρω
μεγαλη μουφα το μαγαζι που ειναι μονο για ποτο σε φαση κλαμπ και θα ξενερωσει ασχημα τους οπαδους της πιουρ στριπ καταστασης
Club για πιτσιρίκια πλέον που δεν αφήνουν χώρο για σοβαρούς επενδυτές πιουν στριπακηδες συν ότι χαλάνε και την ατμόσφαιρα και είναι σαν πάρτυ χοροεσπερίδα γυμνασίου

cyberdoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2023
Κριτικές
41
Like
1.857
Πόντοι
2.411
Χθες πέρασα με φίλους
Πολύς κόσμος και από εμφάνιση οι κορασίδες μέτριες
Οι καλές θέλουν πριβέ

Sexy_funn

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2026
Like
25
Πόντοι
0
ψηνεται κανεις να παμε μαζι για ποτο να δουμε το σοου ? δεν εχω παει ποτε και μονος λιγο μασαω να παω....

gazgaz

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2023
Like
4
Πόντοι
0
Είναι γκέι κλαμπ για όσους οδηγούν Tesla Να βρω πάρκινγκ με όπισθεν

BASKO

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2013
Κριτικές
5
Like
211
Πόντοι
6
Μαγκες ενα καινουριο ελληνακι ξεκωλο ΜΙΑ τι φαση ??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom